Aš irgi granules naudoju, bet ten bet kokiu atveju viską gramais reikia matuoti, ir natrio šarmą, ir vandenį, ir aliejus
O kiek Jus merginos mokant uz viena kilograma granuliu?
Paskutinykart gal 14Lt, nepamenu tiksliai..
norejau paklausti del vonios bombu:
pradejau jas gaminti, bet imetus i vandeni mane erzina ta nesvaraus vandens spalva. ar ir jums tas pats? jis tik negraziai pabales tampa, net nemalonu maudaliotis... gal krakmolo nenaudoti?...
ir dar - ka daryti, kad isdziuvusi boba nebutu suskilinejusi???
pradejau jas gaminti, bet imetus i vandeni mane erzina ta nesvaraus vandens spalva. ar ir jums tas pats? jis tik negraziai pabales tampa, net nemalonu maudaliotis... gal krakmolo nenaudoti?...
ir dar - ka daryti, kad isdziuvusi boba nebutu suskilinejusi???
Mergaitės, o kur Kaune rasti natrio šarmo? Geriau skysto Jei nesunku į až parašykit. Ačiū
nagi, kur dingot visos?!
ir aš ruošiuos kalėdoms muiliukus gamint. Nusipirkau muilo bazės, lufos, belieka uzsiimti gamyba
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2009 10 02, 10:08)
ir aš ruošiuos kalėdoms muiliukus gamint. Nusipirkau muilo bazės, lufos, belieka uzsiimti gamyba
pirmą kart gaminsi?
aš pirmam blynui bandysiu vaikišką muilą "gerint"
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 02, 10:10)
iš bazės jau gaminau..bet ten juokų darbas..norėčiau ką mandriau, bet su mažu vaiku nelabai randu laiko
Sveikos paneles, oj skaitau jau antra diena apie muilus ir ju gamyba, tai sumasciau ir as pabandyti tik va idomu kuo skiriasi tas glicerininis ir ta muilo baze indelyje?
ir kaip su jais virti? kokios dalys?(pvz 100gr glizerininio muilo ir 100gr vandens? ar kaip? ) ( o su ta muilo baze isvis kaip ja naudoti? gal kas nepatingesit ir parasysit, nes ojej, jau galva skuada nuo tos info kiek reikia temu perskaityti
ir kaip su jais virti? kokios dalys?(pvz 100gr glizerininio muilo ir 100gr vandens? ar kaip? ) ( o su ta muilo baze isvis kaip ja naudoti? gal kas nepatingesit ir parasysit, nes ojej, jau galva skuada nuo tos info kiek reikia temu perskaityti
Aš tiesiog išlydau muilo bazę mikrobangėj, pridedu priedų ir į formelę