Kazkaip uzmirsta ir uzmesta i uzkampi si temuke
Keliu i virsu ir kvieciu i savo albumeli - jei kas ko ar ka- prasom i AZ
Gal kas nors žino, kiek kainuoja juostelės ph patikrinti ir kokį mažiausią kiekį galima nusipirkti?
QUOTE(Heart @ 2009 06 11, 13:09)
Gal kas nors žino, kiek kainuoja juostelės ph patikrinti ir kokį mažiausią kiekį galima nusipirkti?
Juosteles as pirkau avsistoje - jie dabar issikele i Siaures miesteli. www.avsista.lt
pirkau berods 100 vnt 11 Lt.
Jei buni centre, galiu ir padovanot kokia 5 vnt, vis vien tiek nesunaudosiu.
QUOTE(beer @ 2009 06 12, 08:14)
Juosteles as pirkau avsistoje - jie dabar issikele i Siaures miesteli. www.avsista.lt
Ačiū
Vis dėlto pirksiu, nes pagavo šišas tuo rimčiau užsiimti. Todėl reikės daug
Sveiki visi Norėčiau paklausti kur šiuo metu luffos galima įsigyti
ačiū
ačiū
Ar kakavos sviestas gali būti vaistais dviokančių miltelių pavidalo? Klausiu, nes kaip tik šįryt tokį neaiškų dalyką parsinešiau iš vaistinės. Pikta teta ten patikino, kad čia tikrai kakavos sviestas
Luffos yra Norfoje.
Luffos yra Norfoje.
Mano kakavos sviestas buvo kieta šviesi masė, kaip tikras sviestas, tik labiau trapi. O nuo šilumos ant rankų tirpo ir skaniai kvepėjo
Nu dabar galvoju.. ant maišelio dugno buvo jos pritrupėję, nu ir, galima sakyt, atrodė kaip milteliai. Ta prasme galima tą daiktą vadint milteliais, galima trupiniais
Pabandyk į rankas įtrint, žiūrėk kas bus
Nu dabar galvoju.. ant maišelio dugno buvo jos pritrupėję, nu ir, galima sakyt, atrodė kaip milteliai. Ta prasme galima tą daiktą vadint milteliais, galima trupiniais
Norėjau paklausti, ką reiškia "Total Effective Lye Discount"? Čia iš šarmo skaičiuoklės. Kaip geriau, ar kai ten mažiau tų procentų, ar daugiau rodo, kai bandau receptus susidaryt muilui?
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 06 25, 14:58)
Mano kakavos sviestas buvo kieta šviesi masė, kaip tikras sviestas, tik labiau trapi. O nuo šilumos ant rankų tirpo ir skaniai kvepėjo
Patrynus tarp delnų tikrai gavau kažką panašaus į sviestą. Bet vis tiek smirda vaistais
QUOTE(i3rigita @ 2009 06 25, 14:06)
Norfoje, bent jau prieš porą mėnesių mačiau.
Dar turiu klausimėlį ,
aš to apta muilo iki nerandu , gal jau jo nebėra? o muilo bazė per brangi , 33 lt
aš to apta muilo iki nerandu , gal jau jo nebėra? o muilo bazė per brangi , 33 lt
QUOTE(i3rigita @ 2009 06 26, 09:35)
Dar turiu klausimėlį ,
Nu nezinau su ta apta - man ukiskas muilas ir tiek gaudavosi, tas kvapas specifinis- pramusa visu gerybiu kvapa...Dar kelis bandziau, bet idealiausiai mano uoslei ir kunui be jokiu priemaisu ir priedu, antialerginis vaikiskas muilas. Su apta naudojau, bet daugeli ismeciau lauk