QUOTE(Diva:) @ 2009 05 18, 10:11)
Isbandziau
Su kava jau isbandziau muiliuka neiskentus, nu labai smagu buvo isskyrus ta pacio muilo kvapa, nors pyliau eteriniu alieju i visus( arbatmedzio, Ylang-ylang), bet nepramuse. As pirkau Dalan, nu nezinau...Sitoj vietoj ieskosiu kitokio...jokiu Apta ar kitu minimu cia, as neradau. Noriu daryti muiliukus sveikus, su naturaliomis medziagomis.Zinau,kad spalvos bus ne kokios, nedziugins akiu ryskiai melyni, raudoni, zali muilai. Bet man gera zinoti,kad ir ne taip isvaizdziai atrodo, bet tikrai sveikiau.
Daziau dar su medetkom, tai net nebandykit- parudavo, pajuodavo po 2 paru
, nieko gero.
Eksperimentuosiu toliau, o eilute norinciu sesiu, draugiu,ju vaiku ir t.t. jau darosi nemenka:D .Labai smagu!! Geros emocijos!! Ciupineju, ciupineju tuos muiliukus, per diena po simta kartu, pakeliu- padedu
, nu zodziu...
Žinot, aš irgi anksčiau imdavau už pagrindą ūkinį muilą, bet jo kvapo niekas nepanaikina. Tai dabar perku vaikiškus muilus, tuos kur būna kuo mažiau priedų.
O su medetkom esu bandžiusi muilai gavosi gražūs, bet nepyliau nuoviro, o dėjau medetkas, tačiau nuskyniau tik pačius geltonus žiedlapius. Tada į medetkų muilą pyliau ne vandenį, o išspaudžiau alijošiaus sultis.
Bet odai, bent jau man, geriausi, tiesiog nepakartojami yra su ramunėlėmis ir medumi. Dar vienas dalykas, jei turite įdėkit bičių vaško. Jis padaro muilą kietesnį ir tuomet ilgai naudojasi, nesusiplauna greit.
Įdedu savo muiliukų nuotraukas
http://public.fotki.com/minte7/muilas/