Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

Db galvoju ,o jei alucio ipilsiu i kauke? ax.gif ,>Girdejau ,seniau moterys perskalaudavo plaukus alumi (garbanotus),tai thumbup.gif ..Na,cia vienas is naminiu toks ax.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 25, 14:02)
na cia ne namini recepta pateiksiu, bet skaiciau ant etiketes, kad Dzintars balzamas naikina pleiskanas... nezinau ar tiesa, naudojau ji nuo plauku slinkimo...

keistas pastebejimas, bet.... dzintars'as nuo slinkimo daznai merginai padeda isnaikinti pleiskanas; o ir sulsena,kuri skirta kovoti su pleiskanomis, daugeliui susitiprina saknis ir padeda nuo slinkimo. geras 2in1 efektas thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 20, 17:28)
to viso misinio kvapas biggrin.gif kai susimaiso visi kvapai bent jau man tai labai nemalonus jis buvo nezinau  kaip kitom biggrin.gif manai kad nuo sampuno rusies kvapas issilaiko,man asmeniskai kokia 2 dienas tas kvapas sampuno  laikosi,nezinau nuo ko cia priklauso smile.gif

ghm, gal pasitaike arba kiausinis nesviezias,arba aliejus apkartes, bet siaip tokie produktai derinyje neturetu pagaminti blogo kvapo........

Atsakyti
Dėjau šiandien kaukę :svogūnas, citrinos sultys ir aliejus, tai plaukai riebaluoti liko ir plaunant kuokštais net slinko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 01 27, 16:56)
Dėjau šiandien kaukę :svogūnas, citrinos sultys ir aliejus, tai plaukai riebaluoti liko ir plaunant kuokštais net slinko  doh.gif

nu tikrai ne nuo sitos kaukes..matyt jau tokie silpni yra doh.gif o riebaluoti,nes isskalavot blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 27, 18:29)
nu tikrai ne nuo sitos kaukes..matyt jau tokie silpni yra  doh.gif o riebaluoti,nes isskalavot blogai  mirksiukas.gif

Kažin ar kitą kartą bandyt dėt tą kaukę, jai labai slinko g.gif Dabar nežinau ar čia nuo kaukės toks efektas buvo, nes tokio slinkimo kuokštais anksčiau nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 01 27, 17:08)
Kažin ar kitą kartą bandyt dėt tą kaukę, jai labai slinko

tikrai ne..nebent svoguno sulciu tiek isspaudet kad nudegino plauko saknis bigsmile.gif bet labai neitiketina butu..
nu nebedekite tokios jei jums atrodo kad ji turejo tokia itaka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 01 26, 15:41)
ax.gif nusipirkau ,moliugo seklu aliejaus  ax.gif
Kas zinot kokiu kaukiu su juo?Ir ar jis geras?

aš dariau kaukę su juo ,man patiko ,bet nepajutau didelio skirtumo tarp šio ir alyvuogių aliejaus biggrin.gif naudosiu pakaitomis .
Atsakyti
bandžiau alyvų aliejų. sunkokai išsiplovė, bet plaukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 27, 17:09)
aš dariau kaukę su juo ,man patiko ,bet nepajutau didelio skirtumo tarp šio ir alyvuogių aliejaus  biggrin.gif naudosiu pakaitomis .

as kai moliugo seklu alieju uostau man taip skaniai kvepia rodos norisi suvalgyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazin ar plaukuciai irgi taip skaniai kvepes? ax.gif Reiktu siandien turbut uzsideti kauke. g.gif g.gif g.gif Taip ir padarysiu einu pilti aliejaus ant galvos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 26, 21:54)
As tai kaukytes darau ant sausu plaukuciu pries plovima.. ax.gif .Tada nuskalauju ,isplaunu sampunu,ir vistiek(gal tik pokolkas)dedu balzama,kadangi mano plaukuciai sugadinti ir tik po sampuno sunku butu issukuot  schmoll.gif

as irgi viska taip pat dariau,bet kita syki bandysiu plaukus sudrekinti ir nedet kaukes
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 26, 20:01)
norejau paklaust,skaiciau cia kad darote visos skirtingai,bet kaip tiksliai reik,po naminiu kaukiu sampunu tik isplaut plaukus,jokiu kaukiu nedet?ir det kauke namine tik ant slapiu?ir ar labai blogai jei mikrobangei alieju su medum sildziau,bet per karsta padariau?
as pasidariau kauke medus,linu semenu aliejus ir kiausinio trynys,bet po to uzsidejau kauke,nes po sampuno labai plaukai pasidaro kaip siaudai,tai uzdejau dar kauke

as dedu ant sausu plauku neplautu, po to plaunu su sampunu, balzamu, ir dedu kauke dar , kartais dar viena kokia po to.niu mano plaukai sausi sausi, tai nepamaisys tos kaukes .
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 01 27, 16:56)
Dėjau šiandien kaukę :svogūnas, citrinos sultys ir aliejus, tai plaukai riebaluoti liko ir plaunant kuokštais net slinko  doh.gif

hmm, kaip idomeij, as irgi tokia buvau dariusi, bet kauke kaip kauke, riebaluoti plaukai irgi neliko.. tik svoguno kvapa suslapinus plaukus , atrodo vis dar jauciu, o gal jau vaidenasi.. g.gif
Atsakyti