Db galvoju ,o jei alucio ipilsiu i kauke? ,>Girdejau ,seniau moterys perskalaudavo plaukus alumi (garbanotus),tai ..Na,cia vienas is naminiu toks
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 25, 14:02)
na cia ne namini recepta pateiksiu, bet skaiciau ant etiketes, kad Dzintars balzamas naikina pleiskanas... nezinau ar tiesa, naudojau ji nuo plauku slinkimo...
keistas pastebejimas, bet.... dzintars'as nuo slinkimo daznai merginai padeda isnaikinti pleiskanas; o ir sulsena,kuri skirta kovoti su pleiskanomis, daugeliui susitiprina saknis ir padeda nuo slinkimo. geras 2in1 efektas
Papildyta:
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 20, 17:28)
to viso misinio kvapas kai susimaiso visi kvapai bent jau man tai labai nemalonus jis buvo nezinau kaip kitom manai kad nuo sampuno rusies kvapas issilaiko,man asmeniskai kokia 2 dienas tas kvapas sampuno laikosi,nezinau nuo ko cia priklauso
ghm, gal pasitaike arba kiausinis nesviezias,arba aliejus apkartes, bet siaip tokie produktai derinyje neturetu pagaminti blogo kvapo........
Dėjau šiandien kaukę :svogūnas, citrinos sultys ir aliejus, tai plaukai riebaluoti liko ir plaunant kuokštais net slinko
QUOTE(vaida L @ 2009 01 27, 16:56)
Dėjau šiandien kaukę :svogūnas, citrinos sultys ir aliejus, tai plaukai riebaluoti liko ir plaunant kuokštais net slinko
nu tikrai ne nuo sitos kaukes..matyt jau tokie silpni yra o riebaluoti,nes isskalavot blogai
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 27, 18:29)
nu tikrai ne nuo sitos kaukes..matyt jau tokie silpni yra o riebaluoti,nes isskalavot blogai
Kažin ar kitą kartą bandyt dėt tą kaukę, jai labai slinko Dabar nežinau ar čia nuo kaukės toks efektas buvo, nes tokio slinkimo kuokštais anksčiau nebuvo
QUOTE(vaida L @ 2009 01 27, 17:08)
Kažin ar kitą kartą bandyt dėt tą kaukę, jai labai slinko
tikrai ne..nebent svoguno sulciu tiek isspaudet kad nudegino plauko saknis bet labai neitiketina butu..
nu nebedekite tokios jei jums atrodo kad ji turejo tokia itaka
QUOTE(arpaci @ 2009 01 26, 15:41)
aš dariau kaukę su juo ,man patiko ,bet nepajutau didelio skirtumo tarp šio ir alyvuogių aliejaus naudosiu pakaitomis .
bandžiau alyvų aliejų. sunkokai išsiplovė, bet plaukai
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 27, 17:09)
aš dariau kaukę su juo ,man patiko ,bet nepajutau didelio skirtumo tarp šio ir alyvuogių aliejaus naudosiu pakaitomis .
as kai moliugo seklu alieju uostau man taip skaniai kvepia rodos norisi suvalgyti kazin ar plaukuciai irgi taip skaniai kvepes? Reiktu siandien turbut uzsideti kauke. Taip ir padarysiu einu pilti aliejaus ant galvos
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 26, 21:54)
As tai kaukytes darau ant sausu plaukuciu pries plovima.. .Tada nuskalauju ,isplaunu sampunu,ir vistiek(gal tik pokolkas)dedu balzama,kadangi mano plaukuciai sugadinti ir tik po sampuno sunku butu issukuot
as irgi viska taip pat dariau,bet kita syki bandysiu plaukus sudrekinti ir nedet kaukes
QUOTE(pandutė @ 2009 01 26, 20:01)
norejau paklaust,skaiciau cia kad darote visos skirtingai,bet kaip tiksliai reik,po naminiu kaukiu sampunu tik isplaut plaukus,jokiu kaukiu nedet?ir det kauke namine tik ant slapiu?ir ar labai blogai jei mikrobangei alieju su medum sildziau,bet per karsta padariau?
as pasidariau kauke medus,linu semenu aliejus ir kiausinio trynys,bet po to uzsidejau kauke,nes po sampuno labai plaukai pasidaro kaip siaudai,tai uzdejau dar kauke
as pasidariau kauke medus,linu semenu aliejus ir kiausinio trynys,bet po to uzsidejau kauke,nes po sampuno labai plaukai pasidaro kaip siaudai,tai uzdejau dar kauke
as dedu ant sausu plauku neplautu, po to plaunu su sampunu, balzamu, ir dedu kauke dar , kartais dar viena kokia po to.niu mano plaukai sausi sausi, tai nepamaisys tos kaukes .
QUOTE(vaida L @ 2009 01 27, 16:56)
hmm, kaip idomeij, as irgi tokia buvau dariusi, bet kauke kaip kauke, riebaluoti plaukai irgi neliko.. tik svoguno kvapa suslapinus plaukus , atrodo vis dar jauciu, o gal jau vaidenasi..