Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

smile.gif+2009 01 25, 18:17-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 25, 18:17)
as tai su tuo sampunu ir galvos niezuli ir nedideli kieki pleiskanu kazkada seniai tiesiog netycia issigydziau-vyras ne ta sampuna nupirko,o reikejo greit plautis ir varyt tai ploviau su kuo parnese ir tiesiog puikus rezultatas biggrin.gif dabar koki karta per savaite profilaktiskai su juo issiplaunu thumbup.gif

tai taip ,kuo daugiau naudoji tokiu preimoniu nuo pleiskanu tuo daugiau ju atsiranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 01 25, 11:50)
Skaiciau, kad nerafinuotas kokosu aliejus labai padeda nuo pleiskanu, netgi geriau nei visi tam reikalui skirti sampunai

o idomu kur jo jieskoti ? vaistinei?
Papildyta:
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 25, 16:43)
tiesioj su ricinos aliejumi istepiau gerai plaukus,uzsidejau politilenine plevele ir laikiau 1h,labai gerai suveike.kazkiek girdejau skatina plauku  augima,man vaistinej sake kad juo tepa net blakstienas kad skatintu ju paaugima  ax.gif 
na kaip pas mane kazkada buva pleiskanu naudojau paprasciausia elvital sampuna ir jos savaime isnyko,kuo daugiau naudoji tu priemoniu nuo pleiskanu,zinokit tikrai nuo to geriau nesidaro,pati esu isbandzius smile.gif

aciu ,reiks ir man pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif nusipirkau ,moliugo seklu aliejaus ax.gif
Kas zinot kokiu kaukiu su juo?Ir ar jis geras?
Atsakyti

! 
Kodėl tema paskelbta ne lietuviškomis raidėmis? To reikalauja forumo taisyklės, kitą kartą skirsiu nuobaudas temos kūrėjui. Dabar klaidas ištaisiau pati
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 01 26, 13:45)
Kodėl tema paskelbta ne lietuviškomis raidėmis? To reikalauja forumo taisyklės, kitą kartą skirsiu nuobaudas temos kūrėjui. Dabar klaidas ištaisiau pati

as labai atsiprasau ,bet neturiu lietuvisku raidyciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 01 26, 14:41)
ax.gif nusipirkau ,moliugo seklu aliejaus  ax.gif
Kas zinot kokiu kaukiu su juo?Ir ar jis geras?

nebandziau jo dar,bet rasoma kad plaukus regeneruoja ir skatina augima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 26, 14:16)
nebandziau jo dar,bet rasoma kad plaukus regeneruoja ir skatina augima  mirksiukas.gif

kur tu radai?as visur isieskojau nerandu apie plaukus.
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 01 26, 15:18)
kur tu radai?as visur isieskojau nerandu apie plaukus.

http://www.aromabalt...a...ucts&cid=95

Atsakyti
norejau paklaust,skaiciau cia kad darote visos skirtingai,bet kaip tiksliai reik,po naminiu kaukiu sampunu tik isplaut plaukus,jokiu kaukiu nedet?ir det kauke namine tik ant slapiu?ir ar labai blogai jei mikrobangei alieju su medum sildziau,bet per karsta padariau?
as pasidariau kauke medus,linu semenu aliejus ir kiausinio trynys,bet po to uzsidejau kauke,nes po sampuno labai plaukai pasidaro kaip siaudai,tai uzdejau dar kauke
Atsakyti
Dar norejau paklausti, ka darot, kad plaukai nesipustu, butu tokie sunkus, gan tiesus ir sveiki? man tokie patys graziausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 26, 21:01)
norejau paklaust,skaiciau cia kad darote visos skirtingai,bet kaip tiksliai reik,po naminiu kaukiu sampunu tik isplaut plaukus,jokiu kaukiu nedet?ir det kauke namine tik ant slapiu?ir ar labai blogai jei mikrobangei alieju su medum sildziau,bet per karsta padariau?
as pasidariau kauke medus,linu semenu aliejus ir kiausinio trynys,bet po to uzsidejau kauke,nes po sampuno labai plaukai pasidaro kaip siaudai,tai uzdejau dar kauke

As tai kaukytes darau ant sausu plaukuciu pries plovima.. ax.gif .Tada nuskalauju ,isplaunu sampunu,ir vistiek(gal tik pokolkas)dedu balzama,kadangi mano plaukuciai sugadinti ir tik po sampuno sunku butu issukuot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 26, 14:53)

thumbup.gif asciu uz nuoroda wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 01 26, 19:01)

mirksiukas.gif sveikute as pirmiausia sudrekinu plaukus tada issausinu ranksluosciu ar tiesiog isgreziu,tada dedu kauke.palaikau valanda ar ilgiau, isplaunu paprastu vandeniu labai gerai ir tik tada sampunu viena ar du kartus ir viskas jokiu balzamu nebededu.Man ir taip svelnus buna ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sigvezija @ 2009 01 26, 19:39)
Dar norejau paklausti, ka darot, kad plaukai nesipustu, butu tokie sunkus, gan tiesus ir sveiki? man tokie patys graziausi  ax.gif

man plaukai buvo sunkus kai as juos sudytu vandeniu perskalavau ir palaikiau.Bet gal man tik pasirode nezinau ax.gif
Atsakyti