Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(arpaci @ 2009 01 16, 22:58)
drinks_cheers.gif oi RASELA zuikeli aciu ax.gif uz toki dideli pasirinkima,bet didzioji dalis varijantu man neimanomi pasigaminti ax.gif  verysad.gif nes cia tokiu dalyku nera arba as nezinau kaip jie vokiskai vadinasi blush2.gif bet kitus likusius variantus butinai isbandysiu thumbup.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif

QUOTE(Eve-line @ 2009 01 16, 23:44)
labai sudomino. bet speju teks atideti vasara kai bus varnalesos. O gal ja galima kur nusipirkti? Gal vaistineje yra?

varnalesu saknu buna vaistnese pirkti, prie visokiu vastazoliu arbatu buna padeta.

smile.gif+2009 01 18, 18:26-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 18, 18:26)
ar bandet kuri kaukes su kokoso pienu,kur piena perkat/ta is skardiniu ar tiesiog perkat riesuta ir is jo piena naudojat?

Na kaukiu su kokosu pienu dar nebandziau, bet kiek zinau, tai geriausia is pacio riesuto ji naudoti.
Atsakyti
nezinau, man jokio nemalonaus kvapo nera ...g.gif , kvepia sampunu, gal kiek is intensyviau....
Atsakyti
ir as manau kad is riesuto ale vat paskui ta riesuta gaila ismest,nes pas mus namie valgytoju tokiem dalykam ner schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 01 20, 14:53)
g.gif Na nezinau ,as visa gyvenima del plauku ziauriai kovojau  cool.gif  kad nekirpti.Kartais uzplaukdavo nusikirpdavau per sprynduka,o paskui puse metu grauzdavausi  doh.gif  .Dabar irgi nutriusekus pries pora menesiu kai nureziau ,tai kas dien prie veidrodzio visualiai matuju ar ataugineja ar jau ilgi  doh.gif ,
pasigalvok gal imanoma isgelbeti gal kaukes pades vitaminus pagerk.Gaila plaukuciu,bent jau man  verysad.gif

Vokietija-Frankfutas prie Maino  ax.gif

g.gif nu va ,galvojau jau bus galima paslaugele pasikeist,t.y pasiulyt per autobusa pvz atsiust semenu aliejuko g.gif ..nes Vokietijoj nelabai su turgeliais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingkariuke: 20 sausio 2009 - 18:00
QUOTE(Rasela @ 2009 01 20, 18:29)
Nera uz ka mirksiukas.gif
varnalesu saknu buna vaistnese pirkti, prie visokiu vastazoliu arbatu buna padeta.
Na kaukiu su kokosu pienu dar nebandziau, bet kiek zinau, tai geriausia is pacio riesuto ji naudoti.

tai taip gal cia tik man taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 20, 18:59)
tai taip gal cia tik man taip  smile.gif

oj cia buvo to voras34 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 20, 16:59)
g.gif nu va ,galvojau jau bus galima paslaugele pasikeist,t.y pasiulyt per autobusa pvz atsiust semenu aliejuko  g.gif ..nes Vokietijoj nelabai su turgeliais  biggrin.gif

jei nevazineciau i Lietuva daznai tai tada butu gerai,bet as gryzineju kas pusmeti tai prisikraunu cimodanus visokiu gerybiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 01 20, 23:34)
jei nevazineciau i Lietuva daznai tai tada butu gerai,bet as gryzineju kas pusmeti tai prisikraunu cimodanus visokiu gerybiu thumbup.gif  thumbup.gif

Tai liuks thumbup.gif ,iki sekancio gryzimo jauciu cia bus prikalbeta/aptarta dar daugybe priemoniu ,reikalingas bus ne vienas cimodancikas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 20, 21:43)
Tai liuks  thumbup.gif ,iki sekancio gryzimo jauciu cia bus prikalbeta/aptarta dar daugybe priemoniu ,reikalingas bus ne vienas cimodancikas  lotuliukas.gif  thumbup.gif

kas tiesa tai tiesa visada gryztu tuscia ,o isvaziuoju svoris netelpa i leidziamas ribas doh.gif
Atsakyti
siandien isbandziau kauke su migdolu ir jojobos nerafinuotu aliejumi thumbup.gif plaukai ne zvilga,o tviska yahoo.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 22, 20:35)
siandien isbandziau kauke su migdolu ir jojobos nerafinuotu aliejumi  thumbup.gif plaukai ne zvilga,o tviska  yahoo.gif ....

cia tiesiog sumaisei aliejus ir uztepei? mirksiukas.gif man jojoba tai kazkas tokio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 22, 19:35)
siandien isbandziau kauke su migdolu ir jojobos nerafinuotu aliejumi  thumbup.gif plaukai ne zvilga,o tviska  yahoo.gif ....

pritariu, ir man sis misinys superinis thumbup.gif
Atsakyti