Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 25, 18:08)
tikrai nieko baisaus  4u.gif cia juk medus ir aliejus...tuo ilgiau, tuo geriau  ax.gif  o vat jei rugsteles kokios detum, tai per nakti ilgokai butu... 4u.gif o tu tuo labiau kad tik galiukus lepinsi...dekis ant visu plauku... ax.gif man po medaus plaukai silkiniai  wub.gif

Kažkaip ant visų plaukų dėtis nesinori,bijau,kad nepradetų dar labiau riebaluotis plaukai,nes jau ir taip kas antrą dianą plaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 24, 19:17)
gal ilgiau negalima laikyti, nes plaukus nues?  g.gif visgi apelsinai, citrinos, greipfrutai su rugstim yra ir tik 2laseliai alyvuogiu aliejaus dedasi...

Aš citrinos ir alyvuogės kaukytę apie 15min laikiau, nenugriaužė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vida_as @ 2009 02 25, 11:09)
g.gif pabandyk dar su močiutės vazonine gele-alijošiumi vadinama.Nulaužk šaka,skelk pusiau ir įtirk tiesiai į odą.Tas augalas padeda nuo daug kokiu ligų,pabandyk,aš pati bandžiau,padėjo.Išplauti iš karto nereikia,palaikyk kelias valandas. smile.gif

Ar patogu jums įtrinti į odą? Aš kai tryniau man sunku buvo prieiti. Bet kažkaip. Ryt laužysiu alijošių ax.gif
Beje, ar yra nauja tema??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 25, 18:08)

Ar patogu jums įtrinti į odą? Aš kai tryniau man sunku buvo prieiti. Bet kažkaip. Ryt laužysiu alijošių  ax.gif
Beje, ar yra nauja tema???  bigsmile.gif

yra , net dvi , ! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 02 25, 12:15)
priminimas kas nemate ax.gif

Dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 25, 18:09)
yra , net dvi , ! bigsmile.gif

Oooo, neperdaug? smile.gif
Atsakyti
Na merginos!Pabaigiam temelę,jau tiek nadaug liko smile.gif
Atsakyti
Kur siauliuose isigyti rozmarinu eterinio aliejaus?
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2009 02 25, 20:48)

bandyk vaistinese ieskot "Naujosios Barmunes" produkcijos
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2009 02 25, 20:48)

Verpsto kieme yra Sveiko maisto krautuve, tai ten bus smile.gif ir dar tokia pat parduotuvele yra Aido maximoj smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 25, 15:43-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 25, 15:43)

esu radus netgi tokia kaip ir balzama:isplauti su sampunu,siektiek nusausinti ranksluosciu,tada sudrekinti pienu ir palaikius 10-15 min nuskalauti svariu vandeniu.turetu minkstinti,suteikti blizgesio,ar taip yra istiesu nezinau,nebandziau dar biggrin.gif

abejoju ar is parduotuvinio pieno bus kokia nauda doh.gif reiks vaziuot i kaima parsivezt pieno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 25, 19:08)
Aš citrinos ir alyvuogės kaukytę apie 15min laikiau, nenugriaužė smile.gif

tu laikei tik citrinos ir dar su aliejum, o anoj kaukes citrinos, apelsinai, greipfrutai ir dar kazkas.. pamirsau doh.gif vnz, anoj daugiau 'macnumo' lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti