QUOTE(vida_as @ 2009 02 25, 12:09)
pabandyk dar su močiutės vazonine gele-alijošiumi vadinama.Nulaužk šaka,skelk pusiau ir įtirk tiesiai į odą.Tas augalas padeda nuo daug kokiu ligų,pabandyk,aš pati bandžiau,padėjo.Išplauti iš karto nereikia,palaikyk kelias valandas.
taip seniau ir darydavau su alijosiumi,tik man mama itrindavo,bet zadu ir db taip daryti,o tie visi spaudinejimai tik laiko gaisimas,tiesiai tepi liuks. ir dar merginos,pries 3 metus alijosiu itrindavau i saknis,o galam aliejaus kaukyte(alyvuogiu ar pan),tada plaukai buvo blonduoti stipriai,siuo metu esu atsiauginusi savo naturalius plaukus,jokiu dazymu ir ka galiu pasakyti,plaukai baisiau atrodo nei buvo blonduoti,nors sunku tuo patiketi.plius dar yra stipriai garbanoti.tai tik vakar man daejo,kad man blonduotus plaukus labai atgaivindavo tie aliejai ir alijosius,viskas jau nuo siandien pradejau vel rupintis ir tikiuosi,kad turesiu sveikus plaukus kokius turejau pries visus savo dazymus senai senai
Papildyta:
QUOTE(Renatina @ 2009 02 25, 10:53)
kazkaip jis greit dauginasi juk ir priauga nauju....ne?
nebeturiu jau keleta metu,nebepamenu
nebeturiu jau keleta metu,nebepamenu
jo jau sitas augalas tai labai veisiasi,mes turime kokius 5 ar daugiau vazonu,tai auga jie lb greitai,aplauzydavau anksciau,ziurek vel pilna.