Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(vida_as @ 2009 02 25, 12:09)
g.gif pabandyk dar su močiutės vazonine gele-alijošiumi vadinama.Nulaužk šaka,skelk pusiau ir įtirk tiesiai į odą.Tas augalas padeda nuo daug kokiu ligų,pabandyk,aš pati bandžiau,padėjo.Išplauti iš karto nereikia,palaikyk kelias valandas. smile.gif

taip seniau ir darydavau su alijosiumi,tik man mama itrindavo,bet zadu ir db taip daryti,o tie visi spaudinejimai tik laiko gaisimas,tiesiai tepi liuks. ir dar merginos,pries 3 metus alijosiu itrindavau i saknis,o galam aliejaus kaukyte(alyvuogiu ar pan),tada plaukai buvo blonduoti stipriai,siuo metu esu atsiauginusi savo naturalius plaukus,jokiu dazymu ir ka galiu pasakyti,plaukai baisiau atrodo nei buvo blonduoti,nors sunku tuo patiketi.plius dar yra stipriai garbanoti.tai tik vakar man daejo,kad man blonduotus plaukus labai atgaivindavo tie aliejai ir alijosius,viskas jau nuo siandien pradejau vel rupintis ir tikiuosi,kad turesiu sveikus plaukus kokius turejau pries visus savo dazymus senai senai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Renatina @ 2009 02 25, 10:53)
kazkaip jis greit dauginasi juk ir priauga nauju....ne?
nebeturiu jau keleta metu,nebepamenu smile.gif

jo jau sitas augalas tai labai veisiasi,mes turime kokius 5 ar daugiau vazonu,tai auga jie lb greitai,aplauzydavau anksciau,ziurek vel pilna.
Atsakyti
Siandien isbandziau kanapiu alieju, na sumaisiaui su citrinu sultim ir ant dregnu plauku istepiau, valanda palaukiau ir isploviau, na tokie slidu, nezinau ar cia nuo naujo kondicionieriaus ar nuo to kanapiu aliejaus...
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 02 21, 15:45)
tema sparciai kruta todel sukuriau tesinuka,kad neliktume benames kai baigsis si tema  thumbup.gif
nauji namuciai-tema 3
uzbaigeme sita tema ir tik tada kraustomes i naujus namucius  bigsmile.gif  bigsmile.gif

priminimas kas nemate ax.gif
Atsakyti
as vakar dariau tokia kauke smile.gif

i blenderi dejau banana,medaus,dygminu aliejaus,aliejiniu vit kelis lasus ir jogurto.
laikiau per nakt,tik padauginau jogurto,tai bego biski biggrin.gif kita kart desiu jogurto tik truputi ir daugiau aliejaus nes mano sausuoliam biski per lengva.seip jogurtines kaukes mano galva pats tas butu normaliem plaukam,gaivios tokios smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 25, 13:32-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 25, 13:32)
as vakar dariau tokia kauke smile.gif

i blenderi dejau banana,medaus,dygminu aliejaus,aliejiniu vit kelis lasus ir jogurto.
laikiau per nakt,tik padauginau jogurto,tai bego biski biggrin.gif kita kart desiu jogurto tik truputi ir daugiau aliejaus nes mano sausuoliam biski per lengva.seip jogurtines kaukes mano galva pats tas butu normaliem plaukam,gaivios tokios smile.gif

isradingoji Bombonke mirksiukas.gif , o jogurta naudoji tik kaip pagrinda ("siaip") konsistencijai, ar gal is tu pieniniu ir rauginiu bakteriju yra plaukuciams kazkokios naudos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 25 vasario 2009 - 12:35
QUOTE(arpaci @ 2009 02 25, 13:15)
priminimas kas nemate ax.gif

nauja temute pagal nerasytas SM taisykles kuria ta, kuri senajame paraso paskutine zinute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 25, 14:35)
isradingoji Bombonke mirksiukas.gif , o jogurta naudoji tik kaip pagrinda ("siaip") konsistencijai, ar gal is tu pieniniu ir rauginiu bakteriju yra plaukuciams kazkokios naudos? g.gif

na pagrindas is jo nekoks,nebent suskystint reiktu biggrin.gif esu radus kad jogurtas purina,minkstina plaukus,o piene esantys baltymai maitina smile.gif butent del baltymu kaukems tinka visi pieno produktai-pienas,jogurtas,grietine,grietinele,kefyras ir netgi sojos pienas smile.gif
esu radus netgi tokia kaip ir balzama:isplauti su sampunu,siektiek nusausinti ranksluosciu,tada sudrekinti pienu ir palaikius 10-15 min nuskalauti svariu vandeniu.turetu minkstinti,suteikti blizgesio,ar taip yra istiesu nezinau,nebandziau dar biggrin.gif
Papildyta:
einu atidarysiu tema smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 25, 15:43-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 25, 15:43)
na pagrindas is jo nekoks,nebent suskystint reiktu biggrin.gif esu radus kad jogurtas purina,minkstina plaukus,o piene esantys baltymai maitina smile.gif butent del baltymu kaukems tinka visi pieno produktai-pienas,jogurtas,grietine,grietinele,kefyras ir netgi sojos pienas smile.gif
esu radus netgi tokia kaip ir balzama:isplauti su sampunu,siektiek nusausinti ranksluosciu,tada sudrekinti pienu ir palaikius 10-15 min nuskalauti svariu vandeniu.turetu minkstinti,suteikti blizgesio,ar taip yra istiesu nezinau,nebandziau dar biggrin.gif
Papildyta:
einu atidarysiu tema smile.gif

supratau mirksiukas.gif
reiks pabandyti.

damuskim dar sitaja temuke...

Atsakyti
Prisidedu prie temos damušimo
smile.gif
Vakar dariau tokią paprastą kaukę:
pora šaukštų medaus pašildžiau ir įpyliau šaukštą ricinos aliejaus. Pritepiau plaukus kiek man ten gavosi, kadangi baisiai limpa tas medus doh.gif Palaikiau apie 2 val šiltai (aš kepurę užsidedu, nes rankšluostis man krenta nuo galvos, kadangi sliduoja ant maišiuko). Išplovus plaukai buvo šilkiniai wub.gif Šiandien taip pat labai švelnūs plaukai ir blizgūs šiek tiek smile.gif
Atsakyti
Prisidedu ir aš ptie temukės damušimo biggrin.gif
Šiandien bandysiu daryti medaus ir ricinos kaukę plaukų galiukams,bet per naktį.Kaip manot,nieko jeigu taip ilgai laikysiu (apie 8h )? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutalt: 25 vasario 2009 - 16:57
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 25, 17:57)
Prisidedu ir aš  ptie temukės damušimo  biggrin.gif
Šiandien bandysiu daryti medaus ir ricinos kaukę plaukų galiukams,bet per naktį.Kaip manot,nieko jeigu taip ilgai laikysiu (apie 8h )smile.gif

nieko, nes cia viskas naturalu
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 25, 16:57)
Prisidedu ir aš  ptie temukės damušimo  biggrin.gif
Šiandien bandysiu daryti medaus ir ricinos kaukę plaukų galiukams,bet per naktį.Kaip manot,nieko jeigu taip ilgai laikysiu (apie 8h )smile.gif

tikrai nieko baisaus 4u.gif cia juk medus ir aliejus...tuo ilgiau, tuo geriau ax.gif o vat jei rugsteles kokios detum, tai per nakti ilgokai butu... 4u.gif o tu tuo labiau kad tik galiukus lepinsi...dekis ant visu plauku... ax.gif man po medaus plaukai silkiniai wub.gif
Atsakyti