Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

Plaukų struktūrai ir žvilgesiui atkurti, 2kart per sav.

¼ stiklinės sodos,
¼ šviežiai spaustų greipfrutų sulčių,
¼ stiklinės šviežiai spaustų apelsinų sulčių,
¼ stiklinės šviežiai spaustų citrinų sulčių,
2 lašų alyvuogių aliejaus.

Švariame buteliuke su purkštuku sumaišyk sodą, apelsinų, citrinų, greipfrutų sultis. Jei tavo plaukai ilgesni nei vidutiniai, pridėk dar po 1/8 stiklinės kiekvienos sudėtinės dalies. Galiausiai įlašink alyvuogių aliejų ir viską suplak.

Užpurkšk šio citrusinio kokteilio ant sudrėkintų plaukų, palaikyk keletą minučių, o tada ištrink plaukus įprastu šampūnu bei kondicionieriumi.
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 02 24, 10:17)
ar jus naudojate i namines kaukes namini alijosiu?kaip spaudiat is lapu sultis?as visada spaudziau su riesutu gliaudikliu biggrin.gif bet lb jau uzsiknisimas gaunasi doh.gif gal zinot greitesniu budu? g.gif

tureciau alijosiu namie tai seniai buciau nudraskius visus lapus ir i kauke sudejus lotuliukas.gif kitokiu budu turbut sulciu neisspausi, nbent kiti sunkus - su cesnakine spaudykle, per merliuka ir kt..
Atsakyti
arba palikti gelyte ramybej ir nusipirkti naturaliu alijosiaus sulciu vaitinej ar sveiko maisto parduotuvej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 02 24, 11:52)
Na bet del kokiu dvieju lapu sulciaspaude paskui plauti,tai dar ilgiau uztruktum g.gif vistiek juk ne stikline prisispaudi g.gif

sulciaspaude ir pas mus vis tingima issitraukt del po to laukiancio plovimo lotuliukas.gif
kazkada dariau taip: peiliu lengvai nupjaunu lapo krastus ir 1 ploksciosios dalies pavirsiu - taip atsiveria sultingoji dalis - ir laikydama uz likusios zieves nutarkuoju i dubeneli sau sultytes (be zieves,tik su mazais kristaliukais "mesytes", bet ji irgi gerai sueina i kauke)
pabandyk taip mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 24, 13:30)
sulciaspaude ir pas mus vis tingima issitraukt del po to laukiancio plovimo lotuliukas.gif
kazkada dariau taip: peiliu lengvai nupjaunu lapo krastus ir 1 ploksciosios dalies pavirsiu - taip atsiveria sultingoji dalis - ir laikydama uz likusios zieves nutarkuoju i dubeneli sau sultytes (be zieves,tik su mazais kristaliukais "mesytes", bet ji irgi gerai sueina i kauke)
pabandyk taip mirksiukas.gif

Aš ir taip darydavau,bet dabar gaila gėlės tuoj be lapų paliksiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip noriu įsigyti sulčiaspaudę daržovėms, bet čia pasiskaičiau, kad nelabai jūs naudojatės dėl sudėtingo plovimo g.gif Aš vis galvojau, kad ji turėčiau tai kasdien spausčiausi visokias sultis ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 24, 18:08)
Aš taip noriu įsigyti sulčiaspaudę daržovėms, bet čia pasiskaičiau, kad nelabai jūs naudojatės dėl sudėtingo plovimo  g.gif  Aš vis galvojau, kad ji turėčiau tai kasdien spausčiausi visokias sultis ir pan.  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif tokios minties vedami nusipirkom lotuliukas.gif
bet.... lotuliukas.gif
dabar tekstai skamba taip "uoj, gal sultyciu....et...tas plovimas.."
nors pas mus tokia,kuri superduperextra lengvai plaunama,patogiai padaryta.

cia mes paofftopic'inom

mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 24 vasario 2009 - 18:26
QUOTE(vaida L @ 2009 02 24, 18:08)
Aš taip noriu įsigyti sulčiaspaudę daržovėms, bet čia pasiskaičiau, kad nelabai jūs naudojatės dėl sudėtingo plovimo  g.gif  Aš vis galvojau, kad ji turėčiau tai kasdien spausčiausi visokias sultis ir pan.  rolleyes.gif

jeigu namie turi pakankamai laiko, tai gali drasiai pirkti smile.gif as sultis spaudziu tik kai nuvaziuoju pas tevu ir tik rudeni is obuoliu ir morku (apelsinai ir greipfrutai kaime neauga) lotuliukas.gif
Pirkti sulciaspaudes kol kas nezadu, nes neturiu spaudimui pakankamai laiko (sulciaspaudes sustatymas, vaisiu paruosimas, spaudimas, sulciaspaudes sutvarkymas) doh.gif zinoma, retkarciais ar savaitgali butu smagu 'pazaisti', bet del reto naudojimo neapsimoka pirkti. Apsiriboju naminio geriamo jogurto gamyba
P.S. sulciaspaudes plovimas nera sudetingas, juolab, kad nereikia plauti jokiu riebalu. Tiesiog tas igimtas tingumas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 24 vasario 2009 - 19:01
QUOTE(Lauryttte @ 2009 02 24, 12:32)
Plaukų struktūrai ir žvilgesiui atkurti, 2kart per sav.
Užpurkšk šio citrusinio kokteilio ant sudrėkintų plaukų, palaikyk keletą minučių, o tada ištrink plaukus įprastu šampūnu bei kondicionieriumi.

g.gif g.gif kazin ar per keleta minuciu suveiks
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 24, 20:13)
g.gif  g.gif  kazin ar per keleta minuciu suveiks

gal ilgiau negalima laikyti, nes plaukus nues? g.gif visgi apelsinai, citrinos, greipfrutai su rugstim yra ir tik 2laseliai alyvuogiu aliejaus dedasi...
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 24, 18:08)
Aš ir taip darydavau,bet dabar gaila gėlės tuoj be lapų paliksiu  biggrin.gif

kazkaip jis greit dauginasi juk ir priauga nauju....ne?
nebeturiu jau keleta metu,nebepamenu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 24, 19:59)
jeigu namie turi pakankamai laiko, tai gali drasiai pirkti  smile.gif  as sultis spaudziu tik kai nuvaziuoju pas tevu ir tik rudeni is obuoliu ir morku (apelsinai ir greipfrutai kaime neauga)  lotuliukas.gif
Pirkti sulciaspaudes kol kas nezadu, nes neturiu spaudimui pakankamai laiko (sulciaspaudes sustatymas, vaisiu paruosimas, spaudimas, sulciaspaudes sutvarkymas)  doh.gif  zinoma, retkarciais ar savaitgali butu smagu 'pazaisti', bet del reto naudojimo neapsimoka pirkti. Apsiriboju naminio geriamo jogurto gamyba
P.S. sulciaspaudes plovimas nera sudetingas, juolab, kad nereikia plauti jokiu riebalu. Tiesiog tas igimtas tingumas lotuliukas.gif

yap! lotuliukas.gif
todel ir nufyrinus is kur alijosiaus lapa,as ji tik nutarkuoju i dubeneli,kaip rasiau,ir del tokiu nieku sulciaspaudes netrukdau, tegu ramiai pastovi, graziai atrodo lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 24, 20:17)
gal ilgiau negalima laikyti, nes plaukus nues?  g.gif visgi apelsinai, citrinos, greipfrutai su rugstim yra ir tik 2laseliai alyvuogiu aliejaus dedasi...

taigi cia,kaip supratau, zvilgesiui - blic efektas! todel ir minute.
ne maitinanti kauke,kuria kiek gali tiek laikai mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 25 vasario 2009 - 09:52
QUOTE(arpaci @ 2009 01 14, 16:49)
bigsmile.gif Manau kad tema labai gera buvo ,todel labai noriu tesinuko:4u:  4u.gif
Siandien dariausi druskos vonele,nezinau kazkur skaiciau kad padeda nuo slinkimo lotuliukas.gif gal kas daro daznai su druska?ar pastebejot skirtumu? blush2.gif

g.gif pabandyk dar su močiutės vazonine gele-alijošiumi vadinama.Nulaužk šaka,skelk pusiau ir įtirk tiesiai į odą.Tas augalas padeda nuo daug kokiu ligų,pabandyk,aš pati bandžiau,padėjo.Išplauti iš karto nereikia,palaikyk kelias valandas. smile.gif
Atsakyti