Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(pandutė @ 2009 02 23, 20:57)
o jum nuo tu naminiu kaukiu neslenka daugiau plauku?man tai jau baisu,kai slapi man ant tiek slenka plaukai,bet ne vienas o istraukiu tokia neplona sruogele plauku,sakau gal man kas netinka,naudoju nuo slinkimo priemones,bet plaukai kazko tais atrodo dar daugiau slenka

taip verysad.gif galvoju gal del pavasario? mano kate irgi meta kaili, metu ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 23, 17:32)
as tai vel sedziu su svoguno kauke,tik citrina uzmirsau ilasinti,bet pirma syki uzsitepiau ant visu plauku,gal nenukris jie doh.gif

o svoguno kauke nuo ko jin g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 02 23, 21:38)
o svoguno kauke nuo ko jin  g.gif

stiprina plaukus,nuo slinkimo
Atsakyti
O dabar paklaust noriu, gal ne visai i tema, bet tarkim vienas is naminiu kaukiu sudedamuju daliu. Taigi, kur siauliuose butu galima isigyti rozmarinu EA? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girmantee: 23 vasario 2009 - 21:51
QUOTE(pandutė @ 2009 02 23, 22:47)
o as jau issigandau,nes grynai kuokstais krenta,jei dar daug kris tai nebeliks ir plauku,o ka padaryt kad plauku atrodytu daugiau,nes kai isdziuna atrodo kad penki plaukai ant galvos,o anksciau kokia kupeta buvo

Aš tai paveliu su šukom viršugalvį ties šaknim mirksiukas.gif Tikrai gaunas optinė apgaulė 4u.gif
Atsakyti
As irgi veliu. drinks_cheers.gif

cia ne i tema,bet negaliu atsiziuret.. blush2.gif
http://www.ipix.lt/desc/85063245/
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 02 24, 08:28)
As irgi veliu. drinks_cheers.gif

cia ne i tema,bet negaliu atsiziuret.. blush2.gif
http://www.ipix.lt/desc/85063245/

Į plaukus ar šiaip į merginą? biggrin.gif
Atsakyti
I apranga.. blush2.gif siaip man romantinis stilius prie sirdies, bet sita. doh.gif wub.gif man rodos isimylejau lotuliukas.gif
Atsakyti
ar jus naudojate i namines kaukes namini alijosiu?kaip spaudiat is lapu sultis?as visada spaudziau su riesutu gliaudikliu biggrin.gif bet lb jau uzsiknisimas gaunasi doh.gif gal zinot greitesniu budu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 02 24, 10:47)
ar jus naudojate i namines kaukes namini alijosiu?kaip spaudiat is lapu sultis?as visada spaudziau su riesutu gliaudikliu biggrin.gif bet lb jau uzsiknisimas gaunasi doh.gif gal zinot greitesniu budu? g.gif

Greičiausias tai sulčiaspaudė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 24, 11:29)
Greičiausias tai sulčiaspaudė  mirksiukas.gif

Na bet del kokiu dvieju lapu sulciaspaude paskui plauti,tai dar ilgiau uztruktum g.gif vistiek juk ne stikline prisispaudi g.gif
Atsakyti
Sveikutes.. 4u.gif Norejau paklausti gal kas zino kaip reikia daryti ricinos aliejaus, brendzio ir medaus kauke??? Kaip ta medu istirpdinti?? Kokio kiekio brendzio reikia? labai aciu 4u.gif
Atsakyti