Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(gutte86 @ 2009 02 23, 16:57)
kaip tu ta kauke darai?  blush2.gif  zinau, kad kazkur rasei, bet gal galetum pakartoti  blush2.gif  aciu  4u.gif

sutrinu prinokusi avokada, ipilu aliejaus , ir rodos kiausa dejau, o kita syki nedejau.
Papildyta:
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 23, 17:24)
As tai speju , kad tai musu atveztiniuose avokaduose kalte, paprasciausiai nesunoke ir neturi tu visu geruju savybiu.

mm. niu gal, bet tai ji gi prinokinam po to, niu as ji laikau namie 3-4 dienas , kol pasiaro minkstas minkstas , bet reijk ziuret kad neruduotu, tada supus .

as irgi sedziu su svogunu visa diena . ju reijks trbut plauti, dar nugriaus .
kiek galima svouna sumaisyta su aliejum , laijkyti. ilgiausiai..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 23, 19:39)
sutrinu prinokusi avokada, ipilu aliejaus , ir rodos kiausa dejau, o kita syki nedejau.
Papildyta:

mm. niu gal, bet tai ji gi prinokinam po to, niu as ji laikau namie 3-4 dienas , kol pasiaro minkstas minkstas , bet reijk ziuret kad neruduotu, tada supus .
as irgi sedziu su svogunu visa diena . ju reijks trbut plauti, dar nugriaus .
kiek galima svouna sumaisyta su aliejum , laijkyti. ilgiausiai..? g.gif

Svogūno kaukes galim ir per visą naktį laikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 23, 18:27)
Svogūno kaukes galim ir per visą naktį laikyti  mirksiukas.gif

rimtai. oij dekui nuraminai..lb , bo dbr ateina agentas , ir negaliu galvos plauti.. doh.gif
jazau , tikiuosi per ranksluosti neuzuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 23, 18:45)
rimtai. oij dekui nuraminai..lb , bo dbr ateina agentas , ir negaliu galvos plauti.. doh.gif
jazau , tikiuosi per ranksluosti neuzuos  blush2.gif

Geras biggrin.gif

Aš šiandien 3val.laikiau alyvuogių aliejų ant plaukų galiukų. Būrėjos žurnale radau daug kaukių, tai kai išlploviau aliejų įtryniau citrinos ir medaus mišinį į galvos odą... Nežinau kas čia nutiko, bet plaukai tiek po alyvuogių aliejaus tiek po mišinuko labai atsigavo, nors taip rimtai su naminėm kaukytėm užsiimu tik gerą mėnesiuką g.gif Dar priedo taip gražiai susigarbanavo plaukučiai wub.gif Ir žvilga.. Dabar visad po plovimo dar pakišu galiukus po šaltu vandenuku, gal dėl to? bigsmile.gif
Atsakyti
o as tik 1.5val palaikiau,bijojau kad nenugriaustu
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 23, 19:23)
o as tik 1.5val palaikiau,bijojau kad nenugriaustu

3 val, tai drasei galima laikyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 23, 20:15)
3 val, tai drasei galima laikyti.  smile.gif

kazkaip bijojau,bet dabar zinosiu
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 23, 20:26)
Geras biggrin.gif

Aš šiandien 3val.laikiau alyvuogių aliejų ant plaukų galiukų. Būrėjos žurnale radau daug kaukių, tai kai išlploviau aliejų įtryniau citrinos ir medaus mišinį į galvos odą... Nežinau kas čia nutiko, bet plaukai tiek po alyvuogių aliejaus tiek po mišinuko labai atsigavo, nors taip rimtai su naminėm kaukytėm užsiimu tik gerą mėnesiuką  g.gif Dar priedo taip gražiai susigarbanavo plaukučiai  wub.gif Ir žvilga.. Dabar visad po plovimo dar pakišu galiukus po šaltu vandenuku, gal dėl to?  bigsmile.gif

Aplamai labai sveika galvą plauti su kuo šaltesniu vandeniu 4u.gif
Atsakyti
o jum nuo tu naminiu kaukiu neslenka daugiau plauku?man tai jau baisu,kai slapi man ant tiek slenka plaukai,bet ne vienas o istraukiu tokia neplona sruogele plauku,sakau gal man kas netinka,naudoju nuo slinkimo priemones,bet plaukai kazko tais atrodo dar daugiau slenka
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 23, 22:27)
o jum nuo tu naminiu kaukiu neslenka daugiau plauku?man tai jau baisu,kai slapi man ant tiek slenka plaukai,bet ne vienas o istraukiu tokia neplona sruogele plauku,sakau gal man kas netinka,naudoju nuo slinkimo priemones,bet plaukai kazko tais atrodo dar daugiau slenka

Man ir taip buvo kokią savaitę, jau buvau išsigandus, nes tikrai kuokštais tokiais ėjo. Dabar slenka tik šukuojant thumbup.gif Kažkuri SM nuramino, kad taip ir turi būt, nes sujudinami plaukai ir išslenka tie kurie ir taip su laiku butų išslinkę mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kokia namine kauke galite parekomenduoti nuo pleiskanu ?
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 23, 21:11)
Man ir taip buvo kokią savaitę, jau buvau išsigandus, nes tikrai kuokštais tokiais ėjo. Dabar slenka tik šukuojant  thumbup.gif  Kažkuri SM nuramino, kad taip ir turi būt, nes sujudinami plaukai ir išslenka tie kurie ir taip su laiku butų išslinkę  mirksiukas.gif

o as jau issigandau,nes grynai kuokstais krenta,jei dar daug kris tai nebeliks ir plauku,o ka padaryt kad plauku atrodytu daugiau,nes kai isdziuna atrodo kad penki plaukai ant galvos,o anksciau kokia kupeta buvo
Atsakyti