na as kaip tik vakar dejau namine kauke.Kiausinio trynys.1s medaus.1s ricinu aliejaus 1s alyvuogiu aliej,1s plauku balzamo.sumaisius tepti plaukus laikyti siltai valanda apvyniojus.Karta i savaite daryti reik 10kaukiu bet po 4-5 nustoja slinkti plaukai
+2009 02 22, 19:00-->
as blenderio namie neturiu negi teks viska su sakute trinti
QUOTE(BOMBONKE @ 2009 02 22, 19:00)
as kita savaitgali bandysiu ta su bananais ir mango
o seip jei ka as tu kaukiu nebandziau dar,tai jei kas netiks bloguoju neminekit,o kai atsibos mano eterio tersimas meskit lauk
o seip jei ka as tu kaukiu nebandziau dar,tai jei kas netiks bloguoju neminekit,o kai atsibos mano eterio tersimas meskit lauk
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 22, 22:51)
nieko nieko,paziurek per filmuka kur idejau kaip moteris graziai avokada sutryne
+2009 02 22, 22:27-->
nerodo man to filmuko
QUOTE(BOMBONKE @ 2009 02 22, 22:27)
nieko nieko,paziurek per filmuka kur idejau kaip moteris graziai avokada sutryne
nerodo man to filmuko
+2009 02 22, 16:21-->
BOMBONKE , kokia tu faina butinai isbandysiu pylinga su cukrum.. gal gave plaukai salduko, prades auuuugtiiiii...
ir is kur tu trauki tas kaukes? saunuole
QUOTE(BOMBONKE @ 2009 02 22, 16:21)
tik cukraus pries valgydama isidek
beje apie cukru esu radus pylinga galvos odai-nedideli kieki balzamo sumaisyti su ruduoju cukrum ir svelniai masazuoti galvos oda kazkodel man sitas daug smagiau skamba nei sm aprasytas druskos pylingas
Papildyta:
dar viena skani kauke maitinanti,drekinanti bla bla bla
i blenderi deti nulupta banana,puse nulupto mango,du saukstus jogurto,truputi alyvuogiu aliejaus ir sauksteli medaus.tepti isplautus bet dregnus plaukus,laikyti bent pusvalandi,jei jusu plaukai riebus tepti tik nuo vidurio
beje apie cukru esu radus pylinga galvos odai-nedideli kieki balzamo sumaisyti su ruduoju cukrum ir svelniai masazuoti galvos oda kazkodel man sitas daug smagiau skamba nei sm aprasytas druskos pylingas
Papildyta:
dar viena skani kauke maitinanti,drekinanti bla bla bla
i blenderi deti nulupta banana,puse nulupto mango,du saukstus jogurto,truputi alyvuogiu aliejaus ir sauksteli medaus.tepti isplautus bet dregnus plaukus,laikyti bent pusvalandi,jei jusu plaukai riebus tepti tik nuo vidurio
BOMBONKE , kokia tu faina butinai isbandysiu pylinga su cukrum.. gal gave plaukai salduko, prades auuuugtiiiii...
ir is kur tu trauki tas kaukes? saunuole
+2009 02 22, 18:29-->
cha cha ,o as trinu avokada , kur bulviu kose trinam, trintuve ar kaip jis ten vadinasi.
QUOTE(BOMBONKE @ 2009 02 22, 18:29)
cha cha ,o as trinu avokada , kur bulviu kose trinam, trintuve ar kaip jis ten vadinasi.
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 23, 11:34)
kristut, tu geniijus as irgi su tuo trinsiu
Uch kiek cia uzeinu tai vis kas naujo !! saunuoles merginos, nemiega sita tema ziemos miegu:) egzotika kvepia, avokadai bananai, cukriukas mmm:) tobulejam
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 23, 15:30)
kristut, tu geniijus as irgi su tuo trinsiu
kai kada bandysi avokado kauke parasyk, kaip pojutis,
as 2 ar 3 sykius dariausi, niu nedrekino man plauku jis . lb siurkstus budavo po jo.. hm, bet gal cia man tik. lb idomu kaip kitom .
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 23, 17:32)
as 2 ar 3 sykius dariausi, niu nedrekino man plauku jis . lb siurkstus budavo po jo.. hm, bet gal cia man tik. lb idomu kaip kitom .
kaip tu ta kauke darai? zinau, kad kazkur rasei, bet gal galetum pakartoti aciu
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 23, 17:32)
As tai speju , kad tai musu atveztiniuose avokaduose kalte, paprasciausiai nesunoke ir neturi tu visu geruju savybiu.