Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

na as kaip tik vakar dejau namine kauke.Kiausinio trynys.1s medaus.1s ricinu aliejaus 1s alyvuogiu aliej,1s plauku balzamo.sumaisius tepti plaukus laikyti siltai valanda apvyniojus.Karta i savaite daryti reik 10kaukiu bet po 4-5 nustoja slinkti plaukai smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 22, 19:00-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 22, 19:00)
as kita savaitgali bandysiu ta su bananais ir mango smile.gif

o seip jei ka as tu kaukiu nebandziau dar,tai jei kas netiks bloguoju neminekit,o kai atsibos mano eterio tersimas meskit lauk doh.gif  lotuliukas.gif

as blenderio namie neturiu doh.gif negi teks viska su sakute trinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 22, 22:51)
as blenderio namie neturiu doh.gif  negi teks viska su sakute trinti  doh.gif

nieko nieko,paziurek per filmuka kur idejau kaip moteris graziai avokada sutryne biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 22, 22:27-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 22, 22:27)
nieko nieko,paziurek per filmuka kur idejau kaip moteris graziai avokada sutryne biggrin.gif

nerodo man to filmuko doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 22, 16:21-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 22, 16:21)
tik cukraus pries valgydama isidek  mirksiukas.gif

beje apie cukru biggrin.gif esu radus pylinga galvos odai-nedideli kieki balzamo sumaisyti su ruduoju cukrum ir svelniai masazuoti galvos oda smile.gif kazkodel man sitas daug smagiau skamba nei sm aprasytas druskos pylingas unsure.gif
Papildyta:
dar viena skani kauke biggrin.gif maitinanti,drekinanti bla bla bla biggrin.gif
i blenderi deti nulupta banana,puse nulupto mango,du saukstus jogurto,truputi alyvuogiu aliejaus ir sauksteli medaus.tepti isplautus bet dregnus plaukus,laikyti bent pusvalandi,jei jusu plaukai riebus tepti tik nuo vidurio smile.gif

BOMBONKE , kokia tu faina 4u.gif butinai isbandysiu pylinga su cukrum.. blush2.gif gal gave plaukai salduko, prades auuuugtiiiii... biggrin.gif
ir is kur tu trauki tas kaukes? saunuole 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 22, 18:29-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 22, 18:29)
drekinanti avokadu kauke 4u.gif
FILMUKAS

cha cha ,o as trinu avokada , kur bulviu kose trinam, trintuve ar kaip jis ten vadinasi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 23, 11:34)
cha cha ,o  as trinu avokada , kur bulviu kose trinam, trintuve ar kaip jis ten vadinasi. biggrin.gif

kristut, tu geniijus bigsmile.gif as irgi su tuo trinsiu blush2.gif
Atsakyti
Uch kiek cia uzeinu tai vis kas naujo !! saunuoles merginos, nemiega sita tema ziemos miegu:)smile.gif egzotika kvepia, avokadai bananai, cukriukas mmm:)smile.gif tobulejam thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 23, 15:30)
kristut, tu geniijus  bigsmile.gif  as irgi su tuo trinsiu  blush2.gif

blush2.gif
kai kada bandysi avokado kauke parasyk, kaip pojutis,
as 2 ar 3 sykius dariausi, niu nedrekino man plauku jis . lb siurkstus budavo po jo.. hm, bet gal cia man tik. lb idomu kaip kitom . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 23, 17:32)
blush2.gif 
as 2 ar 3 sykius dariausi, niu nedrekino man plauku jis . lb siurkstus budavo po jo.. hm, bet gal cia man tik. lb idomu kaip kitom . smile.gif

kaip tu ta kauke darai? blush2.gif zinau, kad kazkur rasei, bet gal galetum pakartoti blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 23, 17:32)
blush2.gif 

As tai speju , kad tai musu atveztiniuose avokaduose kalte, paprasciausiai nesunoke ir neturi tu visu geruju savybiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .NAJ.A: 23 vasario 2009 - 17:24
as tai vel sedziu su svoguno kauke,tik citrina uzmirsau ilasinti,bet pirma syki uzsitepiau ant visu plauku,gal nenukris jie doh.gif
Atsakyti