Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

Bombonke, sauniu recepteliu pavarei 4u.gif
Atsakyti
arba man vaidenasi,arba nuo naminiu kaukiu,pradejo riebaluotis saknys,ko anksciau nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 22, 10:36)
arba man vaidenasi,arba nuo naminiu kaukiu,pradejo riebaluotis saknys,ko anksciau nebuvo doh.gif

g.gif gali buti,nors man tai nesiriebaluoja.jau nebe bigsmile.gif .
vos pradejus deti kaukes greitai susiriebaluodavo 4-5 dienos.dabar reciau 5-6 ienas neplaunu bigsmile.gif kaip ir anksciau pries kaukes.
dar gali buti kad nepakankamai gerai isskalaujate kauke?As ilgai nuplaudineju grynu vandenuku kol bega visa svarus vanduo ir dar 2 kartus sampunu perplaunu,balzamo nebebedu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandziau merginos svogunu sulciu kauke. doh.gif na dar tik buvo pirmas kartas. blush2.gif ir paskutinis, nes jau pora menesiu smirda galva,kai plauni ir begioji,kai rytais begiodavau,jausdavau ta kvapa nuo galvos,galvojau sakes doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 22, 11:36)

hmm. man tai atrodo, kad kaip tik plaukai visai nesiriebaluoja. saknys po 4 d, taip stovi atkile kaip kad ka tik isplauta galva. bigsmile.gif seip nesiriebaluodavo man ir taip, bet po 4-5 dienu, jie man nebepatikdavo.nzn kas blogai, bet nepatiko.
Atsakyti
maitinanti blizgesio suteikianti kauke 4u.gif

i blenderi deti keleta braskiu,banana,kelis saustus naturalaus kreminio jogurto arba grietineles,vit e kapsule,viska suplakti.atkskirti kiausinio tryni nuo baltymo,baltymus isplakti iki putu ir imaisyti i likuse mase smile.gif

sutepti isplautus bet dar dregnus plaukus,uzdegti maiseliu ar duso kepuraite ir palaikyti bent pusvalandi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 22 vasario 2009 - 15:23
smile.gif+2009 02 22, 16:21-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 22, 16:21)
maitinanti blizgesio suteikianti kauke 4u.gif

i blenderi deti keleta braskiu,banana,kelis saustus naturalaus kreminio jogurto arba grietineles,vit e kapsule,viska suplakti.atkskirti kiausinio tryni nuo baltymo,baltymus isplakti iki putu ir imaisyti i likuse mase smile.gif

sutepti isplautus bet dar dregnus plaukus,uzdegti maiseliu ar duso kepuraite ir palaikyti bent pusvalandi

o kas lieka suvalgyti? biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(dilgelyt @ 2009 02 22, 17:57)
o kas lieka suvalgyti?  biggrin.gif

tik cukraus pries valgydama isidek mirksiukas.gif

beje apie cukru biggrin.gif esu radus pylinga galvos odai-nedideli kieki balzamo sumaisyti su ruduoju cukrum ir svelniai masazuoti galvos oda smile.gif kazkodel man sitas daug smagiau skamba nei sm aprasytas druskos pylingas unsure.gif
Papildyta:
dar viena skani kauke biggrin.gif maitinanti,drekinanti bla bla bla biggrin.gif

i blenderi deti nulupta banana,puse nulupto mango,du saukstus jogurto,truputi alyvuogiu aliejaus ir sauksteli medaus.tepti isplautus bet dregnus plaukus,laikyti bent pusvalandi,jei jusu plaukai riebus tepti tik nuo vidurio smile.gif
Atsakyti
tikrai lietuvei-bulviu kauke tongue.gif lotuliukas.gif

matinanti sausiems plaukams:

sutarkuoti tris vidutinio dydzio zalias bulves,isspausti sultis ir sumaisyti jas su vieno kiausinio tryniu ir sauksteliu skysto medaus,viska atsargiai ismaisyti.tada ismasazuoti pirmiausia dregnu isplautu plauku saknis,tada sutepti likusius plaukus.palaikyti 30 min ir isskalauti gerai su siltu vandeniu.neplauti su sampunu.

kas isdrys pabandyt biggrin.gif

Atsakyti
smile.gif+2009 02 22, 18:04-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 22, 18:04)
tikrai lietuvei-bulviu kauke tongue.gif  lotuliukas.gif
matinanti sausiems plaukams:

sutarkuoti tris vidutinio dydzio zalias bulves,isspausti sultis ir sumaisyti jas su vieno kiausinio tryniu ir sauksteliu skysto medaus,viska atsargiai ismaisyti.tada ismasazuoti pirmiausia dregnu isplautu plauku saknis,tada sutepti likusius plaukus.palaikyti 30 min ir isskalauti gerai su siltu vandeniu.neplauti su sampunu.

kas isdrys pabandyt biggrin.gif

isbandysim viska bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 22, 19:52)
isbandysim viska  bigsmile.gif

as kita savaitgali bandysiu ta su bananais ir mango smile.gif

o seip jei ka as tu kaukiu nebandziau dar,tai jei kas netiks bloguoju neminekit,o kai atsibos mano eterio tersimas meskit lauk doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
drekinanti avokadu kauke 4u.gif

FILMUKAS
Atsakyti