QUOTE(pandutė @ 2009 02 22, 10:36)
arba man vaidenasi,arba nuo naminiu kaukiu,pradejo riebaluotis saknys,ko anksciau nebuvo
gali buti,nors man tai nesiriebaluoja.jau nebe .
vos pradejus deti kaukes greitai susiriebaluodavo 4-5 dienos.dabar reciau 5-6 ienas neplaunu kaip ir anksciau pries kaukes.
dar gali buti kad nepakankamai gerai isskalaujate kauke?As ilgai nuplaudineju grynu vandenuku kol bega visa svarus vanduo ir dar 2 kartus sampunu perplaunu,balzamo nebebedu.
Bandziau merginos svogunu sulciu kauke. na dar tik buvo pirmas kartas. ir paskutinis, nes jau pora menesiu smirda galva,kai plauni ir begioji,kai rytais begiodavau,jausdavau ta kvapa nuo galvos,galvojau sakes
QUOTE(pandutė @ 2009 02 22, 11:36)
arba man vaidenasi,arba nuo naminiu kaukiu,pradejo riebaluotis saknys,ko anksciau nebuvo
hmm. man tai atrodo, kad kaip tik plaukai visai nesiriebaluoja. saknys po 4 d, taip stovi atkile kaip kad ka tik isplauta galva. seip nesiriebaluodavo man ir taip, bet po 4-5 dienu, jie man nebepatikdavo.nzn kas blogai, bet nepatiko.
maitinanti blizgesio suteikianti kauke
i blenderi deti keleta braskiu,banana,kelis saustus naturalaus kreminio jogurto arba grietineles,vit e kapsule,viska suplakti.atkskirti kiausinio tryni nuo baltymo,baltymus isplakti iki putu ir imaisyti i likuse mase
sutepti isplautus bet dar dregnus plaukus,uzdegti maiseliu ar duso kepuraite ir palaikyti bent pusvalandi
i blenderi deti keleta braskiu,banana,kelis saustus naturalaus kreminio jogurto arba grietineles,vit e kapsule,viska suplakti.atkskirti kiausinio tryni nuo baltymo,baltymus isplakti iki putu ir imaisyti i likuse mase
sutepti isplautus bet dar dregnus plaukus,uzdegti maiseliu ar duso kepuraite ir palaikyti bent pusvalandi
+2009 02 22, 16:21-->
o kas lieka suvalgyti?
QUOTE(BOMBONKE @ 2009 02 22, 16:21)
maitinanti blizgesio suteikianti kauke
o kas lieka suvalgyti?
QUOTE(dilgelyt @ 2009 02 22, 17:57)
o kas lieka suvalgyti?
tik cukraus pries valgydama isidek
beje apie cukru esu radus pylinga galvos odai-nedideli kieki balzamo sumaisyti su ruduoju cukrum ir svelniai masazuoti galvos oda kazkodel man sitas daug smagiau skamba nei sm aprasytas druskos pylingas
Papildyta:
dar viena skani kauke maitinanti,drekinanti bla bla bla
i blenderi deti nulupta banana,puse nulupto mango,du saukstus jogurto,truputi alyvuogiu aliejaus ir sauksteli medaus.tepti isplautus bet dregnus plaukus,laikyti bent pusvalandi,jei jusu plaukai riebus tepti tik nuo vidurio
tikrai lietuvei-bulviu kauke
matinanti sausiems plaukams:
sutarkuoti tris vidutinio dydzio zalias bulves,isspausti sultis ir sumaisyti jas su vieno kiausinio tryniu ir sauksteliu skysto medaus,viska atsargiai ismaisyti.tada ismasazuoti pirmiausia dregnu isplautu plauku saknis,tada sutepti likusius plaukus.palaikyti 30 min ir isskalauti gerai su siltu vandeniu.neplauti su sampunu.
kas isdrys pabandyt
sutarkuoti tris vidutinio dydzio zalias bulves,isspausti sultis ir sumaisyti jas su vieno kiausinio tryniu ir sauksteliu skysto medaus,viska atsargiai ismaisyti.tada ismasazuoti pirmiausia dregnu isplautu plauku saknis,tada sutepti likusius plaukus.palaikyti 30 min ir isskalauti gerai su siltu vandeniu.neplauti su sampunu.
kas isdrys pabandyt
+2009 02 22, 18:04-->
isbandysim viska
QUOTE(BOMBONKE @ 2009 02 22, 18:04)
tikrai lietuvei-bulviu kauke
kas isdrys pabandyt
kas isdrys pabandyt
isbandysim viska
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 22, 19:52)
isbandysim viska
as kita savaitgali bandysiu ta su bananais ir mango
o seip jei ka as tu kaukiu nebandziau dar,tai jei kas netiks bloguoju neminekit,o kai atsibos mano eterio tersimas meskit lauk