Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 21, 15:39)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  teisingai, tegu galvoja tie vyrai kad mes ir "be kaukiu grazios"  lotuliukas.gif  ax.gif
nors as tai viska ispyskinu  biggrin.gif reikia man pasigirt kaip oro  biggrin.gif

maniskis kai pamato, nieko nebesako lotuliukas.gif tik toki zvilgsni numeta, mazdaug, ir vel tu su aliejais.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 21, 14:44)
maniskis kai pamato, nieko nebesako  lotuliukas.gif  tik toki zvilgsni numeta, mazdaug, ir vel tu su aliejais....  doh.gif

che che.. kaip ir mano , jau net bijau ka ir sakyti apie plaukus.

vkr varem pro parde sakau sustok, as greitai .(begau nusipirkti dar viena plauku kauke, pirktine )atbegu sako, ka pirkai , sakau" sorry,bet negaliu tau sakyti " lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 21, 17:00)
che che.. kaip ir mano , jau net bijau ka ir sakyti apie plaukus.

vkr varem pro parde sakau sustok, as greitai .(begau  nusipirkti dar viena plauku kauke, pirktine  )atbegu sako, ka pirkai , sakau" sorry,bet negaliu tau sakyti " lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as jau nieko nebeperku, dabar noriu visus aliejukus isnaudoti smile.gif nebent noreciu kokosu aliejaus nusipirkt nerafinuoto wub.gif bet klp jo nera verysad.gif
Atsakyti
alijosiaus ir jogurto kauke
drekina,gaivina plaukus ir galvos oda,saugo nuo pleiskanojimo 4u.gif

is vieno didelio alijosiaus lapo isspausti sultis,jas gerai isplakti su sakute tada ideti vit E bei pakankama kieki[pagal plauku ilgi] naturalaus,kreminio jogurto,sutepti plaukus ir palaikyti bent valanda smile.gif

p.s pati dar nebandziau,radau uzsienio saite
Atsakyti
tema sparciai kruta todel sukuriau tesinuka,kad neliktume benames kai baigsis si tema thumbup.gif
nauji namuciai-tema 3
uzbaigeme sita tema ir tik tada kraustomes i naujus namucius bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 21, 17:41-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 21, 17:41)
alijosiaus ir jogurto kauke
drekina,gaivina plaukus ir galvos oda,saugo nuo pleiskanojimo 4u.gif

is vieno didelio alijosiaus lapo isspausti sultis,jas gerai isplakti su sakute tada ideti vit E bei pakankama kieki[pagal plauku ilgi] naturalaus,kreminio jogurto,sutepti plaukus ir palaikyti bent valanda smile.gif

p.s pati dar nebandziau,radau uzsienio saite

gaila alijosiaus namie neturiu..... doh.gif
as dabar pamaniau, kad galima is tikro jogurtines kaukes daryti wub.gif gal ne tik alijosius tiktu pamaisyti i jogurta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 21, 18:47)
gaila alijosiaus namie neturiu..... doh.gif
as dabar pamaniau, kad galima is tikro jogurtines kaukes daryti  wub.gif  gal ne tik alijosius tiktu pamaisyti i jogurta  bigsmile.gif

manau neturint alijosiaus visai tiktu naturalios alijosiaus sultys is vaistines.
---------------------------------------------------

jogurtine kauke sausiems ir pazeistiems plaukams 4u.gif

atskirti kiausinio tryni nuo baltymo,baltyma isplakti iki baltu putu[kaip pyragui mirksiukas.gif ] ir sumaisyti ji su naturaliu,kreminiu jogurtu.uztepus palaikyti bent pusvalandi. smile.gif
---------------------------------------------------

pieno ir medaus kauke,sausiems plaukams 4u.gif

sumaisyti medu su trupuciu pieno[jei plaukai labai issauseja su grietinele], iki tepamos mases,laikyti bent pusvalandi smile.gif

--------------------------------------------------

plauku augima skatinanti kauke 4u.gif

i reikiama kieki[na kiek iskart sunaudosit] jojobos aliejaus isspausti kapsule vit e,5 lasus rozmarinu EA ir 5 lasus pipirmeciu EA,vakare ismasazuoti plauku saknis,palikti nakciai o ryte isplauti kaip iprasta.pirma kart naudojant atlikti alergijos testa smile.gif
----------------------------------------------------

drekinanti agurku kauke 4u.gif

mikseriu suplakti viena kiausini,truputi alyvuogiu aliejaus,ir puse sviezio,NULUPTO agurko.palaikyti bent pusvalandi,gerai nuskalauti ir isplauti galva kaip iprasta 4u.gif
-------------------------------------------------

apelsinu vanduo plaukam skalauti 4u.gif

svieziai spaustas apelsinu sultis sumaisyti su sauksteliu medaus ir keliais lasais EA sandalu aliejaus,praskiesti pakankamu kiekiu vandens ir nuskalauti isplautus plaukus smile.gif
---------------------------------------------

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 21 vasario 2009 - 17:27
QUOTE(vaida L @ 2009 02 21, 15:26)
Kaip šaunu, kad prisijungei prie besitepliojančių būrelio  4u.gif  Man ir po medaus plaukai tokie žvilgantys būna  thumbup.gif
......................................................
Aš tai dar sėdžiu su kauke, kažkaip nakčiai nesu palikus, man užtenka kad pusę dienos pravaikštau.Nenoriu gązdinti vyro  cool.gif  Tegu galvoja, kad savaime mano plaukučiai tokie blizga  wub.gif

drinks_cheers.gif
Va apie jogurta nespejau parasyti, buvau kazkur girdejus ar skaiciau, kad labai gerai jogurtines kaukes ne tik plaukams bet ir odai thumbup.gif

Tai dar mastau apie piena gryna naturalu, va yra pas tevus kaime viena moteriske kur karvytes augina, tai i vonia apie litra pienuko sviezio isipila, nu sako kokia oda svelnute, elastinga, svytinti visa palieka.Tai va ir plaukiukams turetu buti neblogai.Va buvo vienas kitas recptukas pas jumis su pienu reiktu pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
BOMBONKE smile.gif, kažin o ką tos apelsinų sultys plaukams duoda g.gif Gal kur esi skaičius?
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 21, 16:09)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  teisingai, tegu galvoja tie vyrai kad mes ir "be kaukiu grazios"  lotuliukas.gif  ax.gif
nors as tai viska ispyskinu  biggrin.gif reikia man pasigirt kaip oro  biggrin.gif

Aš tai vakare paklausiu ar mano plaukučiai žvilga wub.gif Žodžiu komplimentus išsiprašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 21, 19:19)
BOMBONKE smile.gif, kažin o ką tos apelsinų sultys plaukams duoda  g.gif  Gal kur esi skaičius?
Papildyta:

Aš tai vakare paklausiu ar mano plaukučiai žvilga  wub.gif  Žodžiu komplimentus išsiprašau  blush2.gif

raso kad suteikia plaukam zvilgesio ax.gif

as visu situ dalyku nesu bandzius,tiesiog ieskau del saves,tai ir jums imetu kai randu ka idomesnio,tikiuosi nepyksit kad eteri tersiu 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 21, 18:29-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 21, 18:29)
raso kad suteikia plaukam zvilgesio ax.gif
as visu situ dalyku nesu bandzius,tiesiog ieskau del saves,tai ir jums imetu kai randu ka idomesnio,tikiuosi nepyksit kad eteri tersiu 4u.gif  ax.gif  blush2.gif

netersi tu nieko, kaip tik idomu gauti naujos info apie kaukes thumbup.gif 4u.gif negalima gi "uzsiciklinti" ant tu paciu smile.gif
galesim naujas kaukes isbandyti nail.gif
Atsakyti
Labas rytas, kaip miegojo jusu plaukuciai? mirksiukas.gif
Atsakyti