Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(jovitah @ 2009 02 21, 14:42)
Kaip, jūs, mergaitės, kaukes per naktį laikot, aš tai bandžiau su maišeliu pridengtus, tai vyras pamates stupid.gif , o ryte sakė neišsimiegojo, nes maišelis naktį labai čiužėjo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as uzdedu maiseli,tada koki plonesni ranksluosti del silumos,kita pasitiesiu ant pagalves,maiselius naudoju tuos plonycius kur maksimose dedam vaisius ir pan..nekrebzda visiskai o kvapam mano vyras nejautrus matyt biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai dedu dušo kepuraitę ir ant viršaus dar rankšluostį apsivynioju biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 21, 13:50-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 21, 13:50)
as uzdedu maiseli,tada koki plonesni ranksluosti del silumos,kita pasitiesiu ant pagalves,maiselius naudoju tuos plonycius kur maksimose dedam vaisius ir pan..nekrebzda visiskai o kvapam mano vyras nejautrus matyt biggrin.gif

man tas maiselis netelpa ant galvos - per mazas lotuliukas.gif
as dedu didesni ir su skarele apsirisu, tai puikiai islaiko visa nakti (ko nepasakyciau apie ranksluosti doh.gif ) ir zinoma ranksluotukas ant pagalves smile.gif
Atsakyti
Tai kad jie nera pas mane sausi saknys riebios, galva praktiskai kas antra diena plauku kartais ir kiekviena diena, nes neimanoma kitaip , jei neplauciau tai atrodyciau ir taip kad kas ant galvos alieju butu uzpyles lotuliukas.gif
o galai sausi nuo dazymo yra nudege priedu dar doh.gif tai va kas belieka gelbetis natur produktais. Butu labai faina kanors tokio padaryti kad taip greit nesiriebaluotu ax.gif
As jau galva isploviau, idomus toks jausmas, plaukai siukstoki, bet dar slapi bet blizga labai jau tokie kaip auksiniai atrodo bigsmile.gif matysim galutini rezultata kai isdzius
Atsakyti
Aiškutis,reiks maišelių iš maksimos pasitaupyti biggrin.gif
Papildyta:
Gudrilapute,kad plaukai mažiau riebaluotūsi radau va tokių patarimų:

Cobella“ stilistai siūlo kelis kovos su besiriebaluojančiomis plaukų šaknimis triukų. Pavyzdžiui, trinkti galvą vos drungnu vandeniu, nes šiltas pernelyg stimuliuoja riebalinių liaukų veiklą. O baigus trinkti galvą ir išskalavus kondicionierių dar pravartu perlieti plaukus tokiu šaltu, kokį tik galite ištverti, vandeniu - jis suaktyvina galvos odos kraujo apytaką ir suglaudžia plauko žvynelius.

O šiaip tai dar citrina, česnakų sultimis šaknis ištrinti galima,bet tik šaknis, nes jai galai sausi juos gali dar labiau pažeisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 02 21, 14:15)
Papildyta:

Cobella“ stilistai siūlo kelis kovos su besiriebaluojančiomis plaukų šaknimis triukų. Pavyzdžiui, trinkti galvą vos drungnu vandeniu, nes šiltas pernelyg stimuliuoja riebalinių liaukų veiklą. O baigus trinkti galvą ir išskalavus kondicionierių dar pravartu perlieti plaukus tokiu šaltu, kokį tik galite ištverti, vandeniu - jis suaktyvina galvos odos kraujo apytaką ir suglaudžia plauko žvynelius.

O šiaip tai dar citrina, česnakų sultimis šaknis ištrinti galima,bet tik šaknis, nes jai galai sausi juos gali dar labiau pažeisti  smile.gif

Aciu labai, apie salta vandeny kazka buvau girdejus, bet labai seniai, bet saltas vanduo brrrrrrr.... kaip salta
Su citrina reiks pabandyt ax.gif
Papildyta:
Nu va plaukiukai jau isdziuvo jauciasi gaivumas prie saknu, o ir plaukai tokie net nemoku pasakyti jauciasi toks dregnumas, malonus jausmas.Kaip sakau pojutis jauciasi kad plaukai pas mane gyvi ir jauciu kaip jie auga thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 02 21, 14:15)
Papildyta:

girdejau, kad saltas vanduo skatina pleiskanu atsiradima g.gif
Atsakyti
Neteko girdėti g.gif g.gif
Atsakyti
Man taip pat neteko girdeti schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai šiukšlių maišiukus dedu ant galvos biggrin.gif Ieškojau kažkada PC tų dušo kepuraičių, bet neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrilapute @ 2009 02 21, 15:06)
Aciu labai, apie salta vandeny kazka buvau girdejus, bet labai seniai, bet saltas vanduo brrrrrrr.... kaip salta
Su citrina reiks pabandyt ax.gif
Papildyta:
Nu va plaukiukai jau isdziuvo jauciasi gaivumas prie saknu, o ir plaukai tokie net nemoku pasakyti jauciasi toks dregnumas, malonus jausmas.Kaip sakau pojutis jauciasi kad plaukai pas mane gyvi ir jauciu kaip jie auga thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip šaunu, kad prisijungei prie besitepliojančių būrelio 4u.gif Man ir po medaus plaukai tokie žvilgantys būna thumbup.gif
......................................................
Aš tai dar sėdžiu su kauke, kažkaip nakčiai nesu palikus, man užtenka kad pusę dienos pravaikštau.Nenoriu gązdinti vyro cool.gif Tegu galvoja, kad savaime mano plaukučiai tokie blizga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 21, 14:26)
Kaip šaunu, kad prisijungei prie besitepliojančių būrelio  4u.gif  Man ir po medaus plaukai tokie žvilgantys būna  thumbup.gif
......................................................
Aš tai dar sėdžiu su kauke, kažkaip nakčiai nesu palikus, man užtenka kad pusę dienos pravaikštau.Nenoriu gązdinti vyro  cool.gif  Tegu galvoja, kad savaime mano plaukučiai tokie blizga  wub.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif teisingai, tegu galvoja tie vyrai kad mes ir "be kaukiu grazios" lotuliukas.gif ax.gif
nors as tai viska ispyskinu biggrin.gif reikia man pasigirt kaip oro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 21 vasario 2009 - 14:40