Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

smile.gif+2009 02 20, 22:08-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 20, 22:08)
ka tik susitepiau pacios gaminta bananu kauke sausiems plaukam,gal kam pravers biggrin.gif

taigi i blenderi imeciau dideli gerai sunokusi banana,tris kiausiniu trynius,sliukstelejau nerafinuoto moliugiu seklu aliejaus[manau tiktu bet koks jusu megstamas],ispaudziau pora kapsuliu nakvisu aliejaus ir ilasinau keleta lasu apelsinu eterinio aliejaus smile.gif tada suplakiau viska su programa skirta majonezui.
negaliu dar parasyt apie poveiki plaukam,laikysiu per nakti,bet mane suzavejo konsistencija-spalva,kvapas,tirstumas,lengvas tepimas ant plauku,netgi lengvas putojimas[speju nuo kiausu biggrin.gif ],nu niekuo nesiskiria nuo pirktiniu sintetiniu cool.gif
zodziu sianakt sapnuosiu kad esu migravus i ispanija skint apelsinu biggrin.gif

BOMBONKE, aciu aciuks.gif reiks pasidaryt rytoj mirksiukas.gif kazkaip ir man uzinorejo kazko "skanesnio"...o tai vieni kiausai ir aliejai biggrin.gif nu dar medus...bet va pabaigiau visa biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 21, 00:44)
BOMBONKE, aciu  aciuks.gif reiks pasidaryt rytoj  mirksiukas.gif kazkaip ir man uzinorejo kazko "skanesnio"...o tai vieni kiausai ir aliejai  biggrin.gif nu dar medus...bet va pabaigiau visa  biggrin.gif  blush2.gif

pas mane tai naturalus aliejai buvo trasoj,ale ziuriu plaukai jau apsiprato su jais tai dabar darysiu aliejines-maitinancias kaukes smile.gif tiresiu kas per nauda smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 21, 00:08-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 21, 00:08)
ka tik susitepiau pacios gaminta bananu kauke sausiems plaukam,gal kam pravers biggrin.gif

taigi i blenderi imeciau dideli gerai sunokusi banana,tris kiausiniu trynius,sliukstelejau nerafinuoto moliugiu seklu aliejaus[manau tiktu bet koks jusu megstamas],ispaudziau pora kapsuliu nakvisu aliejaus ir ilasinau keleta lasu apelsinu eterinio aliejaus smile.gif tada suplakiau viska su programa skirta majonezui.
negaliu dar parasyt apie poveiki plaukam,laikysiu per nakti,bet mane suzavejo konsistencija-spalva,kvapas,tirstumas,lengvas tepimas ant plauku,netgi lengvas putojimas[speju nuo kiausu biggrin.gif ],nu niekuo nesiskiria nuo pirktiniu sintetiniu cool.gif
zodziu sianakt sapnuosiu kad esu migravus i ispanija skint apelsinu biggrin.gif

o kaip manai kokii poveiki kapsules nakvisu duos? Vis kirba mintis man ir ju idet i kauke kokia namine biggrin.gif
Ir siaip, blondines, jums spalva nepakinta?
Atsakyti
keletas naudingu dalykeliu ax.gif

plauku spindesiui--

-sumaisyti vieno apelsino sultis,arbatini sauksteli medaus,mazdaug 5 lasus eterinio sandalmedziu aliejaus su pakankamu kiekiu vandens ir naudoti kaip plauku skalavimo skysti po plovimo.
-sumaisyti poros kiausiniu trynius su trupuciu pieno,palaikyti 5-7 minutes ir labai gerai nuskalauti.
-truputeli obuoliu sidro acto sumaisyti su pakankamu kiekiu vandens ir nuskalauti plaukus

issisakojusiems galiukams-

-dukartus per savaite uztepti kokosu alieju sumaisyta su sviezio laimo sultimis,palaikius isplauti kaip iprastai.

besiveliantiems plaukams

-sumaisyti viena arbatini sauksteli medaus litre silto vandens ir isskalauti isplautus plaukus

pati nebandziau,ale gal kam tiks 4u.gif
Atsakyti
BOMBONKE smile.gif kaip plaukučiai po kaukės? 4u.gif
.........................................................
Pas mane tai šiandien svogūno diena doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
O gal žinote kokiomis naminėmis priemonėmis galvos odą galima pamaitinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 21, 10:12)
BOMBONKE smile.gif kaip plaukučiai po kaukės?  4u.gif
.........................................................
Pas mane tai šiandien svogūno diena  doh.gif

na biggrin.gif

as pasakysiu kaip ji veike ant mano blonduotu,chemiskai sukuotu plauku smile.gif kitom gal kokie kitokie ispuziai bus..taigi plovesi ji gan gerai,man labai patiko kad isplovus plaukai buvo tokie sunkus,stori siurkstus,nu tokie tikri thumbup.gif nes pasmane normaliai jie tokia vatele,slystanti rankose unsure.gif taigi dar uztepiau kondiske,palaikiau visai faini,tokie tikri plaukai liko thumbup.gif zodziu asmeniskai as zadu ir toliau naudot,sekmes tom kurios nuspresit bandyt 4u.gif

p.s nakti kai issisklaide apelsinu aromatas,tai is po turbano tokiu kiausu ir pernokusiu bananu ... rolleyes.gif ......kvepejo biggrin.gif

p.p.s jei darysit su naturaliu moliugu seklu aliejum saugokit sviesius ranksluoscius patalyne ir pan,nes demes neissiplauna bent jau su mano ariel milteliais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 21 vasario 2009 - 12:04
QUOTE(jovitah @ 2009 02 21, 11:19)
Sveikos,
O gal žinote kokiomis naminėmis priemonėmis galvos odą galima pamaitinti? ax.gif

a mane irgi tas domintu . g.gif
Atsakyti
Nu sauni temele pas jus seniai jau mintyse kirbejo kad kazka reikia su savo pukais daryti, o tai visai nualinti nuo sviesinimo jie pas mane yra, o ir dar pats plaukas tai toks baisus pas mane yra, plonas, nepaklusnus, jokios sukuosenos nepasydarysi, nes valandos begyje jau tiesus yra, greit riebaluojasi, o ir saknys riebios galiukai sausi. doh.gif Tai va nekas, nei sampunu nei kaukiu ir balzamu sunku man prisirinkti jei atvyrai tai dar ir neatradau nieko tokio doh.gif kas tinka man

Vakar bandziau tokia kauke savo plaukams atseit suteikia blizgesio neregeto ir gydo issisakojusus galiukus, nu nezinau jokio efekto, siurstus paliko, o ryte prie saknu susiriebalave, isskalavau atrodo gerai, bet... schmoll.gif
O kaukyte buvo tokia 1kiausinio trynys+saukstas alyvuogiu aliejaus+puse citrinos sultis. Sumaisai ir uztepi laikoma 20-30min. Nu nepatiko man visai schmoll.gif

Sian pasiskaiciau apie medaus kaukes, Kadangi mano mociute laiko bites ir tikrai zinau kad ten 100% naturalus medus be jokiu priemasu ir cukraus tai va sedziu jau antra valanda ziuresim, tiesa ir alyvuogiu aliejaus imaisiau. man AL tai kazkas stebuklingoo ir sveikatos saltinis, visur apie jy geri atsiliepimai, siaip ir maisto gaminime stengiuos kuo daugiau jo naudoti, nes apsaugo ir nuo vezio.

Cia ne prie naturaliu priemoniu yra, bet va mano galiukams avon aliejukas sausiems issisakojusiems galiukams padejo, nesivelia, o ir ziuriu jau 2menesiai po kirpimo praejo o nera jokiu issisakojymu thumbup.gif
Bandysiu dar ir alyvuogiu alieju galiukus patepti thumbup.gif

Apie majoneza esu girdejus per rusu kanala apie jy snekejo, jei tipo norim greito ir stebuklingo efekto tai majonezu plaukus istepam palaikom ir isplaunam va tiek.

Na cia daug ko ir neprirasysi, nes jus ir taip daug zinot ir apsciai tu recptuku yra, tai va saunuole ka galiu pasakyti. Va jungiuos ir as prie terliotoju kluba drinks_cheers.gif

Bet va gal kas zinot koki recepta kaip pastorinti ir padaryti paslankesni plauka g.gif ,
Va cia tai man stebuklas butu,nes tokiu plauku noreciau storu graziu blizganciu ir paslaniu, susisukavai ir stovi jie tau graziai wub.gif
Atsakyti
Jai plaukai nualinti, sausi netinka citrina, majonezas, nes jie gal ir priduoda žvilgesio, bet sausina plaukus mirksiukas.gif
Atsakyti
esu irgi girdejus, kad majonezo kauke lb gerai, bet majonezas, pirktas parduotuvej, naturalumu nepasizymi, is milteliu visokiu pagamintas ir manau, kad plaukams efekto gero tikrai neduos schmoll.gif
o nuo alieju ir man siurkstus plaukai palieka, tik kita diena susiglotnina ax.gif
medus mano plaukams pats tas smile.gif darau kauke medus+trynys+koks nors aliejus smile.gif
Atsakyti
Kaip, jūs, mergaitės, kaukes per naktį laikot, aš tai bandžiau su maišeliu pridengtus, tai vyras pamates stupid.gif , o ryte sakė neišsimiegojo, nes maišelis naktį labai čiužėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti