Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 19, 23:26)
neimanoma , bet ir pries tai kazkur skaiciau, kad svoguno ilgai negalima laikyti  atseit gali nugrauzti saknis, niu bet kiek ia tiesos yra tai neaijsq .wink.gif

man uzteko syki su dzintars istepus saknis miegoti ( i ji iejo svogunas  ) per ta kvapa vos uzmigau.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kazkas buvo rases kad laiko per nakti poto paskaiiau kad jo negalima tiek laikyti, gerai kad nuo jo nieko blogo neatsitiko , fuuf .smile.gif

o kiek laikai ta kauke? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 19, 22:30)
o kiek laikai ta kauke?  ax.gif

3 val kazkur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 19, 23:31)
3 val kazkur ax.gif

ryt nusipirksiu citrina, viso kito turiu ir smardinsiuos smile.gif draugas is namu isspirs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 19, 23:41)
ryt nusipirksiu citrina, viso kito turiu ir smardinsiuos  smile.gif  draugas is namu isspirs  lotuliukas.gif

man tai nesmirda, kai dedu ji...ir svogunas toj "kaukej" buna pagrindas, aliejaus tik keli sauksteliai... ax.gif siaip mano plaukai labai sugeria iv kvapus...(ir kotletu, ir rukalu ypac.. hihihi.gif )...bet svoguno tai neuzuodziu thumbup.gif
as tai svoguna su sulciaspaude isspaudziu, is vieno vidutinio svoguno gaunasi nemazai sulciu.. ax.gif megstu as ji hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 19, 23:55)
man tai nesmirda, kai dedu ji...ir svogunas toj "kaukej" buna pagrindas, aliejaus tik keli sauksteliai... ax.gif  siaip mano plaukai labai sugeria iv kvapus...(ir kotletu, ir rukalu ypac.. hihihi.gif )...bet svoguno tai neuzuodziu  thumbup.gif 
as tai svoguna su sulciaspaude isspaudziu, is vieno vidutinio svoguno gaunasi nemazai sulciu.. ax.gif  megstu as ji  hihihi.gif

man irgi tas pats... lotuliukas.gif as sulciaspaudes neturiu g.gif bandysiu sutarkuot ir sunkti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

norėjau paklausti, o kaukės į kurių sudėtį įeina aliejai ar tinka linkusiems riebaluotis plaukams (galvą plaunu kiekvieną dieną doh.gif ), ar nebus atvirkštinis efektas? norėčiau išbandyti kaukę medus+citrina+ricinų aliejus+svogūnas, bet bijau, kad nepradėtų išvis riebaluotis plaukai?
Atsakyti
QUOTE(NiekoSau @ 2009 02 20, 10:48)
Sveikos mergaitės  4u.gif

norėjau paklausti, o kaukės į kurių sudėtį įeina aliejai ar tinka linkusiems riebaluotis plaukams (galvą plaunu kiekvieną dieną  doh.gif ), ar nebus atvirkštinis efektas? norėčiau išbandyti kaukę medus+citrina+ricinų aliejus+svogūnas, bet bijau, kad nepradėtų išvis riebaluotis plaukai?

tai nedek kaukes ant saknu, o tik nuo tos vietos kur plaukai susirisa.
Atsakyti
QUOTE(NiekoSau @ 2009 02 20, 10:48)
Sveikos mergaitės  4u.gif

norėjau paklausti, o kaukės į kurių sudėtį įeina aliejai ar tinka linkusiems riebaluotis plaukams (galvą plaunu kiekvieną dieną  doh.gif ), ar nebus atvirkštinis efektas? norėčiau išbandyti kaukę medus+citrina+ricinų aliejus+svogūnas, bet bijau, kad nepradėtų išvis riebaluotis plaukai?

jei tokia kauke darysies, tai tikrai nesusriebaluos...jei tik vien is aliejaus darytumeis, tada gal, bet man ir darant tokias, niekad nesusiriebaluoja...o jei ir susiriebaluos- nematau tragedijos, svarbu plauka pamaitint, drekint- kokia ir yra kaukiu paskirtis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
p.s. pradejusi darytis kaukes, garantuoja galvos neteks plauti kas diena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 20 vasario 2009 - 16:28
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 19, 22:57)
man irgi tas pats...  lotuliukas.gif  as sulciaspaudes neturiu  g.gif  bandysiu sutarkuot ir sunkti  smile.gif

Aš tai svogūną kubeliais susipjaustau ir dalimis perspaudžiu per česnako spaudyklę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2009 02 20, 19:24)
Aš tai svogūną kubeliais susipjaustau ir dalimis perspaudžiu per česnako spaudyklę  smile.gif

Aš tai su tarka tarkuoju (dar ir paverkiu gerokai), o paskui per merliuką sultis išsispaudžiu doh.gif
Gera idėja su česnako spaudykle, reiks pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2009 02 20, 17:54)
Aš tai svogūną kubeliais susipjaustau ir dalimis perspaudžiu per česnako spaudyklę  smile.gif

oij, gerai butu kad ta cesnako spaudykle tureciau.smile.gif bet nei to, nei sulciaspaudes. doh.gif

seip kas nesiojate kontaktinius lesius , tai trbut pastebejote, kad jokie svounai nebaisus biggrin.gif negrauzia akiu visai.kartais ir i nauda lesiai.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 20 vasario 2009 - 20:37
ka tik susitepiau pacios gaminta bananu kauke sausiems plaukam,gal kam pravers biggrin.gif

taigi i blenderi imeciau dideli gerai sunokusi banana,tris kiausiniu trynius,sliukstelejau nerafinuoto moliugiu seklu aliejaus[manau tiktu bet koks jusu megstamas],ispaudziau pora kapsuliu nakvisu aliejaus ir ilasinau keleta lasu apelsinu eterinio aliejaus smile.gif tada suplakiau viska su programa skirta majonezui.
negaliu dar parasyt apie poveiki plaukam,laikysiu per nakti,bet mane suzavejo konsistencija-spalva,kvapas,tirstumas,lengvas tepimas ant plauku,netgi lengvas putojimas[speju nuo kiausu biggrin.gif ],nu niekuo nesiskiria nuo pirktiniu sintetiniu cool.gif
zodziu sianakt sapnuosiu kad esu migravus i ispanija skint apelsinu biggrin.gif
Atsakyti