Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

noriu isgirti kauke su svogunu , niu super ji thumbup.gif ir kur as buvau anksciau.. doh.gif antra syki is eijles dariau, nes jau po pirmo sykio ma kazkokie kitokie plaukai atrode,tai dbr darysiu istisai tik su ja. atradau savo kauke , pagaliau. lotuliukas.gif mano sausi, siurkstus plaukai, garbanoti, br zymiai minkstesni, netgi zvilgesi iziuriu, ir garbanos zymiai graziau krenta, net formavimo priemones nebedejau sian(kurios dedavau dvi saujas anksciau ) , tik aliejukus , balzamukus . lotuliukas.gif
idomu kaip bus po kokio menesio naudojimo , tikiuosi tik geres biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 19, 16:28)
Avokadų plaukų kaukė.
Avokadą sutrinti, įpilti šaukštą alyvų aliejaus, įberti šaukštą kepimo miltelių . Maišyti, kol gausis vientisa masė. Šia mase ištepkite plaukus. Po 15 min. išskalaukite šiltu vandeniu. Aliejus ir avokada prisotina plaukus baltymų, drėkina ir suteikia jiems žvilgesio

Aciu labai uz kauke.

Nu bet tie kepimo milteliai kaukeje tai ka as zinau, apsieisiu be ju.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 19, 22:05)
Aciu labai uz kauke.

Nu bet tie kepimo milteliai kaukeje tai ka as zinau, apsieisiu be ju.

Man ir tie kepimo milteliai užkliuvo, bet taip jau buvo parašyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 19, 21:33)
noriu isgirti kauke su svogunu , niu super ji thumbup.gif  ir kur as buvau anksciau.. doh.gif antra syki is eijles dariau, nes jau po pirmo sykio ma kazkokie kitokie plaukai atrode,tai dbr darysiu istisai tik su ja. atradau savo kauke , pagaliau.  lotuliukas.gif mano sausi, siurkstus plaukai, garbanoti, br zymiai minkstesni, netgi zvilgesi iziuriu, ir garbanos  zymiai graziau krenta, net formavimo priemones nebedejau sian(kurios dedavau dvi saujas  anksciau ) , tik aliejukus , balzamukus . lotuliukas.gif
idomu kaip bus po kokio menesio  naudojimo  , tikiuosi tik geres  biggrin.gif

o po kaukes nelieka kvapo? smile.gif kokia sudetis kaukes?

man tai kol kad is kaukiu favoritas medus+trynys+biskis aliejaus
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 19, 20:37)
o po kaukes nelieka kvapo?  smile.gif kokia sudetis kaukes?

man tai kol kad is kaukiu favoritas medus+trynys+biskis aliejaus

medus +vynuogiu kauliuku aliejus+citrinos siulciu +svogunas.

niu sedziu uostau , niu lyg neuzuodziu kol kas , dbr permusa kvapa kremukas plaukams su juoduoju ridiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 19, 20:50)

niu sedziu uostau , niu lyg neuzuodziu kol kas , dbr permusa kvapa  kremukas plaukams su juoduoju ridiku  biggrin.gif
man irgi ji super ,jau trys sykius dariau,tik as dedu medu=svoguna=aliejus,bijau citrina det kad nesausintu,bet pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 19, 21:50)

niu sedziu uostau , niu lyg neuzuodziu kol kas , dbr permusa kvapa  kremukas plaukams su juoduoju ridiku  biggrin.gif

o ko dedasi daugiausiai? rolleyes.gif svoguna dedi sutrinta ar tik sultis jo isspaustas? smile.gif as kai po kaukiu dedu tik paprasta balzama, bijau, kad man kvapo nepermus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 19, 20:58)
man irgi ji super ,jau trys sykius dariau,tik as dedu medu=svoguna=aliejus,bijau citrina det kad nesausintu,bet pabandysiu

as ir bijojau ,mano irgi sausi plaukai, dedu vos keleta laseliu , kvapa tikrai siek tiek numusa .
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 19, 21:07)
o ko dedasi daugiausiai?  rolleyes.gif  svoguna dedi sutrinta ar tik sultis jo isspaustas?  smile.gif  as kai po kaukiu dedu tik paprasta balzama, bijau, kad man kvapo nepermus...  doh.gif

aliejaus daugiausia dedu, o svoguna imu normalaus dydzio , nlb dideli toki.as tarkuoju ,nes tik tarka turiu .seip spausciau ji jei tureciau su kuo.
as kai sutarkuoju man tu sulciu grynu vos puse sauskstelio gaunasi, tai as dedu sutarkuota toki . tik sunkiai issiplauna jei buna mazuciu nlb gerai sutrintu gabaleliu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 19, 22:13)
Papildyta:

aliejaus daugiausia dedu, o svoguna  imu normalaus dydzio , nlb dideli toki.as tarkuoju ,nes tik tarka turiu .seip spausciau ji jei tureciau su kuo.
as kai sutarkuoju man tu sulciu grynu vos puse  sauskstelio gaunasi, tai as dedu sutarkuota toki . tik sunkiai issiplauna jei buna mazuciu nlb gerai  sutrintu gabaleliu. doh.gif

reiks bandyt rytoj pasidaryti, ryt i darba nereikia, galesiu namie smirdet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 19, 21:18)
reiks bandyt rytoj pasidaryti, ryt i darba nereikia, galesiu namie smirdet  lotuliukas.gif

niu pabandyk .smile.gif tik kol laikai tai vaikstai kaip kokia uzkanda po namus prie
alaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lasinuku tik truksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as kai pirma syki pasidariau, nieko nepajutau, ir kuri laika nedariau. bet kazkaip nsn vel sumasciau pasidaryti, ir va tada man ji patiko .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 19, 22:27)
niu pabandyk .smile.gif  tik kol laikai tai vaikstai kaip kokia uzkanda po namus prie
alaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lasinuku tik truksta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as kai pirma syki pasidariau, nieko nepajutau, ir kuri laika nedariau. bet kazkaip nsn vel  sumasciau pasidaryti, ir va tada man ji patiko .smile.gif

kaip tik namie saldytuve lasiniu yra ir raugintu agurku, reiks degtines nusipirkt lotuliukas.gif su tokia kauke turbut neimanoma nakti miegoti...
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 19, 21:46)
kaip tik namie saldytuve lasiniu yra ir raugintu agurku, reiks degtines nusipirkt  lotuliukas.gif  su tokia kauke turbut neimanoma nakti miegoti...

neimanoma , bet ir pries tai kazkur skaiciau, kad svoguno ilgai negalima laikyti atseit gali nugrauzti saknis, niu bet kiek ia tiesos yra tai neaijsq .wink.gif

man uzteko syki su dzintars istepus saknis miegoti ( i ji iejo svogunas ) per ta kvapa vos uzmigau.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkas buvo rases kad laiko per nakti poto paskaiiau kad jo negalima tiek laikyti, gerai kad nuo jo nieko blogo neatsitiko , fuuf .smile.gif
Atsakyti