Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 17, 21:18)
Isploviau kauke, plaukai tokie pamaitinti atrodo  wub.gif Dar slapi, dziovinsiu naturaliai...  ax.gif

Parašyk kokie plaukučiai kai išdžiūvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 17, 21:24)
Parašyk kokie plaukučiai kai išdžiūvo  4u.gif

Labai faini wub.gif 4u.gif
Vat kas man netinka tai majonezas... Kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalioji@: 17 vasario 2009 - 21:27
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 17, 19:04)
Ou...  blink.gif O kiek ilgai laikete?

virs valandos

QUOTE(vaida L @ 2009 02 17, 19:23)
Net keista, nes visada po kaukių plaukai švelnūs būna ir paklusnūs  g.gif  Galiukai ir man pasipučia, bet aš su aliejuku galams pasitepu ir būna liuks  4u.gif

man nefaini plaukai buna po alyvuogiu aliejaus bet si kart dejau makadamiju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 16, 23:29)
4u.gif  visos priemones yra geros tol, kol jas naudoji..o kai apleidi tai daznai grizti i tokia situacija, nuo kokios pradejai..kad ir kaip  butu gaila, nera vaisto kuris visam gyvenimui isgydytu musu plaukuciu negalavimus drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 02 17, 22:55)
virs valandos
man nefaini plaukai buna po alyvuogiu aliejaus bet si kart dejau makadamiju  g.gif

Linu semenu pabandyk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 02 17, 21:55)
virs valandos

As 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 02 17, 19:03)
vakar tokia dariausi tai rezultatas nepatinka , plaukai siurkstus , nepaklusnus , galai pasipute  blink.gif

man po aliejaus kaukes visada plaukai buna siurkstus ir pasipute doh.gif o po medaus kaukes tai slidus ir pamaitinti smile.gif
Atsakyti
Vakar pasidariau varnalesu saknies nuovira ir itryniau saknis, palaikiau 1.5val. plaukai labai minksti pasidare. Darysiu taip 2kart per sav, tikiuosi saknys sustipres bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 18, 11:14)
Vakar pasidariau varnalesu saknies nuovira ir itryniau saknis, palaikiau 1.5val. plaukai labai minksti pasidare. Darysiu taip 2kart per sav, tikiuosi saknys sustipres  bigsmile.gif

O kur yra pirkti tų varnalėšų? Vaistinėse kaip arbatžolės? Kaip suprantu, tai užpili jas vandeniu, ane?
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 17, 20:30)
gal kazkas netinka tavo plaukams , man pvz po tokios kaukes irgi taip butu, nes man netinka kiausinis..dar blogiau buna po jo, nei pries  smile.gif

tarp kitko,as taip pat vakar dariau be kiausinio (teko ji pataupyti konditeriniams reikalams mirksiukas.gif ), bet - ogi nuostaba - pasirode,kad netgi lengviau issiplove, lengviau garbanos gula ir svelnesni plaukuciai...
geriausio paieskos tesiasi.. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 18, 10:54)
tarp kitko,as taip pat vakar dariau be kiausinio (teko ji pataupyti konditeriniams reikalams mirksiukas.gif ), bet - ogi nuostaba - pasirode,kad netgi lengviau issiplove, lengviau garbanos gula ir svelnesni plaukuciai...
geriausio paieskos tesiasi.. mirksiukas.gif

butent, kiekviena turim sau tinkamas kaukes atrasti drinks_cheers.gif kas tinka vienai, nebutinai tiks ir kitai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 18, 09:50)
O kur yra pirkti tų varnalėšų? Vaistinėse kaip arbatžolės? Kaip suprantu, tai užpili jas vandeniu, ane?

aha,vaistinese, kaina apie 8lt. uzpili 20g varnalesu 0.5l vandens, 5min paverdi, atvesini ir itrini saknis. ir nuskalauji. To nuoviro uztenka man 2 kartam - savaitei. O reikia daryti 2-3menesius.
Atsakyti