amie nesu girdejus dar paie tokia plauku kauke papsakok placiau ko ir kiek det
As dabar sedziu su kiausiniu, aliejaus ir medaus kauke
o as siandien padarysiu varnalesu nuovira ir itrinsiu i saknis ir pora val palaikysiu, tikiuosi sustiprins saknis
o as nusipirkau siandien is tokios bobulytes dilgeliu tai pasidarysiu uzpilva ir skalausiu plaukus ziuresiu koks rezultatas
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 17, 18:57)
o as siandien padarysiu varnalesu nuovira ir itrinsiu i saknis ir pora val palaikysiu, tikiuosi sustiprins saknis
Aš varnalėšų aliejų naudojų plaukų stiprinimui Dar rašo, kad jis skatina plaukų augimą
QUOTE(FarQua @ 2009 02 17, 17:47)
Nu tai todėl ir nepamaišė man dar įdėti visko kitko o šeip plaukučiams visai nieko buvo mano kaukė tokie elastingi pasidarė ir sveikesni tik man atrod brendis man dažus truputi nuėdė
zinok galejo brendis nuest,nes as turejau plauku rekonstruktoriu ampulese,kiek uzmaciau alkoholio pagrindu jos,tai man net chemini apvalge
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 17, 18:16)
As dabar sedziu su kiausiniu, aliejaus ir medaus kauke
vakar tokia dariausi tai rezultatas nepatinka , plaukai siurkstus , nepaklusnus , galai pasipute
QUOTE(Rasytee @ 2009 02 17, 18:03)
vakar tokia dariausi tai rezultatas nepatinka , plaukai siurkstus , nepaklusnus , galai pasipute
Ou... O kiek ilgai laikete?
QUOTE(Rasytee @ 2009 02 17, 19:33)
Net keista, nes visada po kaukių plaukai švelnūs būna ir paklusnūs Galiukai ir man pasipučia, bet aš su aliejuku galams pasitepu ir būna liuks
QUOTE(vaida L @ 2009 02 17, 18:23)
Net keista, nes visada po kaukių plaukai švelnūs būna ir paklusnūs Galiukai ir man pasipučia, bet aš su aliejuku galams pasitepu ir būna liuks
As tikiuosi mano bus svelnus
QUOTE(Rasytee @ 2009 02 17, 18:03)
gal kazkas netinka tavo plaukams , man pvz po tokios kaukes irgi taip butu, nes man netinka kiausinis..dar blogiau buna po jo, nei pries
Isploviau kauke, plaukai tokie pamaitinti atrodo Dar slapi, dziovinsiu naturaliai...