Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(gutte86 @ 2009 02 16, 23:55)
kaukes+vitaminai+aliejukas. Galai neskilinedavo, bet visvien po laiko nusiurdavo..

na tai tu nenorek viskas su laiku sensta plaukai irgi.tarp kitko kazkur skaiciau kad galus reik kirpt ir del to kad plaukas is visu jegu stengdamasis islaikyt gyvasti galuos,pats leciau auga,saknys kencia nuo maisto medziagu trukumo..kazkaip pan parasyta buvo,gaila nenukopinau tai tiksliu irodymu neturiu biggrin.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 02 17, 00:52)
daugiau pinigu isleisim plauku dazams  lotuliukas.gif

ai tegul tik auga jie biggrin.gif

man ir po vakarykscio sviesinimo plaukai nekoki,ale mazu atgaivinsiu..reiks aluvuogiu aliejaus nusipirkt ir su kiausais suplakus palaikyt,mano plaukam cia vaistas nuo visu ligu bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 17, 00:31-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 17, 00:31)

man ir po vakarykscio sviesinimo plaukai nekoki,ale mazu atgaivinsiu..reiks aluvuogiu aliejaus nusipirkt ir su kiausais suplakus palaikyt,mano plaukam cia vaistas nuo visu ligu bigsmile.gif

nepamirsk, kad svieziai dazytiems plaukams aliejai spalva paeda truputi mirksiukas.gif
Atsakyti
vakar dariausi kaukę, kuri jau buvo aprašyta anksčiau, iš medaus, alijošiaus, svogūno, tik dar pridėjau kiaušinio trynį.. biggrin.gif laikiau kokias dvi valandas (daugiau nebegalėjau kęst to svogūno kvapo), tai po to išplovus galvą, plaukai tokie švelnučiai pasidarė.. thumbup.gif thumbup.gif reiks kartot kiekviena savaitę.. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 16, 22:59)
4u.gif  visos priemones yra geros tol, kol jas naudoji..o kai apleidi tai daznai grizti i tokia situacija, nuo kokios pradejai..kad ir kaip  butu gaila, nera vaisto kuris visam gyvenimui isgydytu musu plaukuciu negalavimus drinks_cheers.gif

Va būtent drinks_cheers.gif Pati esu pastebėjus. Po pirmo gimdymo nusilpusius plaukus atsistačiau naminėmis kaukėkis ir apsileidau 4u.gif Dabar vėl ir slinkti pradėjo ir nusilpę tokie doh.gif Tai vėl gydausi ax.gif
Šiandien sėdžiu su varnalėšų aliejaus, medaus, svogūno sulčių, citrinos sulčių kauke wub.gif
O dėl dažų blukinimo, tai man kažkaip atvirkštinis procesas gaunas, nes plaukų spalva kaip tik paryškėja thumbup.gif
Atsakyti
aj, prisiminiau, ricinos aliejus plaukus tamsina. Skaiciau kazkur, nepamenu kur.
Kiti aliejai, kaip jua buvo mineta) tamsiai dazytu plauku spalva nueda.
Atsakyti
QUOTE(jiolka @ 2009 02 17, 02:06)
vakar dariausi kaukę, kuri jau buvo aprašyta anksčiau, iš medaus, alijošiaus, svogūno, tik dar pridėjau kiaušinio trynį.. biggrin.gif  laikiau kokias dvi valandas (daugiau nebegalėjau kęst to svogūno kvapo), tai po to išplovus galvą, plaukai tokie švelnučiai pasidarė.. thumbup.gif  thumbup.gif  reiks kartot kiekviena savaitę.. g.gif  biggrin.gif

as irgi vkr dariausi kaujke su svogunu, medum , alyvuogiu , ir vyuogiu kauliuku aliejum , ir citrinos sulciu biskutuka. niu super wub.gif mano lb pasipute , ir garbanoti plaukai tokie minkstuciai snd svelnus ne siurkstus kaip anksciau.. wub.gif
niu tokio rezultato nesitikejau darysiu tokia taip ir toliau, atradau savo kauke matyt .
seip dar sampunus pakeiciau, gal irgi prisidejo prie to . ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 17, 11:33)
aj, prisiminiau, ricinos aliejus plaukus tamsina. Skaiciau kazkur, nepamenu kur.
Kiti aliejai, kaip jua buvo mineta)  tamsiai dazytu plauku spalva nueda.

hmm., sakot nueda , gali buti, nes as is tamsiai rudu jau patapau sviesesnia ruda per 3 sav , , bet tuom dziaugiuos , nes uzsimaniau patapti sviesesne .
Atsakyti
Aš dar iki šiol su kauke sėdžiu 4u.gif Nu jau paskui bus švelnumėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 17, 14:40)
Aš dar iki šiol su kauke sėdžiu  4u.gif  Nu jau paskui bus švelnumėlis  smile.gif

aha .. su mielu noru ir sen uzsideciau as ja .smile.gif ir svogunas visai nesijaucia . biggrin.gif po tokio efekto jis man atrodo man pradeda patikti netgi lb biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 16, 14:20)
galu gale ir as pasiryzau medui  biggrin.gif  ojej kaip sunku buvo uztepti...o paskui plauti...nors ir sildziau +aliejaus dejau...bet plaukai tai faini patapo  wub.gif
p.s. kai pradejau darytis tas visas namines kaukes, ir aliejus teptis, pastebejau kad plauku spalva ties saknimis isblukusi siek tiek  blink.gif  labai gerai matosi nes esu beveik juoda...sakau gal jau ataugineja saknys  biggrin.gif  bet gi daziausi pries 2 sav..tai tikrai ne..o anksciau taip greit nenusiplaudavo dazai, jei jau galvot kad nusiplaudineja...nu kazkaip keistai, nenoreciau kad butu taip kaip galvoju... blink.gif

man tas pats!
todel labai skeptiskai ziuriu i matuojancias,kiek cm uzaugo,vien pagal "ataugusius" (o realiai tiesiog pasviesejusius) paukucius ties saknimis.
akivaizdu,kad kai kurie ingridientai veikia plauko daza,labiausiai - svieziausia ir tik 1karta dazyta ju dali - ties saknimis. man turbut ypac,nes dazoma esu "beperoksidiniais" dazais.
bet kokiu atv. as tai telaikau nelabai neigiamu salutiniu poveiki, ivertinus,kokia nauda saknys ir patys plaukuciai is tu musu kaukiu gauna mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(FarQua @ 2009 02 16, 17:09)
Kadangi pamaniau jog kažko dar reikia ir galiukams pasidariau tokią kaukytę:

Kažkiek ten majonezo dėjau
1 trynį
ir daugiau nei viena valg. šaukštą alyv. aliejaus pyliau.

Kiek žinau vienas pats majonezas yra gerai, nes ten gausu kiaušinių ir aliejaus  mirksiukas.gif

vis tik as buciau uz tiesiog kiausini ir alieju..
nepykit,bet niekaip as neitikiu ta majonezo isskirtine nauda ar jo pranasumu uz naturalius kiausinius+aliejus schmoll.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 17 vasario 2009 - 14:55
Nu tai todėl ir nepamaišė man dar įdėti visko kitko wink.gif o šeip plaukučiams visai nieko buvo mano kaukė smile.gif tokie elastingi pasidarė ir sveikesni thumbup.gif tik man atrod brendis man dažus truputi nuėdė g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 17, 16:14)
aha .. su mielu noru ir sen uzsideciau as ja .smile.gif ir svogunas visai nesijaucia . biggrin.gif po tokio efekto jis man atrodo man pradeda patikti netgi lb  biggrin.gif

Man ir neerzina svogūno kvapas, matyt citrina, medus ir aliejus užmuša jį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

vakar dariausi banano/pieno kaukę. Ji tinka sausiems, skilinėjantiems plaukams. Labai patiko. Plaukai tapo švelnūs, blizgantys thumbup.gif
Atsakyti