QUOTE(arpaci @ 2009 02 16, 02:23)
po jo kai ploviau galva susidare ispudis kad dazu nemazai nuejo labai jau vanduo purvinas ilgai ejo ir dar labai daug plauku iskrito ta plovima net nusigandus buvau
.Gal tiesiog sutapimas ,bet nedrystu daugiau bandyti .
eik tu
matai kaip visiem skirtingai,nes man tai issiplove gerai,jautes tokie sunkesni gyveni plaukai maziau putes,ziudziu vienas is geresniu..tik del spalvos nieko negaliu pasakyt,nes pas mane sviesinti tai spalvos joks velnias nenuplaus
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 16, 15:20)
galu gale ir as pasiryzau medui
ojej kaip sunku buvo uztepti...o paskui plauti...nors ir sildziau +aliejaus dejau...bet plaukai tai faini patapo
p.s. kai pradejau darytis tas visas namines kaukes, ir aliejus teptis, pastebejau kad plauku spalva ties saknimis isblukusi siek tiek
labai gerai matosi nes esu beveik juoda...sakau gal jau ataugineja saknys
bet gi daziausi pries 2 sav..tai tikrai ne..o anksciau taip greit nenusiplaudavo dazai, jei jau galvot kad nusiplaudineja...nu kazkaip keistai, nenoreciau kad butu taip kaip galvoju...
zinok laisvai gali atauginet,nes as vakar saknis sviesiai uzdaziau o siandien jau matos kokia puse milimetro tamsiu
tai jei ir toliau taip tai teks neuzilgo vel saknis dazyt
QUOTE(chamka @ 2009 02 16, 18:00)
as pradejau darytis irgi namine kaukye is alyvuogiu aliejaus, medaus, trupucio citrinu sulciu ir trupucio brendzio , kad geriau isisavintu plaukai, labai vainai atgaivina
cia visi pagal ta rusyte brendi pila o as namie turiu medaus likerio,raso kad medus naturalus,sakau gal tiktu?
QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 02 16, 19:51)
As istepu plaukus pries plovima simondisju aliejus+sviestmedzio aliejus+medus, ir laikau 1-3 val.
Nuo plauku sakojimosi padeda kokosu aliejus+sandalo eterinis aliejus. Bet kai atliekama kaip kursas reguliariai, o ne karta i menesi, ir kai aliejai yra tikrieji kokybiski, o ne bet kurie.
ka konkreciai galiukams daro sandalo EA?kvapas labai fui?