Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(FarQua @ 2009 02 16, 15:05)
Įdomiai smile.gif tai gal kas galit tikslia kefyro kaukės receptą pasakyt?  4u.gif

nejau taip sunku tema paskaityti arba per paieska paziureti? doh.gif Sios temos pirmam ir antram psl yra kefyro kaukes, taip pat senos temos pabaigoje kalbejome apie kefyra.
Atsakyti
Man geriausios namines kaukes is alieju. Ir nereikia ilgai terliotis.
Atsakyti
as pradejau darytis irgi namine kaukye is alyvuogiu aliejaus, medaus, trupucio citrinu sulciu ir trupucio brendzio , kad geriau isisavintu plaukai, labai vainai atgaivina thumbup.gif
Atsakyti
nejau taip sunku tema paskaityti arba per paieska paziureti? doh.gif Sios temos pirmam ir antram psl yra kefyro kaukes, taip pat senos temos pabaigoje kalbejome apie kefyra.

Nepamačiau blush2.gif
Papildyta:
Žodžiu jau sėdžiu va tokia galva egypt.gif Kaip jau kažkas buvo minėję pasidariau šaknims kaukę :

1 valg.š. medaus
1 kiaušinio trynys
truputis citrinos sulčių
1 valg.š. alyvuogių aliejaus
ir dar įpyliau kelis arbatinus š. brendžio.

Kadangi pamaniau jog kažko dar reikia ir galiukams pasidariau tokią kaukytę:

Kažkiek ten majonezo dėjau
1 trynį
ir daugiau nei viena valg. šaukštą alyv. aliejaus pyliau.

Kiek žinau vienas pats majonezas yra gerai, nes ten gausu kiaušinių ir aliejaus mirksiukas.gif
Atsakyti
FarQua parasyk atsiliepimus apie ta saknu kaukyte kaskaip idomu paliko ir man ja isbandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FarQua @ 2009 02 16, 17:39)
Nepamačiau  blush2.gif
Papildyta:
Žodžiu jau sėdžiu  va tokia galva egypt.gif  Kaip jau kažkas buvo minėję pasidariau šaknims kaukę :

1 valg.š. medaus
1 kiaušinio trynys
truputis citrinos sulčių
1 valg.š. alyvuogių aliejaus
ir dar įpyliau kelis arbatinus š. brendžio.

Kadangi pamaniau jog kažko dar reikia ir galiukams pasidariau tokią kaukytę:

Kažkiek ten majonezo dėjau
1 trynį
ir daugiau nei viena valg. šaukštą alyv. aliejaus pyliau.

Kiek žinau vienas pats majonezas yra gerai, nes ten gausu kiaušinių ir aliejaus  mirksiukas.gif

Ar dvi kaukės vienu metu ne per daug? g.gif Kaip plaukai reagavo?
Atsakyti
As istepu plaukus pries plovima simondisju aliejus+sviestmedzio aliejus+medus, ir laikau 1-3 val. rolleyes.gif Nuo plauku sakojimosi padeda kokosu aliejus+sandalo eterinis aliejus. Bet kai atliekama kaip kursas reguliariai, o ne karta i menesi, ir kai aliejai yra tikrieji kokybiski, o ne bet kurie. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 02 16, 02:23)
user posted imagepo jo kai ploviau galva susidare ispudis kad dazu nemazai nuejo labai jau vanduo purvinas ilgai ejo ir dar labai daug plauku iskrito ta plovima net nusigandus buvau user posted image.Gal tiesiog sutapimas ,bet nedrystu daugiau bandyti .user posted image

eik tu blink.gif blink.gif matai kaip visiem skirtingai,nes man tai issiplove gerai,jautes tokie sunkesni gyveni plaukai maziau putes,ziudziu vienas is geresniu..tik del spalvos nieko negaliu pasakyt,nes pas mane sviesinti tai spalvos joks velnias nenuplaus biggrin.gif
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 16, 15:20)
galu gale ir as pasiryzau medui  biggrin.gif  ojej kaip sunku buvo uztepti...o paskui plauti...nors ir sildziau +aliejaus dejau...bet plaukai tai faini patapo  wub.gif
p.s. kai pradejau darytis tas visas namines kaukes, ir aliejus teptis, pastebejau kad plauku spalva ties saknimis isblukusi siek tiek  blink.gif  labai gerai matosi nes esu beveik juoda...sakau gal jau ataugineja saknys  biggrin.gif  bet gi daziausi pries 2 sav..tai tikrai ne..o anksciau taip greit nenusiplaudavo dazai, jei jau galvot kad nusiplaudineja...nu kazkaip keistai, nenoreciau kad butu taip kaip galvoju... blink.gif

zinok laisvai gali atauginet,nes as vakar saknis sviesiai uzdaziau o siandien jau matos kokia puse milimetro tamsiu doh.gif tai jei ir toliau taip tai teks neuzilgo vel saknis dazyt biggrin.gif

QUOTE(chamka @ 2009 02 16, 18:00)
as pradejau darytis irgi namine kaukye is alyvuogiu aliejaus, medaus, trupucio citrinu sulciu ir trupucio brendzio , kad geriau isisavintu plaukai, labai vainai atgaivina thumbup.gif

cia visi pagal ta rusyte brendi pila o as namie turiu medaus likerio,raso kad medus naturalus,sakau gal tiktu?

QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 02 16, 19:51)
As istepu plaukus pries plovima simondisju aliejus+sviestmedzio aliejus+medus, ir laikau 1-3 val. rolleyes.gif Nuo plauku sakojimosi padeda kokosu aliejus+sandalo eterinis aliejus. Bet kai atliekama kaip kursas reguliariai, o ne karta i menesi, ir kai aliejai yra tikrieji kokybiski, o ne bet kurie. smile.gif

ka konkreciai galiukams daro sandalo EA?kvapas labai fui?
Atsakyti
Man namines kaukes "nukanda" spalva nuo plauku, ta prasme pastebejau kad labiau blunka spalva kai pradejau kaukes naudoti..
Atsakyti
as sakiau nebesidesiu svoguno, kaukes , bet sen pasidariau..sakiau koki menesiuka kiekviena syki pries plovima pasidarysiu , pakentesiu del to kvapo. biggrin.gif
Atsakyti
sweetcandy  Paskelbta Šiandien, 18:19    FarQua parasyk atsiliepimus apie ta saknu kaukyte kaskaip idomu paliko ir man ja isbandyt thumbup.gif

Va dbr sėdžiu su šlapia galva smile.gif (taip išeina jog kaukes laikiau 4 h ;DD ) Nu ką nors plaukai dar šlapi bet prie šaknų labai švelnūs ir labai jau gaivūs thumbup.gif

Papildyta:
O dėl tų dviejų kaukių... Ne tikrai ne perdaug nes joms buvo tam tikra paskirtis: 1oji buvo maitinanti ir ją reikėjo tepti prie šaknų, o 2 tik galams smile.gif po antrosios kaukės sunkesni plaukai paliko, tai tikiuosi jog nebesipūs jie daugiau man doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 16, 20:40-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 16, 20:40)
eik tu blink.gif  blink.gif matai kaip visiem skirtingai,nes man tai issiplove gerai,jautes tokie sunkesni gyveni plaukai maziau putes,ziudziu vienas is geresniu..tik del spalvos nieko negaliu pasakyt,nes pas mane sviesinti tai spalvos joks velnias nenuplaus biggrin.gif

zinok laisvai gali atauginet,nes as vakar saknis sviesiai uzdaziau o siandien jau matos kokia puse milimetro tamsiu doh.gif tai jei ir toliau taip tai teks neuzilgo vel saknis dazyt biggrin.gif
cia visi pagal ta rusyte brendi pila o as namie turiu medaus likerio,raso kad medus naturalus,sakau gal tiktu?
ka konkreciai galiukams daro sandalo EA?kvapas labai fui?

Kvapas normalus. Eteriniai aliejai yra eteriniai aliejai, jie turi specifini kvapa. O kokosu aliejus su sandalo et. aliejumi gydo plauku sakojimasi, ir reguliariai naudojant isgydo. rolleyes.gif
Atsakyti