Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(FarQua @ 2009 02 15, 22:02)
Kažkaip keistai skamba man 4 kaukė  blush2.gif

Kodėl? Pirmąkart ją dedant mintys bent jau mano buvo "ar išsiplaus" nes kai padrėkini plaukus,ir tepi tą duoną,vėliau ji ima džiūti ir atrodo gausis "koltūnas".Bet visiškai gerai išsiskalauja.
Atsakyti
smile.gif+2009 02 15, 21:42-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 15, 21:42)
kodel moliugu al nepatiko?

user posted imagepo jo kai ploviau galva susidare ispudis kad dazu nemazai nuejo labai jau vanduo purvinas ilgai ejo ir dar labai daug plauku iskrito ta plovima net nusigandus buvau user posted image.Gal tiesiog sutapimas ,bet nedrystu daugiau bandyti .user posted image
Atsakyti
Aš dabar kaskart prieš plaunant darausi naminę kokią kaukę, tai plaukai žvilga wub.gif Pasistengsiu netingėti ir laikyt tempą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 16, 08:51)
Aš dabar kaskart prieš plaunant darausi naminę kokią kaukę, tai plaukai žvilga  wub.gif  Pasistengsiu netingėti ir laikyt tempą  thumbup.gif

kai priprasi net neisivaizduosi kaip be kaukes galima bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Naminės dar nemėginau darytis, bet šiandien manau pasilepinsiu kokia nors blush2.gif
Atsakyti
user posted imagena ka siandien pasidariau kauke beveik vien is medaus. 3 dalys medaus 1 dalis tinys ir al.aliejaus.kai isdzius bus tyrinejama ar tamseja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
galu gale ir as pasiryzau medui biggrin.gif ojej kaip sunku buvo uztepti...o paskui plauti...nors ir sildziau +aliejaus dejau...bet plaukai tai faini patapo wub.gif
p.s. kai pradejau darytis tas visas namines kaukes, ir aliejus teptis, pastebejau kad plauku spalva ties saknimis isblukusi siek tiek blink.gif labai gerai matosi nes esu beveik juoda...sakau gal jau ataugineja saknys biggrin.gif bet gi daziausi pries 2 sav..tai tikrai ne..o anksciau taip greit nenusiplaudavo dazai, jei jau galvot kad nusiplaudineja...nu kazkaip keistai, nenoreciau kad butu taip kaip galvoju... blink.gif
Atsakyti
As dazniausia dedu alyvuogiu aliejaus kauke su medum, man tai labai patinka bet alieju perku tik geleziniame inde;]
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 16, 11:56)
As dazniausia dedu alyvuogiu aliejaus kauke su medum, man tai labai patinka bet alieju perku tik geleziniame inde;]

o kuo geresnis aliejus geležiniame inde nei stikliniame? g.gif
Atsakyti
naudoju medų, ricinos aliejų, kiaušinį, citrinos sultis. viską lygiom proporcijom išmaišau - tepu ant šlapių plaukų. palaikau maždaug dvi valandas ir išplaunu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fussy @ 2009 02 16, 15:11)
o kuo geresnis aliejus geležiniame inde nei stikliniame?  g.gif

nzn, bet graikijoje tik toky visi naudoja, tai ir as toky perku;]
Atsakyti
Įdomiai smile.gif tai gal kas galit tikslia kefyro kaukės receptą pasakyt? 4u.gif
Atsakyti