Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(Renatina @ 2009 02 15, 12:00)
labai nebloga kombinacija mirksiukas.gif
na,as nuolat "ziuriu kas cia gausis" lotuliukas.gif , vis man kitokios tos kaukes gaunasi, vis kazkas kitas po ranka pasitaiko imaisyt. Pagrinda visuomet darau is trynio, medaus, o tada varijuoja aliejuko rusis, EA rusis, dar koks priedelis.. mirksiukas.gif 
ar turite kantrybes (na bent meeenesi) kaskart naudoti tokia pat kauke?..

man tai labai patiko medus+trynys, tai koki menesiuka sita pavartosiu blush2.gif dar rozmarinu EA galvoju ilasint smile.gif o siaip tai be sitos kaukes tik aliejus kartais nakciai uzsidedu smile.gif kitom kaukem dar nesusigundziau, nes svogunas, zibalas ar majonezas kazkaip nemaloniai nuteikia gomuri g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 15, 12:09)
man tai labai patiko medus+trynys, tai koki menesiuka sita pavartosiu  blush2.gif  dar rozmarinu EA galvoju ilasint  smile.gif  o siaip tai be sitos kaukes tik aliejus kartais nakciai uzsidedu smile.gif  kitom kaukem dar nesusigundziau, nes svogunas, zibalas ar majonezas kazkaip nemaloniai nuteikia gomuri  g.gif

vadinasi,ta pati naudojame mirksiukas.gif tryni+medu. I sita reikala aliejukas taip pat labai tinka, na koks is naturaliuju, nerafinuotuju - saknims stiprinti. Tuo metu dar ir ant plauku galiuju aliejuka l.tinka palaikyti...
Zinai,zibalo ir majonezo ne tik del gomurio nedeciau. Kosm.zibalo esu kuri laika naudojusi pries 2-3 metus,taciau isryskinau,kad jis labiau sausino,nei maitino ar augima skatino,tad isbraukiau ji is savo raciono schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 15, 10:00)

ar turite kantrybes (na bent meeenesi) kaskart naudoti tokia pat kauke?..

as kaukes dedu mazdaug jau 2 menesius.kiekvienam plovimui(plaunu kazkur kas 5-6 dienas)
O kauke pagrinde tapati "trynys,medus ,aliejus"alieju kaitalioju bandziau jau moliugo seklu nelabai patiko,ricinos thumbup.gif ir alyvuogiu irgi thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 15, 12:13)
vadinasi,ta pati naudojame mirksiukas.gif  tryni+medu. I sita reikala aliejukas taip pat labai tinka, na koks is naturaliuju, nerafinuotuju - saknims stiprinti. Tuo metu dar ir ant plauku galiuju aliejuka l.tinka palaikyti...
Zinai,zibalo ir majonezo ne tik del gomurio nedeciau. Kosm.zibalo esu kuri laika naudojusi pries 2-3 metus,taciau isryskinau,kad jis labiau sausino,nei maitino ar augima skatino,tad isbraukiau ji is savo raciono schmoll.gif

man medus kazkaip geriausiai tinka plaukams,tai kol kas ir naudoju smile.gif
zibalo naudojus nesu, o majonezas gal ir darytu koki nebloga poveiki, bet kazi ar parduotuviniame majoneze isvis ko nors gero yra blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 02 15, 11:29)
as kaukes dedu mazdaug jau 2 menesius.kiekvienam plovimui(plaunu kazkur kas 5-6 dienas)
O kauke pagrinde tapati "trynys,medus ,aliejus"alieju kaitalioju bandziau jau moliugo seklu nelabai patiko,ricinos  thumbup.gif  ir alyvuogiu irgi  thumbup.gif .

as irgi retokai, neturiu kantrybes ten terstis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 02 15, 12:29)
O kauke pagrinde tapati "trynys,medus ,aliejus"alieju kaitalioju bandziau jau moliugo seklu nelabai patiko,ricinos  thumbup.gif  ir alyvuogiu irgi  thumbup.gif .

taip retai galva plauni? blink.gif nesiriebaluoja plaukai? blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif beje plaukai nebeslenka thumbup.gif gal nuo sios kaukes o gal nuo ko kito nes geriu vitaminu ir skysti i plaukus toki spec trinu kartais bigsmile.gif nors kas dien patartina. smile.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 15, 10:31)
taip retai galva plauni?  blink.gif  nesiriebaluoja plaukai?  blush2.gif

riebaluojasi,bet jau po 5 dienu mirksiukas.gif . Visa gyvenima ploviau galva karta i savaite dabar biskeli dazniau nes nuo kaukiu greiciau riebaluojasi.P.S. mano plaukai ilgi iki juosmens.o kiek girdejusi trumpi greiciau susiriebaluoja ilgi daug ilgiau uztrunka mirksiukas.gif
Atsakyti

riebaluojasi,bet jau po 5 dienu mirksiukas.gif . Visa gyvenima ploviau galva karta i savaite dabar biskeli dazniau nes nuo kaukiu greiciau riebaluojasi.P.S. mano plaukai ilgi iki juosmens.o kiek girdejusi trumpi greiciau susiriebaluoja ilgi daug ilgiau uztrunka mirksiukas.gif
[/quote]

kaip tau faina 4u.gif as tai turiu butinai kas antra diena plauti o kartais ir kasdien doh.gif
Atsakyti
[quote=gussste23,2009 02 15, 12:37]
[/quote]

kaip tau faina 4u.gif as tai turiu butinai kas antra diena plauti o kartais ir kasdien doh.gif
[/quote]

mano plaukai garbanoti, tai galiu sau leisti maximum keturias dienas neplaut galvos, nes jie visviena purus stovi smile.gif
Atsakyti
Laba, įmesiu keletą receptų plaukų kaukių, kurie padeda nuo slinkimo ir skatina augimą 4u.gif Keli receptai iš rusų laikraščio (apie mediciną ir pan) ,kitus tris išbandė teta, kuriai o ligos nuslinko plaukai.Tai padėjo ax.gif Pati taip pat naudoju šias kaukes (po dietos išslinko daugiau nei pusė plaukų...), na ir "ežiukas" jau atauginėja thumbup.gif Kaukes aš asmeniškai darau kaskart kitas.
Tikiuos,gal kažkam padės jos 4u.gif
-1-

5 tryniai
1 šaukštas brendžio
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas medaus

Įtrinti šaknis ir pabūt dvi valandas iki plovimo.Daryti 1-2 mėnesius.Aš pirmiausia medų išmaišau su brendžiu (tada medus suskystėja) ir tada viską suplaku mikseriu.Šitos kaukės užtenka ne vienam kartui,nes įtrinamos tik šaknys.

-2-
1 šaukštas ricinos aliejaus
1 šaukštas svogūnų sulčių
1 trynys

Prieš plaunant itrinti plaukus ir pabūt vieną valandą.

-3-

1 šaukštas svogūnų sulčių
1 alyvuogių aliejaus šaukštas
1 trynys

Pries plaunant galvą 1-2val palaikyt uždengus politileniniu maišeliu ir rankšluoščiu.alyvuogių aliejų galima pakeist kosmetiniu žibalu.

-4-

Dvi ruginės duonos riekes pakepinti keptuvėje,užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti 4val.Nusunkti ir palaikyt per naktį.Ryte perplaut galvą tik kiaušinio tryniu.Šią kaukę reikia daryti kartą į savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sentinel: 15 vasario 2009 - 21:30
Kažkaip keistai skamba man 4 kaukė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 02 15, 13:29)

kodel moliugu al nepatiko?
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 15, 13:31)
taip retai galva plauni?  blink.gif  nesiriebaluoja plaukai?  blush2.gif

as plaudavau kas 4 dienos,dabar pratinu karta i savaite rolleyes.gif
Atsakyti