QUOTE(Rutalt @ 2009 02 11, 19:58)
o kaip su citrina?kokias kaukes gal zinot su ja ?
girdejau kai kas deda i kiausinio-ricinos kauke:) o siaip jei be kaukiu tai kirpykloje mano draugei balino saknis su citrina kai biski geltonos po dazymo gavosi, ir zinokit nubalo
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 02 11, 21:11)
o jum po visu tu naminiu kaukiu,plaukai isdziuvus neatrodo kaip po elektros soko?as dabar dariau svoguno,ricinu aliejaus ir biski kitokio aliejaus kauke,tai plaukai isdziuvo tai mama mija kaip atrodo
na nea, man kaip tik jie svelnus ir blizgantys buna..gal koks ingridientas netiko?
QUOTE(pandutė @ 2009 02 11, 19:11)
o jum po visu tu naminiu kaukiu,plaukai isdziuvus neatrodo kaip po elektros soko?as dabar dariau svoguno,ricinu aliejaus ir biski kitokio aliejaus kauke,tai plaukai isdziuvo tai mama mija kaip atrodo
darau kaukes jau 1.5 menesio pries kiekviena plovima,bet nepastebejau kad elekrintusi labiau nei anksciau ,tik gal puresni pasidare didesnes apimties atrodo.
Papildyta:
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 11, 17:58)
o kaip su citrina?kokias kaukes gal zinot su ja ?
merginos nebukit tingines ,gi paskaitykit bent pora pirmu temos puslapiu ir rasit.
Papildyta:
QUOTE(fussy @ 2009 02 11, 11:12)
o gal žinot kas be ramunėlių dar šviesintų plaukus? o jeigu su ramunėlėm skalaut, tai kas kiek laiko? čia jau po plovimo tiesiog arbata perskataut ir viskas?
po kiekvieno galvos plovimo tiesiog uzpilk ant plauku arbatele ir neperskalauk o del sviesinimo ,tai gal liepziedziai ir medetkos nors tiksliai nezinau
Papildyta:
QUOTE(fussy @ 2009 02 09, 20:39)
vadinasi, negalima medaus ant lietuviškų kasų dėt, jei nenori, kad patamsėtų? bet negi tamsėja, jei retai dedi? o jei ir patamsėja, tai gal nusiplauna po kiek laiko tas atspalvis?
o geras net nepastebejau kad tamsintu medu dejau i visas kaukes kiek dariau
QUOTE(pandutė @ 2009 02 12, 08:29)
man nesielektrina,bet daugiau ju atrodo,stovi visi pasipute ir pasisiausia.bet gal cia nuo paprastu kaukiu,nes po naminiu dedu dar paprasta kauke
pas mane plaukai garbanoti, tai po naminiu kaukiu visada dedu balzamo, va tada efektas o jeigu be balzamo, tai issipucia dar nuo kaukes priklauso. asmeniskai man tai po aliejaus (makadamiju, migdolu ar kt.) plaukai neatrodo tokie grazus, o po medaus kaukes tai tviska blizga
o tai, kad pas vienas puciasi, o pas kitas svelnus ir blizgus, manau priklauso nuo plauko strukturos. Tiesaplaukems plaukai dar labiau susvelneja, blizga, o garbanems to efekto turbut ne taip jauciasi..
QUOTE(pandutė @ 2009 02 11, 21:11)
na ne.
jei sita kauke buvo tik saknim, tai patarciau ir visam plaukui naudoti kazka tuo metu, pvz.aliejuka.
gerai isplovus sampunu ir jei reikia plaukui per jo ilgi panaudojus dar koki balzama (as pati ju nebenaudoju) turetu buti viskas OK..
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 12, 09:26)
pas mane plaukai garbanoti, tai po naminiu kaukiu visada dedu balzamo, va tada efektas o jeigu be balzamo, tai issipucia dar nuo kaukes priklauso. asmeniskai man tai po aliejaus (makadamiju, migdolu ar kt.) plaukai neatrodo tokie grazus, o po medaus kaukes tai tviska blizga
o tai, kad pas vienas puciasi, o pas kitas svelnus ir blizgus, manau priklauso nuo plauko strukturos. Tiesaplaukems plaukai dar labiau susvelneja, blizga, o garbanems to efekto turbut ne taip jauciasi..
na mano ir skaitos prie gabanotu plauku,bet daugiau jie banguoti,bet vaizdelis ne koks kai isdziuna,gal kauke kad gydomoji cia ji viska daro
Papildyta:
QUOTE(Renatina @ 2009 02 12, 11:25)
na ne.
jei sita kauke buvo tik saknim, tai patarciau ir visam plaukui naudoti kazka tuo metu, pvz.aliejuka.
gerai isplovus sampunu ir jei reikia plaukui per jo ilgi panaudojus dar koki balzama (as pati ju nebenaudoju) turetu buti viskas OK..
as taip ir dariau
QUOTE(pandutė @ 2009 02 12, 12:26)
na mano ir skaitos prie gabanotu plauku,bet daugiau jie banguoti,bet vaizdelis ne koks kai isdziuna,gal kauke kad gydomoji cia ji viska daro
Papildyta:
as taip ir dariau
Papildyta:
as taip ir dariau
ghm...
o koks plaukas buna siaip, "ramiam stovy"?
gal per daug aliejaus lieka,t.y. gal jis gerai neissiplauna tau?
o gal kita kauke,kuria sakei dedi po tokios, tau per astri?
sory,nezinom koks tavo plaukas yra..
Pastebėjau, kad man medus patamsina plauką
..................................................
Pandute man po kaukių irgi plaukai pasišiaušę tokie būna, bet švelnūs. Tai aš dar aliejuko plaukų galams užsitepu ir tada liuks atrodo
Pandute man po kaukių irgi plaukai pasišiaušę tokie būna, bet švelnūs. Tai aš dar aliejuko plaukų galams užsitepu ir tada liuks atrodo
QUOTE(vaida L @ 2009 02 12, 16:59)
Pastebėjau, kad man medus patamsina plauką
geras reikia man tada gal vien tik medaus kauke pasidaryti tada patamses
As citrinos nesiryzciau det, man atrodo ji tik sausintu Pries kelias dienas dejau medaus ir alyvuogiu aliejaus kauke galiukams, nors bijojau, kaip su tuo medum man cia bus! Kai uzdejau medu su aliejum, neatrode labai cool Bet palaikius valandele ir isplovus jautesi efektas, kad tik nepatinget ir toliau tepliotis
QUOTE(Renatina @ 2009 02 12, 13:04)
ghm...
mano plaukas banguotas ir be jokiu priemoniu,as bet ka kai naudojau ,man visada piestu jie stovi,tik nuo naminiu kaukiu jie svelnus labai,o del medaus biski blogai,nes as sviesinu,tai nenoriu kad patamsetu