Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 10, 22:00)
as skaulauju su kaskokio kito medzio zieve tikrai ne azuolo o kaskokio kito tik va dabar niekaip negaliu prisimint doh.gif tai kirpeja patare nusipirkt kd plaukai neslinktu ir padeda tikrai,nes plaukai tai pas mane slinkdavo tai ojojoj parasysiu kokio cia medzio zeve kai surasiu pakuote thumbup.gif cherry tikiuos ir as zinok doh.gif

parašyk būtinai tą žievę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(la jūrė @ 2009 02 11, 12:50)
parašyk būtinai tą žievę  thumbup.gif

eisim medziu lupt:D:D
Atsakyti
radau as ta maiseli su tom zevem bet beda kad esu ismetus ta lapeli kur buvo parasytas koks cia medis doh.gif doh.gif doh.gif o speliot nenoriu lotuliukas.gif reiks dar mamai skambint paklaust gal zinos nes pati man ir buvo nupirkus kaskada thumbup.gif
Atsakyti
o gal žinot kas be ramunėlių dar šviesintų plaukus? smile.gif o jeigu su ramunėlėm skalaut, tai kas kiek laiko? čia jau po plovimo tiesiog arbata perskataut ir viskas? ax.gif
Atsakyti
manu ka liepziedziai turetu sviesint plaukus smile.gif
Atsakyti
Kad blizgetu sviesus plaukai- isplautus plaukus perskalauti ramuneliu arbata su keliais lasais roziu vandens.

Labai riebius plaukus skalauti lengvu sodos vandeniu.

Plike pradineje stadijoje- plikas vietas itrinti svieziai spaustomis cesnaku sultimis.

Zili plaukai- skalauti drungnu vandeniu su truputeliu acto.

Plaukai graziai zvilges, jei i balzama ilasinsite truputeli citrinos sulciu

Slenka plaukai- reguliariai perplauti su labai stipria ramuneliu arbata.
Kitas budas- 200g dilgeliu saknu, 1/2 litra acto ir 1 litra vandens virti puse valandos. Siuo skysciu galva itrinti 3 kartus i savaite.
Atsakyti
Eve-line ziuriu daug zinai apie plauku priezirua naturaliais budais,gal zinai kas tamsintu plaukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 11, 16:41)
Eve-line ziuriu daug zinai apie plauku priezirua naturaliais budais,gal zinai kas tamsintu plaukus? 4u.gif

Man taip pat aktualu. 4u.gif
Atsakyti
cia akskas minejo kad azuolo zeve tam tinka reiks ismegint thumbup.gif
Atsakyti
o vat man kaip tik reikia kad pasviesintu,kas be ramuneliu dar tinka kas zinot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 11, 18:44)
o vat man kaip tik reikia kad pasviesintu,kas be ramuneliu dar tinka kas zinot?  ax.gif

liepziedziai, citrina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 11, 19:54)
liepziedziai, citrina smile.gif

o kaip su citrina?kokias kaukes gal zinot su ja ? smile.gif
Atsakyti