Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(Milde @ 2009 02 10, 10:20)
O kaip su tuo medum ir kiausiu?Kaip darot?o medu reik sildyt?Nu paasikinkit smile.gif pasiterliosiu ir ash biggrin.gif negana to namie kad dar ir su grietine ir agurkais ant veido vaikstau ir gasdinu seimyna biggrin.gif

gal seimyna bijo,kad nebebus ko valgyti, is saldytuvo viskas bus sunaudota lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 10 vasario 2009 - 09:31
as asmaneiskai sumaisau medu su kiausinio trynio is visa mase tepu ant dregnu plauku ir i saknis dar gerai itrinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 09, 22:12)
iridi o plaukai dazyti sviesus buvo?ta prasme ar dazytu plauku spalva patamsino ar naturalia? smile.gif

Natūralią spalvą.. smile.gif

QUOTE(fussy @ 2009 02 09, 22:39)
doh.gif  vadinasi, negalima medaus ant lietuviškų kasų dėt, jei nenori, kad patamsėtų? bet negi tamsėja, jei retai dedi?  g.gif o jei ir patamsėja, tai gal nusiplauna po kiek laiko tas atspalvis?  biggrin.gif  blush2.gif

Aš sąžiningai kartą, kartais ir du per savaitę dėjausi medutį... Dabar bandau ramunėlėm ir liepžiedžiais skalauti, kad pašviesėtų..

O kaip su tuo medum ir kiausiu?Kaip darot?o medu reik sildyt?Nu paasikinkit smile.gif pasiterliosiu ir ash biggrin.gif negana to namie kad dar ir su grietine ir agurkais ant veido vaikstau ir gasdinu seimyna biggrin.gif

Aš medų pašildydavau su trupučiu aliejaus, o po to trynį įmaišydavau. Tik reikia ne per daug prišildyti, nes tada trynys sukepa.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 02 09, 22:51)
Pas mane plaukai labai nualinti, sausi, issisakoje... Jau kuris laikas galvoju apie ricinos ir kiausinio trynio kauke, bet turiu kazkokia nesuprantama fobija - bijau deti naminius produktus ant plauku, kad po to naturali spalva nenubluktu, ar, neduok Dieve, plika neatsikelciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bijot reikėtų ne naminių produktų, o cheminių kaukių, po kurių tikrai gali nuplikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 02 09, 22:51)
Pas mane plaukai labai nualinti, sausi, issisakoje... Jau kuris laikas galvoju apie ricinos ir kiausinio trynio kauke, bet turiu kazkokia nesuprantama fobija - bijau deti naminius produktus ant plauku, kad po to naturali spalva nenubluktu, ar, neduok Dieve, plika neatsikelciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pakirpk issisakojimus ir pradek naudoti naturalias priemones - plaukams tikrai patiks smile.gif pas manes plaukai neslinko, bet visvien plaunant galva likdavo keleta vonioj, o kai pradejau detis namines kaukes du plaukai vonioj jau yra retenybe biggrin.gif o spalva gi vasara siaip ar taip nublunka mirksiukas.gif o dauguma naminiu priemoniu tikrai nepakeis kardinaliai spalvos biggrin.gif
Papildyta:

medu gali pasildyti, nes tada ismaisyt geriau smile.gif
as darau taip - i plastikini indeli isidedu medaus ir indeli imerkiu i karsta vandeni. Kai medus pradeda lydytis, idedu kiausinio tryni arba aliejaus kokio (cia pagal nuotaika) smile.gif ir tada viska ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
iridy cia kam blogos naujienos kad medus plaukus tamisna o kam geros thumbup.gif lotuliukas.gif ramuneles tikrai pasviesins plaukus pati ta isbandzius smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 10, 20:16)
iridy  cia kam blogos naujienos kad medus plaukus tamisna o kam geros thumbup.gif  lotuliukas.gif ramuneles tikrai pasviesins plaukus pati ta isbandzius smile.gif  4u.gif

o cia tai geras,reikes ramunelem plaukus skalaut 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinot dar kokiu naturaliu priemoniu kas plaukucius tamsintu? g.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 10, 20:44)
gal kas zinot dar kokiu naturaliu priemoniu kas plaukucius tamsintu? g.gif  smile.gif  4u.gif

skalavimas azuolo zeve smile.gif
Atsakyti
aciu cherry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 10, 21:44)
aciu cherry 4u.gif

Prasom smile.gif tikiuosi pades smile.gif man SM si patarima dave smile.gif
Atsakyti
as skaulauju su kaskokio kito medzio zieve tikrai ne azuolo o kaskokio kito tik va dabar niekaip negaliu prisimint doh.gif tai kirpeja patare nusipirkt kd plaukai neslinktu ir padeda tikrai,nes plaukai tai pas mane slinkdavo tai ojojoj parasysiu kokio cia medzio zeve kai surasiu pakuote thumbup.gif cherry tikiuos ir as zinok doh.gif
Atsakyti