Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 09, 19:37)
nu kazkaip neteko girdeti kad ant paciu plauku detu... g.gif svogunai pagrinde nuo slinkimo, dar sako augima skatina, tai tokiu atveju tik ant saknu...be to, as juos maisau su ricina, kad nebutu taip stipru... mirksiukas.gif

o po to nelieka svoguno kvapo?nes bijau darytis kad poto nesmirdetu plaukai svogunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 08, 23:04)
man irgi kaskaip atrodo kad sviesint turetu  g.gif  bet visai as nenoriu kad jie sviesintusis man kaip tik noreusisi kad tamsintu doh.gif  biggrin.gif

Mano natūralią šviesią spalvą patamsino... doh.gif
Atsakyti
iridi o plaukai dazyti sviesus buvo?ta prasme ar dazytu plauku spalva patamsino ar naturalia? smile.gif
Atsakyti
as dejau svoguna ,medu ir alieju,bet tepiau ant visu plauku,nezinau ar per mazai svoguno,bet jokios smarves plaukuose nesijaucia
Atsakyti
QUOTE(Iridy @ 2009 02 09, 18:08)
Mano natūralią šviesią spalvą patamsino... doh.gif

doh.gif vadinasi, negalima medaus ant lietuviškų kasų dėt, jei nenori, kad patamsėtų? bet negi tamsėja, jei retai dedi? g.gif o jei ir patamsėja, tai gal nusiplauna po kiek laiko tas atspalvis? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Pas mane plaukai labai nualinti, sausi, issisakoje... Jau kuris laikas galvoju apie ricinos ir kiausinio trynio kauke, bet turiu kazkokia nesuprantama fobija - bijau deti naminius produktus ant plauku, kad po to naturali spalva nenubluktu, ar, neduok Dieve, plika neatsikelciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man medus pasaka sumaisau o jei dar tamsina plaukuciu spalva tai busiu nuolatine jo naudotoja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 09, 21:04)
o po to nelieka svoguno kvapo?nes bijau darytis kad poto nesmirdetu plaukai svogunu  biggrin.gif

apie tai rasiau jau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 09, 23:22)
man medus pasaka sumaisau o jei dar tamsina plaukuciu spalva tai busiu nuolatine jo naudotoja thumbup.gif  thumbup.gif

Aš vakar ir buvau užsidėjus medutį, tai liuks plaukams thumbup.gif Man ir galėtų tamsinti plaukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fussy @ 2009 02 09, 22:39)
doh.gif  vadinasi, negalima medaus ant lietuviškų kasų dėt, jei nenori, kad patamsėtų? bet negi tamsėja, jei retai dedi?  g.gif o jei ir patamsėja, tai gal nusiplauna po kiek laiko tas atspalvis?  biggrin.gif  blush2.gif

man irgi nuo medaus patamsejo mano naturali sviesi spalva, net sakyciau labai, draugai net pastebi... nemanau, kad atsiplaus. Reiks laukti vasaros, kad saule juos truputi pablukintu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraa @ 2009 02 10, 06:15)
man irgi nuo medaus patamsejo mano naturali sviesi spalva, net sakyciau labai, draugai net pastebi... nemanau, kad atsiplaus. Reiks laukti vasaros, kad saule juos truputi pablukintu  blink.gif

vadinasi, su medum baigta verysad.gif
Atsakyti
O kaip su tuo medum ir kiausiu?Kaip darot?o medu reik sildyt?Nu paasikinkit smile.gif pasiterliosiu ir ash biggrin.gif negana to namie kad dar ir su grietine ir agurkais ant veido vaikstau ir gasdinu seimyna biggrin.gif
Atsakyti