Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

Gal ir tiesa, kad dėl brendžio nesusiriebalavo. Daugiau nedėsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo la jūrė: 09 vasario 2009 - 16:43
sveikos 4u.gif issitepiau kauke su svogunais ir sedziu prie kompo smile.gif tikiuosi pades man ta kauke.. o jus bandet svogunu kauke?kaip jums?padejo?
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 09, 16:23)
Temoje :slenka plaukai daug kaukių su brendžiu  4u.gif 
Vieną nukopijavau "jungiuosi ir as naujuose namuciuose  o as sedziu issitepliojusi galva su trinio, medaus, brendzio ir ricinos aliejaus kauke  sakiau viskas, ne vienas plaukas daugiau nenukris "  mirksiukas.gif

nesiginciju, gal ju ten tikrai daug, bet tai nereiskia, kad jos geros 4u.gif pavyzdziui, dar visai neseniai aplink mus buvo daug alkoholio ir cigareciu reklamos, bet tai juk nereiskia kad alkoholis ir cigaretes yra gerai, ar ne taip? nereikia tiketi visa informacija, kuri mums pasiekia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyshniuke_ @ 2009 02 09, 17:47)
sveikos  4u.gif  issitepiau kauke su svogunais ir sedziu prie kompo smile.gif tikiuosi pades man ta kauke.. o jus bandet svogunu kauke?kaip jums?padejo?

neteko girdet tokios kaukes kad vien svogunas butu smile.gif ka girdejau kad poto labai ilgai lieka svoguno kvapas 4u.gif laukiam jusu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyshniuke_ @ 2009 02 09, 17:47)
sveikos  4u.gif  issitepiau kauke su svogunais ir sedziu prie kompo smile.gif tikiuosi pades man ta kauke.. o jus bandet svogunu kauke?kaip jums?padejo?

o, mano mylimi svoguniukai lotuliukas.gif man tai patinka, juokites kiek norit tongue.gif ir kvapas lb jau nezymus, ir tai tik kai plaunu galva- bet juk su slapiais plaukais neinu i gatve- tai ir neuzuodzia aplinkiniai tongue.gif bigsmile.gif nepatinka tik kad kiekviena karta verti tenka...o tu juos vienus uzsidejai? ant saknu tikiuosi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 01 14, 16:09)
g.gif keista,as visada buvau isitikinus kad kaukes su aliejais plaukus riebina.uzjauciu unsure.gif
As praeita sav. dariau kauke - ricinos al.+trinys+medus laikiau valanda,man labai patiko,plaukai svelnuciai ,blizgantys buvo,tik susiriebalavo daug greiciau nei paprastai 4u.gif

Nesunkiai issiplove ricinos aliejus?
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 02 09, 18:58)
Nesunkiai issiplove ricinos aliejus?

nesunkiai jis issiplauna,kai dariau vien is ricinos kauke tai labai paprastai,svarbiausia gerai isplaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 09, 18:31)
nesiginciju, gal ju ten tikrai daug, bet tai nereiskia, kad jos geros 4u.gif pavyzdziui, dar visai neseniai aplink mus buvo daug alkoholio ir cigareciu reklamos, bet tai juk nereiskia kad alkoholis ir cigaretes yra gerai, ar ne taip? nereikia tiketi visa informacija, kuri mums pasiekia smile.gif

Gali būt, tik sakau, kad toj temoje labai jau giriamos šitos kaukės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 09, 18:45)
o, mano mylimi svoguniukai  lotuliukas.gif  man tai patinka, juokites kiek norit  tongue.gif  ir kvapas lb jau nezymus, ir tai tik kai plaunu galva- bet juk su slapiais plaukais neinu i gatve- tai ir neuzuodzia aplinkiniai  tongue.gif  bigsmile.gif nepatinka tik kad kiekviena karta verti tenka...o tu juos vienus uzsidejai? ant saknu tikiuosi?  mirksiukas.gif

o jeigu ne tik ant saknu dedi tai kas tada gali pasidaryt?nugriauzti plauka ar kazkas panasaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 09, 20:07)
o jeigu ne tik ant saknu dedi tai kas tada gali pasidaryt?nugriauzti plauka ar kazkas panasaus?  g.gif

mano kirpėja sakė taip, kad užaugęs plaukas yra negyvas padaras, todėl priemones nuo slinkimo, pleiskanų ir kitas, iš kurių tikiesi gydančio poveikio, reikia dėti ant šaknų, plaukui jų nereikia, o kondicionierius, balzamus, priemones, kad plaukas žvilgėtų, būtų minkštas ir švelnus -tik ant plauko, nes ant šaknų ir nėra prasmės, ir gali dar pakenkti (suminkštinti plauko svogūnėlį,padaryti jį "slidų", nuo ko jis gali išslinkti. Nežinau, ar gerai išsireškiau g.gif )
Atsakyti
man asmeniskai pati paciausia plauku kauke yra medutis su kiausiniu thumbup.gif plaukuciai svelnus po jos labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 09, 19:07)
o jeigu ne tik ant saknu dedi tai kas tada gali pasidaryt?nugriauzti plauka ar kazkas panasaus?  g.gif

nu kazkaip neteko girdeti kad ant paciu plauku detu... g.gif svogunai pagrinde nuo slinkimo, dar sako augima skatina, tai tokiu atveju tik ant saknu...be to, as juos maisau su ricina, kad nebutu taip stipru... mirksiukas.gif
Atsakyti