Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

aciu rutalt lekiu darytis kaukes sugundei cia mane su savo patarimais lotuliukas.gif
Atsakyti
O norejau paklaust, ar tinka medus saknis itrintas greit besiriebaluojantiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(sigvezija @ 2009 02 08, 21:52)
O norejau paklaust, ar tinka medus  saknis itrintas greit besiriebaluojantiems plaukams?

Tinka, medus neriebus smile.gif
Atsakyti
O, kaip liuks, leksiu darytis blush2.gif
Atsakyti
cia kaskuri forumiete lyg ir minejo kad medus tamsina plaukus tiesa cia? g.gif
Atsakyti
oj kaip cia medus liaupsinamas wub.gif as kakodel 'bijau' ji naudot...net nezinau kodel... biggrin.gif o man, tamsiu plauku mastymu, atrodo kad jis sviesins plaukus... g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
man irgi kaskaip atrodo kad sviesint turetu g.gif bet visai as nenoriu kad jie sviesintusis man kaip tik noreusisi kad tamsintu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 08, 20:04)
man irgi kaskaip atrodo kad sviesint turetu  g.gif  bet visai as nenoriu kad jie sviesintusis man kaip tik noreusisi kad tamsintu doh.gif  biggrin.gif

kažkur interneto platybėse taip pat skaičiau, kad tamsina. mano plaukai šviesūs, bet vis vien dėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fussy @ 2009 02 08, 18:31)
o su kokiais aliejais maišot?  ax.gif

as maisau su tais, kokius turiu - jojobos, migdolu, makadamiju ir kt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 08, 18:33)
aciu panos uz atsakymus nesu dar niekad dejus naminiu kaukiu ant plauku z tai nedaug ir ismanau blush2.gif  o medu tepat ant slapiu plauku ar sausu? g.gif  nes mano manymu medu ant sausu plauku gan sunku butu uztept tuo labiau kai mano plaukai linke sauseti g.gif

as tepu ant sausu. Biski veliasi, bet nieko mirksiukas.gif neisivaizduoju kaip ant slapiu reiktu uztepti g.gif
Papildyta:
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 08, 21:00)
as va zadu medu teptis ant savo kasu bet ricinos aliejaus neturiu ir greitu laiku jo negausiu nes ne lt esu...gal galima ta meduti su kuo nors kitu sumaisyt? ax.gif

gali tepti ir viena medu, nebutinai maisyti smile.gif tik pries tai pasildyk, kad suskystetu smile.gif as sestadieni turguj puse litro nusipirkau medaus, tai dabar reiks visa sutept bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 08, 22:58)
cia kaskuri forumiete lyg ir minejo kad medus tamsina plaukus tiesa cia? g.gif

jeigu plaukai juodi tai abejoju, ar medus butu toks stiprus, kad sviesintu? g.gif gal labiau nedazytu plauku spalva pakeistu, o dazytu tai abejoju...
Atsakyti
Esu tamsiaplauke, galiu patvirtinti kad medus visiskai nekeicia plauku spalvos, nei dazytu nei naturaliu(nzn kaip blondinems) smile.gif
Atsakyti
Na va, aš pasikaukinus. Aš į kaukę įpyliau truputį brendžio, tai man sakyčiau kaip tik ne taip susiriebalavo šį rytą. Net nežinau ar brendis į temą g.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 08, 18:33)
aciu panos uz atsakymus nesu dar niekad dejus naminiu kaukiu ant plauku z tai nedaug ir ismanau blush2.gif  o medu tepat ant slapiu plauku ar sausu? g.gif  nes mano manymu medu ant sausu plauku gan sunku butu uztept tuo labiau kai mano plaukai linke sauseti g.gif

aš tai ant sausų ,bet tepu ne vien tik medų ,tai gerai tepasi biggrin.gif
Atsakyti