Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 08, 17:43)
as irgi tepdavau kaskada ricinos aliejum blakstienas lotuliukas.gif  bet manau cia tik mano isitikinimas buvo kad tikri jom padejo ir jos tapo tankesnes ir stipresnes biggrin.gif

dėl blakstienų kažkodėl ir aš galvoju, kad čia daugiau įsitikinimas smile.gif nors nebandžiau - negaliu teigti blush2.gif bet va, ant plaukų tai noriu pabandyti smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 08, 20:43)
as irgi tepdavau kaskada ricinos aliejum blakstienas lotuliukas.gif  bet manau cia tik mano isitikinimas buvo kad tikri jom padejo ir jos tapo tankesnes ir stipresnes biggrin.gif

bet cia tiesa,man pati vaistininke sake,kelios mano pazystmos tai patvirtino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 08, 17:49)
bet cia tiesa,man pati vaistininke sake,kelios mano pazystmos tai patvirtino  smile.gif

tada nesiginčyju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fussy @ 2009 02 08, 20:49)
dėl blakstienų kažkodėl ir aš galvoju, kad čia daugiau įsitikinimas smile.gif nors nebandžiau - negaliu teigti  blush2.gif  bet va, ant plaukų tai noriu pabandyti smile.gif  rolleyes.gif

plaukams irgi sioks toks efektas yra,tik aisku reikia ilgai tai naudoti nuo vieno karto nieko nepasidaro smile.gif
Atsakyti
as irgi nesigincyju mes pati manau kad man tebuvo mano pacios isitikinimas,bet labai is daug ko girdejau kad gerai ricinos aliejus blakstienom net labai smile.gif tai va lieku neutrali lotuliukas.gif
Atsakyti
nu vsio - prisiskaičiau- bėgu pati kaukę dėtis. Ir ant akių, ir ant makaulės tease.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 08, 17:53)
plaukams irgi sioks toks efektas yra,tik aisku reikia ilgai tai naudoti nuo vieno karto nieko nepasidaro  smile.gif

ant mano plaukų visos priemonės praktiškai jau po pirmo karto jaučiasi g.gif gal dėl to, kad labai retai naudoju kondicionierius, kaukes ir pan... tiesiog mano plaukai to nereikalauja rolleyes.gif gal dėl to efektas taip greitai ir pasijaučia g.gif
Papildyta:
QUOTE(la jūrė @ 2009 02 08, 17:58)
nu vsio - prisiskaičiau- bėgu pati kaukę dėtis. Ir ant akių, ir ant makaulės  tease.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as va zadu medu teptis ant savo kasu bet ricinos aliejaus neturiu ir greitu laiku jo negausiu nes ne lt esu...gal galima ta meduti su kuo nors kitu sumaisyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 08, 18:00)
as va zadu medu teptis ant savo kasu bet ricinos aliejaus neturiu ir greitu laiku jo negausiu nes ne lt esu...gal galima ta meduti su kuo nors kitu sumaisyt? ax.gif

o man tai ir vieno medučio užteko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 08, 21:00)

gali maisyt su paprastu alyvuogiu aliejum mirksiukas.gif
Atsakyti
rutalt o neatrodys plaukuciai paskui kaip riebaluoti nors ir issiplasuiu as juos? g.gif ir mazdaug kiek laiko palaikyt ant plauku ta kaukyte gal zinai? 4u.gif
Atsakyti
[quote=fussy,2009 02 08, 20:59]
ant mano plaukų visos priemonės praktiškai jau po pirmo karto jaučiasi g.gif gal dėl to, kad labai retai naudoju kondicionierius, kaukes ir pan... tiesiog mano plaukai to nereikalauja rolleyes.gif gal dėl to efektas taip greitai ir pasijaučia g.gif
tai taip gali but,priklauso nuo plauku tipo mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 08, 21:04)
rutalt o neatrodys plaukuciai paskui kaip riebaluoti nors ir issiplasuiu as juos? g.gif ir mazdaug kiek laiko palaikyt ant plauku ta kaukyte gal zinai? 4u.gif

kokia maziausiai 1h smile.gif neatrodys jeigu gerai isplausi,as dazniausei po tokios kaukes du kartus su sampunu perplaunu,dar gali ir kiausini idet,tik tikslei dabar neprisimenu ar baltyma ar tryni,pasiskaityk anksciau mamytes tikrai buvo rasiusios smile.gif
Atsakyti