Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

medus mane sugunde labai jau cia graiai visi apie ji kalbejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 08, 19:33)
aciu panos uz atsakymus nesu dar niekad dejus naminiu kaukiu ant plauku z tai nedaug ir ismanau blush2.gif  o medu tepat ant slapiu plauku ar sausu? g.gif  nes mano manymu medu ant sausu plauku gan sunku butu uztept tuo labiau kai mano plaukai linke sauseti g.gif

Tepk tik ant drėgnų plaukų, nes man tai žiauriai nesitepė, viskas vėlėsi..fui...
Beje, kai tepu ant drėgnų, tai po kiek laiko pradėt skystėt, bėgt srovele ant veido biggrin.gif Nu grožis reikalauja aukų tongue.gif
Atsakyti
maluna ne i bloga ta beganti medaus srovele ant veido girdejau medus veidui gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2009 02 08, 16:35)
Tepk tik ant drėgnų plaukų, nes man tai žiauriai nesitepė, viskas vėlėsi..fui...
Beje, kai tepu ant drėgnų, tai po kiek laiko pradėt skystėt, bėgt srovele ant veido biggrin.gif Nu grožis reikalauja aukų tongue.gif

man irgi varvėjo ant veido, bet juk laukimas išsitepus tik saldesnis tampa, tikrąja to žodžio prasme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fussy @ 2009 02 08, 18:31)
o su kokiais aliejais maišot?  ax.gif
Papildyta:
aš irgi tepiau ir ant šaknų, ir per visą plauką  smile.gif  thumbup.gif

As pavyzdziui maisau su ricinos aliejum smile.gif ir liuks buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 08, 16:57)
As pavyzdziui maisau su ricinos aliejum smile.gif ir liuks buna  thumbup.gif

reikės nusipirkt, nes kiek skaičiau, daug kas naudoja ricinos aliejų smile.gif pabandysim ir mes... ax.gif
Atsakyti
va va man tas ricinos aliejus irgi neduoda ramybes vis lotuliukas.gif tik kad as airijoje gyvenu kazi ar bus cia jo pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(fussy @ 2009 02 08, 20:00)
reikės nusipirkt, nes kiek skaičiau, daug kas naudoja ricinos aliejų smile.gif pabandysim ir mes...  ax.gif

labai geras dalykas,juo net tepa blakstienas girdejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 08, 20:47)
labai geras dalykas,juo net tepa blakstienas girdejau smile.gif

Aš kažkada tepdavau juo blakstienas prieš einant miegot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 08, 17:24)
Aš kažkada tepdavau juo blakstienas prieš einant miegot  4u.gif

o efektas koks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fussy @ 2009 02 08, 20:32)
o efektas koks?  g.gif

nu kaip ir tankesnes storesnes pasidaro ax.gif
Atsakyti
as irgi tepdavau kaskada ricinos aliejum blakstienas lotuliukas.gif bet manau cia tik mano isitikinimas buvo kad tikri jom padejo ir jos tapo tankesnes ir stipresnes biggrin.gif
Atsakyti