Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(Eve-line @ 2009 01 14, 23:19)
matyt as dejau ta recepta ir pati vakar dariau kefyras+ricina. Vaiksciojau gal 2val. Nu ka as zinau... aisku ne iskart rezultatas bus, nes pirmakart dariau... Bet plaukai nesivele, man visai patiko. Darysiu dar tikrai.

kiek zinau, kefyras labai gerai besiriebaluojantiems plaukams. pries por ametu dejau ant saknu tik kefyra, bandziau mazint riebalavimasi, rezultato nepamenu....

alavijas yra tas pats kas alijosius  biggrin.gif

hmm. o kiek zinau tai kefyras(pieno isrugos ) maitina ir drekina plaukus ,ga;ima naudoti kaip vienkartine kauke., .daznai negalima naudoti , nes palieka plevele .tai trbut besiriebaluojantiems plaukams jis nlb , po sampunu istrinktos galvos , uzsimetus sita kauke, tai poveikis kaip balzama panaudojus , minksti , svelnus

Papildyta:
QUOTE(arpaci @ 2009 01 14, 20:51)

Merguzeles bukit gerutes patarkit kokias kaukes nutriususiems galiukams darote. frusty.gif nes as jau nebeismastau.Senoje temoje skaiciau kad su citrina kaukes reiketu daryti,o kitur rase kad nutriusekams kaip tik citrina netinka doh.gif .Kas bandet?Ka daret? 4u.gif

niu mano sausi plaukai ir visad galiukai skilinedavo, niu sausumas nedingo , bet galiukams nerealei padejo pasildytas alyvuogiu aliejus, laikiau po puse dienos .apvyniojus siltai galva , trys menesiai nekirpti , bet dar nesusklineja . ir per jauna menuli buvo pakirpti pries tai , gal tas dar itakos dave, seijp visad kirpdavausi bet , kada neziuredama i menuli bet dbr sakiau ziuresiu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 14, 23:39)
hmm. o kiek zinau tai kefyras(pieno isrugos )  maitina ir drekina plaukus ,ga;ima naudoti kaip vienkartine kauke., .daznai negalima naudoti , nes palieka plevele .tai trbut besiriebaluojantiems plaukams jis nlb , po sampunu istrinktos galvos , uzsimetus sita kauke, tai poveikis kaip balzama panaudojus , minksti , svelnus

nesigincysiu. Gal... bet
va ka radau: Помните, что жирный кефир (3.2%) для сухих волос, а не жирный для жирных волос.
1. Очень полезно перед мытьем жирные волосы смазать кефиром или простоквашей и завязать на 15-20 минут полотенцем. Затем тщательно промыть голову шампунем, а в конце сполоснуть слегка подкисленной водой.

Tesiant tema riebiu plauku, va ka radau:
1. смешать в равных частях кефир и водку, добавить 1 свежее куриное яйцо. Все хорошо перемешать. Полученную массу втирать в кожу головы 10 минут. Применять не чаще, чем через день. Подходит для жирных волос, борется с перхотью;
2. Простокваша и кефир прекрасно нормализуют салоотделение. При мытье простоквашей обильно смажьте ею кожу головы и волосы, повяжите платком и через 5-10 минут тщательно смойте. Можно использовать состав из кефира и двух яиц с последующим прополаскиванием настоем лекарственных трав, содержащих серу, дубильные вещества и эфирные масла.

Sausiems plaukams is kefyro.
1. Для сухих и ломких волос полезно делать время от времени вот такое обертывание:
хорошенько взбейте желток (trynys) с 1 ч. л. касторового (ricinos) масла, добавьте в смесь 3 ст. л. кефира (kefyras), еще раз перемешайте и нанесите на волосы.
Atsakyti
Sėdžiu namie, sesija, tai užsiėmiau vėl naminėmis kaukėmis... bigsmile.gif

Mano plaukai baisiai sausi, tai jokių citrinų, alkoholio ar majonezo... schmoll.gif
Iš pradžių labai mėgau trynys, alyvuogių aliejus ir medus, bet pastebėjau, kad daug pleiskanų atsirado, atrodo, kad medus galvos odai nepatinka.. g.gif
Visai patiko jogurto ir banano kaukė, tik reikia bananą labai gerai su blenderiu iki tyrės išmaišyti, nes po to vargas, kol išplauni.. doh.gif
Vieną kartą iš nevilties riebią grietinę su tryniu užsitepliojau, labai patiko plaukučiai, tokie sunkūs, pamaitinti atrodė, tik greit susireibalavo paskui...

Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 15, 00:39)

niu mano sausi plaukai ir visad galiukai skilinedavo, niu  sausumas nedingo , bet galiukams nerealei padejo pasildytas alyvuogiu aliejus, laikiau po puse dienos .apvyniojus siltai galva , trys menesiai nekirpti , bet dar nesusklineja . ir per jauna menuli buvo pakirpti pries tai , gal tas dar itakos dave, seijp visad kirpdavausi bet , kada neziuredama i menuli bet dbr sakiau ziuresiu. bigsmile.gif

superine ideja thumbup.gif alyvuogiu aliejaus visada turiu taip kad sedesiu dabar aliejuota daznai bigsmile.gif
Beje del daznai.Kas kiek laiko galima deti kaukes kad nepakenkti,nepersistengti?karta i savaite tai gerai ar perdaznai? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 01 15, 13:22)
superine ideja thumbup.gif alyvuogiu aliejaus visada turiu taip kad sedesiu dabar aliejuota daznai bigsmile.gif
Beje del daznai.Kas kiek laiko galima deti kaukes kad nepakenkti,nepersistengti?karta i savaite tai gerai ar perdaznai? blush2.gif  g.gif

va del daznumo nzn , bet manau jis nekenkia .. as 2 sykius i savaite laikau alyv.alieju.ir taip jau antras menuo eijna .. tepu visus plaukus , saknis tik dzintars patepu.
Atsakyti
Radau kitoje temoje kauke del plauku augimo biggrin.gif
4u.gif citata is kitos temos:
-"as kazkada taip pat turejau daug problemu su plaukais... Bet radau liaudiskas priemones Sutarkuokit svoguna, ipilkit silto alyvu aliejaus, isspauskit truputi citrinos - uzsidekit sia kaukyte, kiek galima ilgiau palaikykit! Panaudokit pora kartu i savaite ir pamatysit po keliu menesiu stebuklus!!! Tikrai, asmenine patirtis Tik truputi svogunu kvapas apsunkina kai slapia galva, bet citrina ta kvapa panaikina"_citatos pabaiga.
Kas kaip naikinate kvapa nuo svoguno? g.gif

Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 01 15, 13:30)
-"as kazkada taip pat turejau daug problemu su plaukais... Bet radau liaudiskas priemones  Sutarkuokit svoguna, ipilkit silto alyvu aliejaus, isspauskit truputi citrinos - uzsidekit sia kaukyte, kiek galima ilgiau palaikykit! Panaudokit pora kartu i savaite ir pamatysit po keliu menesiu stebuklus!!! Tikrai, asmenine patirtis  Tik truputi svogunu kvapas apsunkina kai slapia galva, bet citrina ta kvapa panaikina"_citatos pabaiga.
?
o cia visiems plaukams ar tik saknims ..?
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 01 15, 14:22)
Beje del daznai.Kas kiek laiko galima deti kaukes kad nepakenkti,nepersistengti?karta i savaite tai gerai ar perdaznai? blush2.gif  g.gif

girdejau kad galima ir dazniau nei karta i sav...3,..4 kartus manau tikrai nepakenks...ziurint turbut dar koks aliejus- jei koks egzotiskas, imantrus tai gal reciau, alyvu tai manau nepadauginsim...nors nezau..as va irgi sedziu namie apsikrovus lapais.. smartass.gif biggrin.gif tai vos ne kasdien tepliojuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 15, 14:47)
?
o cia visiems plaukams ar tik saknims ..?
4u.gif nezinau,kaip minejau aprasiukas is kitos temeles pavogtas blush2.gif
bet man atrodo kad visiems plaukams g.gif
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 01 15, 15:44)
girdejau kad galima ir dazniau nei karta i sav...3,..4 kartus manau tikrai nepakenks...ziurint turbut dar koks aliejus- jei koks egzotiskas, imantrus tai gal reciau, alyvu tai manau nepadauginsim...nors nezau..as va irgi sedziu namie apsikrovus lapais.. smartass.gif  biggrin.gif  tai vos ne kasdien tepliojuos  blush2.gif

nail.gif 3,4 kartai sakai? blush2.gif as siaip galva skalbiuosi kas 5,6 dienas nes jie pas mane ilgi iki juosmens beveik.ir ilgai tenka pazaisti kol isdziuna ir pan.geriausiu atveju man gautusi kauke pasidaryti 3 kartus per 2 savaites.
Beje girdejau toki dalyka kuo dazniau plauni tuo greiciau jie riebaluojasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpaci: 15 sausio 2009 - 14:48
QUOTE(arpaci @ 2009 01 15, 14:59)
4u.gif nezinau,kaip minejau aprasiukas is kitos temeles pavogtas blush2.gif
bet man atrodo kad visiems plaukams g.gif
Papildyta:

nail.gif 3,4 kartai sakai? blush2.gif as siaip galva skalbiuosi kas 5,6 dienas nes jie pas mane ilgi iki juosmens beveik.ir ilgai tenka pazaisti kol isdziuna ir pan.geriausiu atveju man gautusi kauke pasidaryti 3 kartus per 2 savaites.
Beje girdejau toki dalyka kuo dazniau plauni tuo greiciau jie riebaluojasi 4u.gif

tai tai tu ir dek tas kaukes pries galva plaunant,smile.gif neplauk dazniau..tas tiesa , kad kuo dazniau tuo labeuj riebaluojasi..
Papildyta:
QUOTE(arpaci @ 2009 01 15, 13:30)
-"as kazkada taip pat turejau daug problemu su plaukais... Bet radau liaudiskas priemones  Sutarkuokit svoguna, ipilkit silto alyvu aliejaus, isspauskit truputi citrinos - uzsidekit sia kaukyte, kiek galima ilgiau palaikykit! Panaudokit pora kartu i savaite ir pamatysit po keliu menesiu stebuklus!!! Tikrai, asmenine patirtis  Tik truputi svogunu kvapas apsunkina kai slapia galva, bet citrina ta kvapa panaikina"_citatos pabaiga.

jau uzsitepliojusi sedziu ta sita kauke .smile.gif ispaudus citrinu sulciu tikrai numazino kvapa svoguno .smile.gif
tik kazkaip man ji skystoka gavosi, puse vonios nutaskiau besitepdama .: bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 15, 15:09)

jau uzsitepliojusi  sedziu ta sita kauke .smile.gif ispaudus citrinu sulciu tikrai numazino kvapa svoguno .smile.gif
tik kazkaip man ji skystoka gavosi, puse vonios nutaskiau besitepdama  .: bigsmile.gif

bigsmile.gif su nekantrumu laukiu ispudziu,o ipatingai del kvapo.nepamirsk papasakot. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 01 15, 16:52)
bigsmile.gif su nekantrumu laukiu ispudziu,o ipatingai del kvapo.nepamirsk papasakot. bigsmile.gif

butinai parasysiu.. kai vakare issiplausiu galva smile.gif man paciai idomu kaip bus su kvapu .smile.gif niu bet ko nepadarysi del plauku .smile.gif drauga jau ispejau , biski galiu svogunu atsiduoti, sakiau nekreipk demesio, jeij ka .: lotuliukas.gif
jis jau mane pakvaisusia laiko, sako tau tik plaukai galvoje .. doh.gif

gal tokio nebuvo :
Svogūnų lukštų nuoviras taip pat stiprina plaukus, suteikia jiems blizgesį, išnyksta pleiskanos, plaukai įgauna auksinį šiaudų atspalvį. Be to, nelieka nemalonaus specifinio svogūnų kvapo. Saują svogūnų lukštų užpilkite 1 stikline verdančio vandens, pavirkite 5-10 minučių, po to nukoškite ir šiuo nuoviru skalaukite plaukus.

Atsakyti