Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(fussy @ 2009 02 07, 17:27)
aš neseniai tik pradėjau skaitinėti apie namines kaukes, tai ir tų aliejų neturiu dar jokių  ax.gif  tai norėjau paklausti, ar galima vien medaus užsitept?  g.gif  kokį jis poveikį turi?

galima galima, ir reikia. medus padeda nuo plauku slinkimo, stiprina plauko svoguneli. Rode laida per rusu kanala, tai ten moteriske itrina medu i plauku saknis. o jos plaukai iki uzpakalio bigsmile.gif bet medu gan sunku itrinti, jis limpa.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 07, 23:48)
galima galima, ir reikia. medus padeda nuo plauku slinkimo, stiprina plauko svoguneli. Rode laida per rusu kanala, tai ten moteriske itrina medu i plauku saknis. o jos plaukai iki uzpakalio  bigsmile.gif bet medu gan sunku itrinti, jis limpa.

...ir išplauti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 07, 20:48)
galima galima, ir reikia. medus padeda nuo plauku slinkimo, stiprina plauko svoguneli. Rode laida per rusu kanala, tai ten moteriske itrina medu i plauku saknis. o jos plaukai iki uzpakalio  bigsmile.gif bet medu gan sunku itrinti, jis limpa.

aš turėjau tik kietą medų, tai šiek tiek pašildžiau, kad suminkštėtų ir man ganėtinai lengvai išsitepė, taip pat lengvai ir išsiplovė smile.gif bet jau plaukai kokie minkšti bigsmile.gif sėdžiu ir galvoju, kodėl anksčiau taip nedariau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 07, 23:48)

as i medu imaisau aliejuko kokio nors ir tada gaunasi tirsta mase, kuria galima lengvai uztepti. Ir issiplauna labai lengvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fussy @ 2009 02 08, 14:58)
aš turėjau tik kietą medų, tai šiek tiek pašildžiau, kad suminkštėtų ir man ganėtinai lengvai išsitepė, taip pat lengvai ir išsiplovė  smile.gif  bet jau plaukai kokie minkšti  bigsmile.gif  sėdžiu ir galvoju, kodėl anksčiau taip nedariau  blush2.gif  biggrin.gif

Reiks būtinai išbandyti thumbup.gif
Atsakyti
ta medaus kauke ir mane sugundet g.gif lotuliukas.gif reiks lekt i parduotuve meducio ieskot thumbup.gif
Atsakyti
o medu tepat ant saknu tik ar ir ant visu plauku? smile.gif
Atsakyti
as sian susigundziau vynuogiu seklu aliejum .tai dbr sedziu su juo .smile.gif
man tai medus lengvai issiplauna smile.gif as tepiau medu per visus plaukus .
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 08, 17:29)

Aš tai labai rūpestingai įtrinu į šaknis, kas lieka ir į plaukus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 08, 12:28)
as i medu imaisau aliejuko kokio nors ir tada gaunasi tirsta mase, kuria galima lengvai uztepti. Ir issiplauna labai lengvai  smile.gif

o su kokiais aliejais maišot? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 08, 14:29)

aš irgi tepiau ir ant šaknų, ir per visą plauką smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu panos uz atsakymus nesu dar niekad dejus naminiu kaukiu ant plauku z tai nedaug ir ismanau blush2.gif o medu tepat ant slapiu plauku ar sausu? g.gif nes mano manymu medu ant sausu plauku gan sunku butu uztept tuo labiau kai mano plaukai linke sauseti g.gif
Atsakyti
as dbr sedziu plauku issitepus su linu smeneu aliejum biggrin.gif
o medu ir as anksciau tepdavau ant plauku. va priminet jus man ji biggrin.gif
Atsakyti