Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(kusachius @ 2009 02 07, 00:00)
na majonezas majonezui nelygu. Gal bobulytė kalbėjo apie tikrą, naminį majonezą? nes iš tų sintetinių, kur indelis gali dieną prastovėt atidarytas, o majonezas net nepagelsta, tai vargu ar daug gali būt naudos plaukams  g.gif  aš netepčiau pirktinių ant plaukų ar veido  schmoll.gif

majonezas teoriskai plaukams padeti turetu todel, kad jo pagrinda sudaro aliejus (jo nauda plaukams zinom) ir dar actas ieina (suteikia blizgesio)..bet siais laikais i majoneza prideda visokiu priedu nesamoningu ir jie nusausina plaukucius..gal kokiais tarybiniais laikais natur produkt russian majonez ir dare stebuklus 4u.gif
Atsakyti
Tiesiog manau, kad paprasčiau buvo tepti : kam terliotis su kiaušais, aliejais, actais - majoneze viskas viename tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 06, 19:51)
Pritariu, druska tinka pilingui, bet laikyti jos per nakti na nepatariu, dar ypac kai suslaps nuo kaiusinio ir pan. juk druska turi savybe grauzti, paprasciausias pavyzdys - ziema ant saligatvio barstoma duska isgrauzia batu oda, tai pamastyk kad plaukams gali pakenkt

Aš ir galvoju, kad gali nugraužti galvos odą g.gif
Atsakyti
QUOTE(la jūrė @ 2009 02 07, 01:03)
Tiesiog manau, kad paprasčiau buvo tepti : kam terliotis su kiaušais, aliejais, actais - majoneze viskas viename  tongue.gif

is tiesu viskas viename biggrin.gif na, jei kuriai pavyktu rasti kokybiska majoneziuka tai laukiam laukiam pavadinimo
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 07, 16:30)
is tiesu viskas viename biggrin.gif  na, jei kuriai pavyktu rasti kokybiska majoneziuka tai laukiam laukiam pavadinimo

Kažin ar dar būna naminių g.gif
Man pavyko gauti varnalėšų aliejaus thumbup.gif Plaukučiai blizga, žvilga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 07, 16:17)
Kažin ar dar būna naminių  g.gif
Man pavyko gauti varnalėšų aliejaus  thumbup.gif  Plaukučiai blizga, žvilga  wub.gif

kodel sakai "pavyko"? ji sunku gauti? mirksiukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 07, 16:17)
Kažin ar dar būna naminių  g.gif
Man pavyko gauti varnalėšų aliejaus  thumbup.gif  Plaukučiai blizga, žvilga  wub.gif

kaip matau maskvoje gyveni, tai kaip tik ten turetu buti daug naturalios rusiskos kosmetikos, aliejuku visokiu ir pan. ir nebrangiai? ar as klystu?
Atsakyti
na sedziu apsirisus galva,pasidariau svoguno,semelu aliejaus ir medaus kauke,gal nenukris plaukai,kazkaip griauzia
Atsakyti
aš neseniai tik pradėjau skaitinėti apie namines kaukes, tai ir tų aliejų neturiu dar jokių ax.gif tai norėjau paklausti, ar galima vien medaus užsitept? g.gif kokį jis poveikį turi?
Atsakyti
oi... man kauke su svogunais labai nepatiko... schmoll.gif kazkoks kosmaras... doh.gif negana to kad nesimate jokio pokycio, tai dar ir smirdejo svojunais ir kvapo nepanaikino nei kokie plauku kvepalai, nei dar kas. ir ta kvapa dar jauciau po keliu plovimu... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 07, 17:41)
kaip matau maskvoje gyveni, tai kaip tik ten turetu buti daug naturalios rusiskos kosmetikos, aliejuku visokiu ir pan. ir nebrangiai? ar as klystu?

Taip Maskvoje, kainos tai čia juokingai mažos, bet man buvo problema sužinoti kur tokių dalykų būna 4u.gif
Atsakyti
aciu uz nuomones ax.gif pabandziau uzsidet visdelto pirktinis buvo bet galiu pasakyt tikejausi blogesniu rezultatu biggrin.gif plaukuciai paliko gan svelnus,ir kaskodel galiukam neblo9gai padejo thumbup.gif dar manau kad priklauso koki majoneza tepsi ant ju g.gif bet sivada padariau kad majonezaws plaukuciam visai liux smile.gif
Atsakyti