Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(Rutalt @ 2009 02 06, 13:32)
ka duoda tai tikslei nezinau,bet kad i kaikurias kaukes ieina druska sita tikrai zianau mirksiukas.gif

ghmmm....Miaska, o turbut ir kitos, darydavo pylingus druska.. bet kad kaukeje g.gif Gal turite pavyzdziu kokiu?
nors neketinu pati eksperimentuoti, taciau smalsu vienok suzinoti bent teoriskai kas cia per reikalas smile.gif

Atsakyti
Pritariu, druska tinka pilingui, bet laikyti jos per nakti na nepatariu, dar ypac kai suslaps nuo kaiusinio ir pan. juk druska turi savybe grauzti, paprasciausias pavyzdys - ziema ant saligatvio barstoma duska isgrauzia batu oda, tai pamastyk kad plaukams gali pakenkt
Atsakyti
pasidalinsiu savo patirtimi apie juodojo ridiko sultis biggrin.gif prieš keturias dienas susitarkavau du ridikus, prisigręžiau sulčių ir supilsčiau į kelis indelius kelioms dienoms į priekį, padėjau į šaldytuvą. Pirmą dieną įtryniau šviežiom sultim, tai kvapo beveik nesijautė, lengvas toks ridiko kvapas, nepiktas visai. Skalavau dilgėlių nuoviru. Antrą dieną sulčių kvapas buvo jau ne itin malonus, bet išplovus galvą šampūnu, nuskalavau rožių vandeniu, ir plaukai kvepėjo rožėmis, o ridiko nesijautė. Sulaukiau komplimentų, kad plaukai gražiai žvilga thumbup.gif trečią dieną nieko nedariau, nes nebuvo laiko, o šįryt atsidariau indelį su šios dienos sulčių porcija -kvapas neįmanomai bjaurus blink.gif sultys nukeliavo tiesiai į šiukšliadėžę, nes per baisus tvaikas. Tad išvada -juodojo ridiko sultys veikia, tik jų pasiruošti galima maximum dviem dienom biggrin.gif
Atsakyti
viena bobulyte pasakojo kad labai gerai yra uzsidet majonezo ant plauku ir palaikyt uzsisdejus ranksuosti...kaskaip man itartinai skamba biggrin.gif kaip jusu nuomone tiktu majonezas ant plauku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 06, 21:00)
viena bobulyte pasakojo kad labai gerai yra uzsidet majonezo ant plauku ir palaikyt uzsisdejus ranksuosti...kaskaip man itartinai skamba  biggrin.gif kaip jusu nuomone tiktu majonezas ant plauku? smile.gif

tikrai tiktu nes i labai daugeli kaukiu jis iena smile.gif
Atsakyti
viena bobulyte pasakojo kad labai gerai yra uzsidet majonezo ant plauku ir palaikyt uzsisdejus ranksuosti...kaskaip man itartinai skamba  biggrin.gif kaip jusu nuomone tiktu majonezas ant plauku? smile.gif

g.gif buvo tokia "mada".. bet yra ir naudingesniu maisto ir nemaisto produktu....pvz,alieju.. paskaitinekite sitos pacios temeles senesnius irasus naturaliu kaukiu arba aliejuku temele.. mirksiukas.gif

Atsakyti

esu darius keleta kartu kauke su majonezu, gal ir nieko, minksti plaukai po to, bet ziauriai greit susiriebaluoja.
Atsakyti

butent- bobulyte... biggrin.gif nesamone tas majonenezas...visiskai nenaturalu schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Na.labai jau daznai tas majonezas cia minimas.. ax.gif ,pasiskaitant daugiau,ir isklausius siuolaikiniu SMamyciu ,o ne bobulyciu ,tai l daug kas peike majoneza ax.gif .

Nors is kitos puses,bobuciu ismintis ..... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 06, 20:00)

Bandziau bigsmile.gif Man asmeniskai siaip sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 02 07, 00:12)
Na.labai jau daznai tas majonezas cia minimas.. ax.gif ,pasiskaitant daugiau,ir isklausius siuolaikiniu SMamyciu ,o ne bobulyciu ,tai l daug kas peike majoneza  ax.gif .

Nors is kitos puses,bobuciu ismintis ..... g.gif  lotuliukas.gif

na majonezas majonezui nelygu. Gal bobulytė kalbėjo apie tikrą, naminį majonezą? nes iš tų sintetinių, kur indelis gali dieną prastovėt atidarytas, o majonezas net nepagelsta, tai vargu ar daug gali būt naudos plaukams g.gif aš netepčiau pirktinių ant plaukų ar veido schmoll.gif
Atsakyti
Na šiaip, jei natūralus majonezas, tai į jį jei neklystu įeina kiaušinis, aliejus.. o visa tai plaukams tinka. Bet šiuolaikiniai majonezai tai manu, kad schmoll.gif
Atsakyti