Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(Iridy @ 2009 02 04, 17:48)
Atsargiai su tiek daug citrinos, kad nenudegintum plaukų.. unsure.gif

net nepagalvojau apie tai doh.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtimi. Po gimdymo labai slinko plaukai. Tad dariausi saziningai svogunu kauke tris menesius po du kartus i savaite. Rezultatas thumbup.gif Pilna galva ataugusiu plauku, kvepejau kepta duona doh.gif Bet mano plaukas nei dazu, nei kvapo ilgai nelaiko 4u.gif
O kirpeja sake, kad tai labai gerai, nes naturalus vitaminai. Plauku nekirpau pusmeti ir nenutriuso, vos galiukus pakirpo. Dabar vel menesi profilaktiskai darysiuosi, nes pavasari plaukai linke slinkti 4u.gif
Atsakyti
hmm. niu as dariausi su svogunu, niu bet jau manau menesis bus praejes , bet svoguno kvapas vis dar jautesi .. tik po plauku nudazymo atrodo nebejauciu jo..

p.s. iskart po kaujkes su svogunu, pabuvau patalpoje kur rukoma , trenke plaukai keptu svogunu, fee atrodo tas kvapas persiokiojo mane visur . bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 04, 21:07)
hmm. niu as dariausi su svogunu, niu bet jau manau menesis bus praejes , bet svoguno kvapas vis dar jautesi .. tik po plauku nudazymo atrodo nebejauciu jo..

p.s. iskart po kaujkes su svogunu, pabuvau patalpoje kur rukoma , trenke plaukai keptu svogunu, fee atrodo tas kvapas persiokiojo mane visur . bigsmile.gif

biggrin.gif ,as gi vakar irgi pradejau cikla "pasmirdekim"..siand atejus i paskaitas laikiausi kiek atokiau nuo visu lotuliukas.gif siaip turiu kvepalus plaukams, prisipurskiau...tai lyg ir nelb dvokiau blush2.gif ...siaip kai pasiskaitau cia, tai daugumai merginu laaabai tas kvapas kankina, man pvz db jo net nesijaucia...ploviau galva apie pietus..vakar specialiai nk nesakius arti prie seses pasikedenau dar podregnius plaukus, tai komentaro jokio nebuvo... lotuliukas.gif gal rimtai sakau per"silpna" pasidariau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 04 vasario 2009 - 22:27
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 04, 22:26)
biggrin.gif ,as gi vakar irgi pradejau cikla "pasmirdekim"..siand atejus i paskaitas laikiausi kiek atokiau nuo visu  lotuliukas.gif  siaip turiu kvepalus plaukams, prisipurskiau...tai lyg ir nelb dvokiau blush2.gif ...siaip kai pasiskaitau cia, tai daugumai merginu laaabai tas kvapas kankina, man pvz  db jo net nesijaucia...ploviau galva apie pietus..vakar specialiai nk nesakius arti prie seses pasikedenau dar podregnius plaukus, tai komentaro jokio nebuvo... lotuliukas.gif  gal rimtai sakau per"silpna" pasidariau  biggrin.gif

niu gall.. nes man kirpeja kai plove nejauciau, dziovino, lyg ir nlb , bet kai pradejo tiesinti, pajauciau ta svogunelio kvapeli.. doh.gif biggrin.gif kazkaip nesmagiai pasijutau , che che .
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 04, 23:26)
biggrin.gif ,as gi vakar irgi pradejau cikla "pasmirdekim"..siand atejus i paskaitas laikiausi kiek atokiau nuo visu  lotuliukas.gif  siaip turiu kvepalus plaukams, prisipurskiau...tai lyg ir nelb dvokiau blush2.gif ...siaip kai pasiskaitau cia, tai daugumai merginu laaabai tas kvapas kankina, man pvz  db jo net nesijaucia...ploviau galva apie pietus..vakar specialiai nk nesakius arti prie seses pasikedenau dar podregnius plaukus, tai komentaro jokio nebuvo... lotuliukas.gif  gal rimtai sakau per"silpna" pasidariau  biggrin.gif

na tai ir puiku, tai ir aciudievui! jei tau netrukdo kvapas,galesi pasidaryti svogunini kursa ir matysi - gal isties puikiai sustiprinsi plaukucius.
jei tesi sia akcija - pasidalink ispudziais eigoj wink.gif

Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 04, 23:56)

Manau čia nuo uoslės jautrumo priklauso mirksiukas.gif Nors man užsidėjus kaukę su citrina ir svogūnais, tikrai kvapo nėra ir maudantis po to. Nes kai dėdavaus vieną svogūną, tai labai jau smirdėdavo rolleyes.gif Tai gal citrina ir neutralizuoja tą kvapą g.gif Aš ir dabar sąžiningai dėsiuosi svogūnus kelis kartus per savaitę iki kol kasos žemę sieks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 04, 21:07)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir aš daryčiau, jei ne tas kvapas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Sveikos 4u.gif Kažkaip įsibroviau į temą cool.gif
Kad plaukai ne kokie tai ir bandau įsiplakti į pašnekoves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(la jūrė @ 2009 02 05, 14:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ir aš daryčiau, jei ne tas kvapas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Sveikos  4u.gif Kažkaip įsibroviau į temą  cool.gif
Kad plaukai ne kokie tai ir bandau įsiplakti į pašnekoves  ax.gif

labai prasom 4u.gif tam mes cia smagiai ir plepam kad plaukai butu pasaka mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif biskiuka isiterpsiu ir noreciau paklausti,kokia yra gera kauke nuo plauku slinkimo?kaip ja daryt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 05, 14:23)
labai prasom  4u.gif tam mes cia smagiai ir plepam kad plaukai butu pasaka  mirksiukas.gif

tiku, kad taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-copy @ 2009 02 05, 13:51)
sveikos 4u.gif biskiuka isiterpsiu ir noreciau paklausti,kokia yra gera kauke nuo plauku slinkimo?kaip ja daryt? verysad.gif

Asmeniskai man labai padejo. Kirpeja pati rekomendavo:
1 valg. s. medaus (kartais pakeiciu kiausiniu)
1valg.s. alijosio sulciu (yra vaistineje pirkti)
1 valg. s. majonezo (kartais dedu pasilgyta alieju)
svogunas sutarkuotas

Cia grynas vitaminu saltinis

Apvynioti ir siltai laikyti pora valandu. Rekomenduojamos 8 proceduros, jei neissigasi kvapo. Kadangi su maziumi budavome namie, tai leidau sau si "malonuma".
Beje labai efektybus budas, kasvakara masazuodi galvos oda. Pagereja kraujotaka... 4u.gif
Atsakyti