Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 01, 23:23)
O man kazkaip medus plaukams nelabai.. blink.gif  siausiasi jie man, veliasi jei medaus i kauke idedu..

Man medus labai patiko, bet turbūt aš jam alergiška, nes po jo galvos oda žaizdom nueidavo.. verysad.gif
Dar girdėjau, kad medus tamsina šviesius plaukus, tai daugiau jo nebenaudoju..
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 01, 18:25)
as idedu i plastikini indeli, skirta miastui laikyt, na zinot tokie ivairiu dydziu dubeneliai su spalvotais dangteliais biggrin.gif

panasus variantas: ipilu i stiklini satotu dubeniuka maziuka ir trumpam pastatau ant el.virdulio pakeltu dangteliu - tebeverdancio arba katik uzvirusio vandens garuose puikiausiai susyla ir to karsto vandens niekur nesti nebereikia:)

Atsakyti
QUOTE(Iridy @ 2009 02 02, 11:37)
Man medus labai patiko, bet turbūt aš jam alergiška, nes po jo galvos oda žaizdom nueidavo.. verysad.gif

o gal dar priklauso koki medu naudojam?..as pvz nusipirkau misko augalu medaus..kur bites salia misku auginamos..nes grynai liepu medus man netiko schmoll.gif o sis kaip tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 01 16, 00:45)
na jo, parasiau pagal save  mirksiukas.gif ...sorry...kadangi as plaunu galva kiekviena diena... doh.gif na man ta teorija apie plovimo daznuma nelb tinka, nes niekada neiseiciau i gatve neissiplovus plauku...nekaip atrodyciau, ziauriai susiriebaluoja jau kt diena..  verysad.gif

Tai gal reiktu pabandyt bent jau kas antra diena galva plauti, o kad ir antra diena normaliai atrodytu pries isdziustant lengvai pafenuot pakeliant plaukus nuo saknu - patikrintas reikalas, tikrai veikia thumbup.gif
Atsakyti
As tai is tu zmoniu, kurie galva plauna 2 kartus i savaite.. blush2.gif dazniau nereikia..o plaukas vis tiek labai sausas, nei saknys nesiriebaluoja ir galai sausi..jau as gal geriau dazniau plauciau, bet kad plaukas gyvesnis butu..
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2009 02 02, 17:47)
Tai gal reiktu pabandyt bent jau kas antra diena galva plauti, o kad ir antra diena normaliai atrodytu pries isdziustant lengvai pafenuot pakeliant plaukus nuo saknu - patikrintas reikalas, tikrai veikia  thumbup.gif

zinok dabar taip ir darau thumbup.gif kaip dziaugiuosi kad jie maziau riebaluojasi.. wub.gif tik nezinau kas cia "kaltas" bigsmile.gif dabar tik velu vakara pasimato virsugalvy nekoks vaizdelis... lotuliukas.gif

o mergaites, dar norejau paklausti, kokiom proporcijom daryti kauke is svoguno ir aliejaus? nesinori nusidegint galvos odos...o ir per silpna bijau pasidaryt... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 02 vasario 2009 - 22:45
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 02, 15:15)
o gal dar priklauso koki medu naudojam?..as pvz nusipirkau misko augalu medaus..kur bites salia misku auginamos..nes grynai liepu medus man netiko  schmoll.gif o sis kaip tik  smile.gif

Bandžiau keletą medaus rūšių, visi natūralūs, pirkti iš gamintojo rankų, ir vis tas pats... Aš daug kam alergiška, tai per daug ir nenustebau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2009 02 01, 19:26)
sveikutes.
as isipilu nedaug aliejaus i indeli, po to i kita indeli ipilu is arbatinuko verdancio vandens ir kol nunesu iki vonios, man jau viskas buna pasile. kartais net per daug manau... g.gif
dar uztikau sian toki psl, gal jau ir buvo minetas nzn, bet galima rast paprastu, lengvai paruosiamu  kaukiu  mirksiukas.gif

http://www.ledi.lt/l...auku-prieziura/

Ačiū už nuorodą 4u.gif kaip tik radau atsakymą į mane dominantį klausimą, kad namines kaukes galim daryti prieš kiekvieną galvos plovimą 4u.gif Sekantį kartą reiks išbandyti kaukę: du kiaušinio tryniai ir porą šaukštų alyvų aliejaus thumbup.gif Kaip rašo reikia porą mėnesių naudoti tokią kaukę ir tada plaukučiai superiniai bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 03, 15:11)
Ačiū už nuorodą  4u.gif  kaip tik radau atsakymą į mane dominantį klausimą, kad namines kaukes galim daryti prieš kiekvieną galvos plovimą  4u.gif  Sekantį kartą reiks išbandyti kaukę: du kiaušinio tryniai ir porą šaukštų alyvų aliejaus  thumbup.gif  Kaip rašo reikia porą mėnesių naudoti tokią kaukę ir tada plaukučiai superiniai bus  lotuliukas.gif

na,dar galima pasizaisti su skirtingais aliejais - tam yra spec.temuke - paskaitinek wink.gif

Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 02, 23:32)
o mergaites, dar norejau paklausti, kokiom proporcijom daryti kauke is svoguno ir aliejaus? nesinori nusidegint galvos odos...o ir per silpna bijau pasidaryt... g.gif

na, siulau pora kartu dar pagalvoti pries svoguna ant galvos dedant, as antra karta nebesidaryciau, nes tas kvapas mane persekiojo koki menesi, ir dabar naktimis i kosmara atkeliauja.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 03, 17:32)
nes tas kvapas mane persekiojo koki menesi, ir dabar naktimis i kosmara atkeliauja.. biggrin.gif  biggrin.gif

jau tikrai doh.gif ..as ir galvojau jau niekada jo neatsikratysiu biggrin.gif o ir didelio stebuklo nepadare ,nebent pastoviai svogunais apsikrovus vaiksciotum biggrin.gif ..o tam reiktu izoliuotis nuo zmoniu visiskai biggrin.gif
Atsakyti
Ar kuri is jusu tepate plaukus alijosiaus sultimis?
Kadangi namuose turiu dideli alijosiu, pradejau is vakaro teptis plauku alijosiaus sultimis. Tikiuosi rezultatus bus ax.gif
Atsakyti