Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(Afroditte @ 2009 01 27, 19:25)
tikrai ne..nebent svoguno sulciu tiek isspaudet kad nudegino plauko saknis  bigsmile.gif bet labai neitiketina butu..
nu nebedekite tokios jei jums atrodo kad ji turejo tokia itaka  unsure.gif

Kad iš vieno nedidelio svogūno dariau g.gif Kažkada senai esu darius tik su svogūnu, tai taip nėjo kuokštais plaukai, gal kad su aliejum netiko g.gif
Atsakyti
O gal kas bandete namine kauke is ricinos aliejaus ir kiausinio trynio? Pries kelias dienas drauge papasakojo, tai idomu, kokie butu atsiliepimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 01 27, 22:11)
as kai moliugo seklu alieju uostau man taip skaniai kvepia rodos norisi suvalgyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kazin ar plaukuciai irgi taip skaniai kvepes? ax.gif Reiktu siandien turbut uzsideti kauke. g.gif  g.gif  g.gif Taip ir padarysiu einu pilti aliejaus ant galvos  biggrin.gif  biggrin.gif

tai ir valgyk į sveikatą,man labai skanu ant tarkuotų morkų užsipilt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 01 28, 10:15)
Kad iš vieno nedidelio svogūno dariau  g.gif  Kažkada senai esu darius tik su svogūnu, tai taip nėjo kuokštais plaukai, gal kad su aliejum netiko  g.gif

Gali būti, kad plaukai daugiau slinko, nes pamasažavot galvos odą, tada visi plaukeliai, kurie nelabai stipriai laikėsi, išslinko...
Man ir taip būna, bet užtat kitą dieną šukuojant jų mažiau išslenka... smile.gif
Atsakyti
as bandziau kaukyte is ricinos aliejaus,kiausinio trynio,bei medaus,tai nieko gero g.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Lenkaiciuke @ 2009 01 28, 16:53)
as bandziau kaukyte is ricinos aliejaus,kiausinio trynio,bei medaus,tai nieko gero  g.gif ..

kas konkreciai nepatiko is sios kaukes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 01 28, 12:54)
O gal kas bandete namine kauke is ricinos aliejaus ir kiausinio trynio? Pries kelias dienas drauge papasakojo, tai idomu, kokie butu atsiliepimai  bigsmile.gif

as tai nusprendziau, kad iausinis mano plaukams netinka .. tai jo nededu .. nuo kiausinio plaukai pasidaro kazkokie seudiniai.. sunkiau issisukuoja..kazkaip keista , bet dariau kauke tokia pacia viena syki su kiausiniu , kita be . ir kur buvo be , niu super buvo.
Atsakyti
QUOTE(Lenkaiciuke @ 2009 01 28, 16:53)
as bandziau kaukyte is ricinos aliejaus,kiausinio trynio,bei medaus,tai nieko gero  g.gif ..

Mano plaukams tokia kaukė irgi nieko gero neduoda g.gif Ne vieną kartą jau bandžiau...reiks kažkokią kitokią mąstyt ax.gif
Atsakyti
plaukai nuo kiausinio kieteja tuomet, kai blogai atskiriamas trynys nuo baltymo (o juo labiau kietes jei dedamas visas kiausinis)..plaukuciams tinka tik tynys, o kad negaila butu ismesti baltymo, ji laabai gerai uztepti ant veiduko ir palaikyti 15-20 minuciu..gerai sutraukia poras thumbup.gif as esu didele megeja naminiu kaukiu, tik vat kvapams esu jautri tai nenaudoju svoguno (viena karta esu nuo jo smirdejusi koki menesi, panasiai kaip kazkuri forumiete rase:)), daznai improvizuoju gamindama kauke, bet mano pagr. ingridientai yra sie: alyvuogiu aliejus, medus, kiausinio trynys, ricinos aliejus, kosmetinis zibalas, varnalesu aliejus (saknims). pastebejau, kad geriau veikia kai misinukas siltas. na bet nieko naujo ir nepasakiau doh.gif viskas jau mineta:) artimiausiu laiku zadu isbandyti ivairius naturalius aliejus(migdolu, kedru ir pan). al kas esate vilniuje Hales prekyvietej pirkusios??
Atsakyti
g.gif kas konkreciai nepatiko negaleciau pasakyti..Tiesiog jokio efekto nesulaukiau. schmoll.gif O laikiau 1wal ta kaukyte uzsitepus,ir maisiuka uzsidejau ir siltu ranksluosciu apwyniojau. blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
1 wal..?
as maziausiai visas kaukes laikau 6 val. . uzsidejusi kepuraite , ir ranskluosciusi apsukus. ir taip kiekviena syki , pries galva plaunant. poveikis po truputi jauciasi,. o darau taip 2 su puse menesio kazkur, ir tai tik biskutuka jauciasi, bet as ir nemanau kad po keliu sykiu kazkas bus , naudosiu min metus kokius .
reiks gal dar pradet actu praskalauti plaukus .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 28, 20:33)
plaukai nuo kiausinio kieteja tuomet, kai blogai atskiriamas trynys nuo baltymo (o juo labiau kietes jei dedamas visas kiausinis)..plaukuciams tinka tik tynys, o kad negaila butu ismesti baltymo, ji laabai gerai uztepti ant veiduko ir palaikyti 15-20 minuciu..gerai sutraukia poras thumbup.gif  as esu didele megeja naminiu kaukiu, tik vat kvapams esu jautri tai nenaudoju svoguno (viena karta esu nuo jo smirdejusi koki menesi, panasiai kaip kazkuri forumiete rase:)), daznai improvizuoju gamindama kauke, bet mano pagr. ingridientai yra sie: alyvuogiu aliejus, medus, kiausinio trynys, ricinos aliejus, kosmetinis zibalas, varnalesu aliejus (saknims). pastebejau, kad geriau veikia kai misinukas siltas. na bet nieko naujo ir nepasakiau doh.gif  viskas jau mineta:) artimiausiu laiku zadu isbandyti ivairius naturalius aliejus(migdolu, kedru ir pan). al kas esate vilniuje Hales prekyvietej pirkusios??

As Hales turguje perku aliejukus thumbup.gif Vakar pirkau Linu siemenu alieju ir dariau silta apviniojima: pasildziau linu semenu alieju, uztepiau ne tik galvos oda, bet ir plauku galiukus, apviniojau plaukucius siltai ir palaikiau apie 2 val. Man patiko thumbup.gif Plaukucia svelnus, bet nesielektrina, o labai malonia ir gerai suisisukuoja thumbup.gif
Atsakyti