QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 28, 20:33)
plaukai nuo kiausinio kieteja tuomet, kai blogai atskiriamas trynys nuo baltymo (o juo labiau kietes jei dedamas visas kiausinis)..plaukuciams tinka tik tynys, o kad negaila butu ismesti baltymo, ji laabai gerai uztepti ant veiduko ir palaikyti 15-20 minuciu..gerai sutraukia poras
as esu didele megeja naminiu kaukiu, tik vat kvapams esu jautri tai nenaudoju svoguno (viena karta esu nuo jo smirdejusi koki menesi, panasiai kaip kazkuri forumiete rase:)), daznai improvizuoju gamindama kauke, bet mano pagr. ingridientai yra sie: alyvuogiu aliejus, medus, kiausinio trynys, ricinos aliejus, kosmetinis zibalas, varnalesu aliejus (saknims). pastebejau, kad geriau veikia kai misinukas siltas. na bet nieko naujo ir nepasakiau
viskas jau mineta:) artimiausiu laiku zadu isbandyti ivairius naturalius aliejus(migdolu, kedru ir pan). al kas esate vilniuje Hales prekyvietej pirkusios??
As Hales turguje perku aliejukus
Vakar pirkau Linu siemenu alieju ir dariau silta apviniojima: pasildziau linu semenu alieju, uztepiau ne tik galvos oda, bet ir plauku galiukus, apviniojau plaukucius siltai ir palaikiau apie 2 val. Man patiko
Plaukucia svelnus, bet nesielektrina, o labai malonia ir gerai suisisukuoja