QUOTE(Gerina @ 2010 02 11, 12:36)
Na, jei Tu nepasitiki savo planuotoja, tai cia 1 aspektas. Man kazkaip net i galva tas nesove - nepasitiketi. Jei Tu moki 2000, tai moki, o ar ten bus koks bonusas tai plnuotojai ar nebus, tai cia jau kaip ir ne tavo reikalas. Jei nepasitiki, tai pati ieskais, pati moki, pati deriesi. Kai samdai koki zmogu, telieka vienas kelias - jais pasitiketi. Kitu atveju gali nemiga pradet kankinti
O čia ne tik apsitikėjimo klausimas. Planuotoja tai ne draugė, o darbuotojas kurį nusamdai ir jam sumoki už darbą. Mergaitės įsikalkit į galvą, kad neturi planuotojos vadovauti jums, tai jūs galit joms vadovauti.
Buvau jau 99 proc nutarus dėl Šeimos Švenčių, ir pokalbio metu buvo aptarta, kad maximalus biudžetas 10 tūkstančių. Gerai? taip taip, linksėjo man, viskas puiku. sakau į tą sumą turi įieiti viskas, Inga užsirašė kokios kainos mūsų drbaužių, žiedų, paspaudė ranką, tada pasiskambino ir sako" žinai, telpam į 9200". Jau aš šokinėjau džiaugiausi iš laimės. o po to atverčiau sąmtą, kadangi buvau užsisakiusi dar ir kitur ir pradėjau galvot ir parašiau Ingai, ar į tuos 9200 įeina viskas? O ji man sak, kad nei žiedai nei drabužiai neįeina, ir šiaip turėčiau žiūrėt ne į kiekvieną eilutę o į bendrą sumą ir kad turiu viską jom palikti ir pti nekišt savo nosies.
Aš atsiprašau aišku mergaitės, kurios labai pasitikit savo planutojom, bet ar jūsų ne mulkina? Gerai kad prieš pasirašant sutartį pasidomėjau, ir išaiškėjo kad mano vestuvės kainuotų 12-13 tūkstančių. Vietoj aptartų 10 000. Paslaugų atsisakiau.
Nežiūrėti į eilutes? juk aš moku! čia kaip parduotuvėj. kai aš moku, aš žiūriu už ką.
Padarė įspūdį per pokalbį man jų žodžių berimas, bet dėl jų profesionalumo galėčiau ginčytis.
Man pasiūlė vedėją už 1200 ir atsit čia su didele nuolaida. Už tokią kainą dabartinėmis ekonominėmis sąlygomis man lietuvos atlikėjai visą vakarą dainuotų. Esu tikra, nes žinau įkainius. Ir dar ir to prabangau vedėjo darbą prieš šventę irgi negaliu pažiūrėt man komercinė paslaptis. Na ir dar man pasakė, kad turi superinį fotografą, su nuolaida už 1400, o kai pamačiau jo darbus - pakraupau. Mano močiutė panašiai fotografuoja.