Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybų planuotojų paslaugos

QUOTE(...Darija... @ 2010 02 10, 18:35)
Sveikos 4u.gif
Aciu uz atsakymus, bet dar vienas, gal kvailokai nuskambes, bet neduodantis ramybes.. Pvz.: planuotoja del sales susitars/nusideres iki 2000 lt, o man ji gali pasakyti betkokia kaina kad ir 3000 lt, o as nieko nezinodama jai ir duosiu 3000 lt.. Kaip ten viskas vyksta, kaip neapsigauti?

Baikit, taip nebuna. Jei sutari, jog sales nuoma bus iki 2000 lt ir ne 1 cnt daugiau, tai nebereiktu sukti galvos, kiek, uz ka, kaip...
Atsakyti
QUOTE(Moteriske @ 2010 02 11, 11:22)
Baikit, taip nebuna. Jei sutari, jog sales nuoma bus iki 2000 lt ir ne 1 cnt daugiau, tai nebereiktu sukti galvos, kiek, uz ka, kaip...

Sutarem su planuotoja kad salei skirsim 2000 lt, tai ji gali surasti uz 1500 lt arba ji kainuoja 2000 lt bet nusiderejo iki 1500 lt ir sakyti kad sale 2000 lt, as gi nesuzinosiu, nes jei as paskambinciau del tos sales man sakytu 2000 lt
Atsakyti
QUOTE(...Darija... @ 2010 02 11, 11:31)
Sutarem su planuotoja kad salei skirsim 2000 lt, tai ji gali surasti uz 1500 lt arba ji kainuoja 2000 lt bet nusiderejo iki 1500 lt ir sakyti kad sale 2000 lt, as gi nesuzinosiu, nes jei as paskambinciau del tos sales man sakytu 2000 lt

Na, jei Tu nepasitiki savo planuotoja, tai cia 1 aspektas. Man kazkaip net i galva tas nesove - nepasitiketi. Jei Tu moki 2000, tai moki, o ar ten bus koks bonusas tai plnuotojai ar nebus, tai cia jau kaip ir ne tavo reikalas. Jei nepasitiki, tai pati ieskais, pati moki, pati deriesi. Kai samdai koki zmogu, telieka vienas kelias - jais pasitiketi. Kitu atveju gali nemiga pradet kankinti smile.gif
Atsakyti
Sakykit gal kas naudojosi planuotojos Viktorijos paslaugomis?? viktorijosvestuves.lt ? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birzelinuke @ 2010 02 11, 15:32)
Sakykit gal kas naudojosi planuotojos Viktorijos paslaugomis?? viktorijosvestuves.lt ? g.gif  smile.gif

as kai rinkausi, tai net tokiu nezinojau.... bet is gerai zinomu, tai linksmadieniai priimtiniausi buvo. Bet gal kad cia vilnieciai, mat ne Vilniuj sventes reikejo, o linksmadieniai gal vieninteliai (tiksliai nezinau), kurie vazineja i visus miestus...
Atsakyti
Dauguma planuotoju vazineja i visus miestus. Pvz mes kaunieciai, o planuotojos is vilniaus. Tai nesudaro jokiu problemu, jeigu dirba profesionalai, manyciau.
O del to pasitikejimo, taipritariu - arba pasitiki, arba daraisi pats. O kad lieka tu "bonusu" planuotojams as esu tikra. Bet tai ju darbas, biznis, tai naturalu.
Atsakyti
QUOTE(birzelinuke @ 2010 02 11, 17:32)
Sakykit gal kas naudojosi planuotojos Viktorijos paslaugomis?? viktorijosvestuves.lt ? g.gif  smile.gif

Dalyvavau poroje jos organizuotu vestuviu, tai labai labai patiko.
Atsakyti
Sveikos merginos, as stebiu foruma jau ilgai bet rasau pirma karta blush2.gif As gyvenu UK o vestuves planuojam svesim Kaune, rugpjucio men. Man labai reikia planuotojos Kaune nes gyvendama UK niekaip pati nesuplanuosiu vestuviu LT. Parasiau keliom kurias radau internetu bet noretusi tureti kelis variantus smile.gif Ar galetumet parasyti kas naudojosi vestuviu planuotojom kelis kontaktus. As pati jau susisekiau su Odeta is Jusu Svente ir su Inga is Seimos Svente. Jei kas turit kitu vestuviu planuotoju kontaktu busiu labia dekinga jei parasysi 4u.gif
Atsakyti
Planuotoja Giedre, 865209215. Apie kokybe negaliu nieko pasakyti, bet labai maloni ir faina. Pasiskambink, pakalbek, susidarysi ispudi pati wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2010 02 11, 12:36)
Na, jei Tu nepasitiki savo planuotoja, tai cia 1 aspektas. Man kazkaip net i galva tas nesove - nepasitiketi. Jei Tu moki 2000, tai moki, o ar ten bus koks bonusas tai plnuotojai ar nebus, tai cia jau kaip ir ne tavo reikalas. Jei nepasitiki, tai pati ieskais, pati moki, pati deriesi. Kai samdai koki zmogu, telieka vienas kelias - jais pasitiketi. Kitu atveju gali nemiga pradet kankinti  smile.gif

O čia ne tik apsitikėjimo klausimas. Planuotoja tai ne draugė, o darbuotojas kurį nusamdai ir jam sumoki už darbą. Mergaitės įsikalkit į galvą, kad neturi planuotojos vadovauti jums, tai jūs galit joms vadovauti.
Buvau jau 99 proc nutarus dėl Šeimos Švenčių, ir pokalbio metu buvo aptarta, kad maximalus biudžetas 10 tūkstančių. Gerai? taip taip, linksėjo man, viskas puiku. sakau į tą sumą turi įieiti viskas, Inga užsirašė kokios kainos mūsų drbaužių, žiedų, paspaudė ranką, tada pasiskambino ir sako" žinai, telpam į 9200". Jau aš šokinėjau džiaugiausi iš laimės. o po to atverčiau sąmtą, kadangi buvau užsisakiusi dar ir kitur ir pradėjau galvot ir parašiau Ingai, ar į tuos 9200 įeina viskas? O ji man sak, kad nei žiedai nei drabužiai neįeina, ir šiaip turėčiau žiūrėt ne į kiekvieną eilutę o į bendrą sumą ir kad turiu viską jom palikti ir pti nekišt savo nosies.
Aš atsiprašau aišku mergaitės, kurios labai pasitikit savo planutojom, bet ar jūsų ne mulkina? Gerai kad prieš pasirašant sutartį pasidomėjau, ir išaiškėjo kad mano vestuvės kainuotų 12-13 tūkstančių. Vietoj aptartų 10 000. Paslaugų atsisakiau.
Nežiūrėti į eilutes? juk aš moku! čia kaip parduotuvėj. kai aš moku, aš žiūriu už ką.
Padarė įspūdį per pokalbį man jų žodžių berimas, bet dėl jų profesionalumo galėčiau ginčytis.
Man pasiūlė vedėją už 1200 ir atsit čia su didele nuolaida. Už tokią kainą dabartinėmis ekonominėmis sąlygomis man lietuvos atlikėjai visą vakarą dainuotų. Esu tikra, nes žinau įkainius. Ir dar ir to prabangau vedėjo darbą prieš šventę irgi negaliu pažiūrėt man komercinė paslaptis. Na ir dar man pasakė, kad turi superinį fotografą, su nuolaida už 1400, o kai pamačiau jo darbus - pakraupau. Mano močiutė panašiai fotografuoja.
Atsakyti
QUOTE(Ji. @ 2010 02 14, 00:01)
O čia ne tik apsitikėjimo klausimas. Planuotoja tai ne draugė, o darbuotojas kurį nusamdai ir jam sumoki už darbą. Mergaitės įsikalkit į galvą, kad neturi planuotojos vadovauti jums, tai jūs galit joms vadovauti.

Labai teisingai.
Jei klientas visiškai pasitiki planuotojomis ir absoliučiai niekuo nesirūpina (ir tai yra sutarta), tai neturėtų stebėtis, kad atvykus į šventę kai kas gali būti nelabai pagal užsakovų skonį. Bet tai bus normalu. Juk net standartinė šventė, kuri turėtų patikti visiems, kažkam gali nepatikti. Bet iš esmės pykti nebūtų dėl ko, nes šventė, kaip įsivaizduoju turėtų būtį graži.
Kitas aspektas- bendrauti ir bendradarbiauti su užsakovais būtina. Visų pirma todėl, kad yra derinamas biudžetas. Visų antra- kad neliktų nesusipratimų, geriausia suderinti kuo daugiau detalių.
Yra jaunųjų, kuriems nebūtinas žiedlapių barstymas ir balti balandžiai (nes jiems tai yra kičas). Visas šias "smulkmenas" pamatę jaunieji gali truputį nesmagiai pasijusti. Svečiams tai bus gražu, jaunieji gali pasijusti kaip standartinėse vestuvėse, kurios yra štampuojamos kaip kiniškos širdelės- pagalvėlės su baltais sparniukais smile.gif
Taip kad- tai skonio ir "gražu-negražu" suderinamumo reikalas.
Žinoma, jei jūs norite planuotojomis pasitikėti, visai nebūtina ištisą dieną kvaršinti sau galvą įvairiais darbiniais vestuviniais reikalais. Bet manau, kad kiekviena planuotoja su jumis suderins laiką ir būdą detalėms aptarti smile.gif

Yra sena gera lietuviška patarlė: Kas moka, to ir muzika mirksiukas.gif

Gražių švenčių visiems 4u.gif
Ir be abejo- išskirtinių vestuvių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridastar: 14 vasario 2010 - 12:27
QUOTE(ingridastar @ 2010 02 14, 12:18)
Labai teisingai.
Jei klientas visiškai pasitiki planuotojomis ir absoliučiai niekuo nesirūpina (ir tai yra sutarta), tai neturėtų stebėtis, kad atvykus į šventę kai kas gali būti nelabai pagal užsakovų skonį. Bet tai bus normalu. Juk net standartinė šventė, kuri turėtų patikti visiems, kažkam gali nepatikti. Bet iš esmės pykti nebūtų dėl ko, nes šventė, kaip įsivaizduoju turėtų būtį graži.

Bent jau as tikrai neturejau minties, kad susitinki su planuotoja, paduodi ar pervedi jai pvz 20 000LT (ar koks ten biudzetas) biski pavardini ko nori ir po to susitinki jau savo vestuvese. Gink Dieve, ne. Mano ir planuotoju poziuriai labai daznai issiskyre, todel mes nemazai bendraudavome el. pastu, susitikdavome. Kiekviena smulkmena buvo derinama. As nuspresdavau, ji ivykdydavo. As kalbejau apie pasitikejima, kad darba ji atliks, kad tau sako realias kainas ir pan. Nes butent del kainu cia viena mergina abejojo.

Ji, nieko man planuotoja nevadovavo. Aisku gal kazkada jai kazkas nepatiko, bet tai as del to nesukau galvos, nes vestuves mano!! Bet is kitos puses, tai niekada nemaniau, kad AS MOKU PINIGUS, tai kodel to ar to negalima gauti, arba kaip dristi man priestarauti. Ji ziuri is savo poziciju, as is savo. Viskas! Ir biudzeto as griezto nenubreziau (zinoma, apytiksle suma buvo!), nes kai reikia aritmetiskai sutilpti i ta ar ta suma, tai nereikia po to stebetis, kad fotografas fotografuoja kaip mociute... Nes bent jau musu fotografe kainavo 40% jusu planuojamo biudzeto (ir as ja pati radau, o ne planuotoja). Bet nuotraukos man buvo svarbi vestuviu dalis, todel cia as netaupiau, pati nemazai domejausi, ieskojau ir pan.
Manau kiekvienas pasirenka prioritetus, kiekvienas atranda savo kelia bendraujant su planuotoja. Sekmes visoms tikrai nelengvame planavimo procese!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerina: 14 vasario 2010 - 14:02