Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybų planuotojų paslaugos

QUOTE(...Darija... @ 2010 02 10, 17:58)
Bet kiek supratau visu situo rupinsi planuotoja (sales paieska ir nuoma ir pan.)? Tai man is jos reikalauti sutarties?

tai ji zinoma viska randa, bet jei jusu paslaugos netenkins (fotografas nevykdys salygu)? arba pvz sodyba jusu atsisakys? na visko buna, todel sutarti butina turet is kiekvieno-fotografo, restorano, muzikantu, dj, vedejo, sodybos, limuzinu nuomos, pacios planuotojos, zodziu visoms paslaugoms reikia butinai rasytis sutartis, nesvarbu-turi planuotoja ar ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 02 10, 18:34)
tai ji zinoma viska randa, bet jei jusu paslaugos netenkins (fotografas nevykdys salygu)? arba pvz sodyba jusu atsisakys? na visko buna, todel sutarti butina turet is kiekvieno-fotografo, restorano, muzikantu, dj, vedejo, sodybos, limuzinu nuomos, pacios planuotojos, zodziu visoms paslaugoms reikia butinai rasytis sutartis, nesvarbu-turi planuotoja ar ne schmoll.gif

As ta tai suprantu, bet ar planuotoja turi man atiduoti sutarti? ar su kuo sudaro sutarti pvz su fotografu as privalau dalyvauti ir AS turiu pasirasyti sutarti? Ar ji su visais sudarines sutarti, kad manes "nevarginti"?
Atsakyti
QUOTE(...Darija... @ 2010 02 10, 18:37)
As ta tai suprantu, bet ar planuotoja turi man atiduoti sutarti? ar su kuo sudaro sutarti pvz su fotografu as privalau dalyvauti ir AS turiu pasirasyti sutarti? Ar ji su visais sudarines sutarti, kad manes "nevarginti"?

sutarti atsinesa fotografas i pokalbi, juk su juo tai gal noresit pasikalbet laugh.gif patys turit rasytis, juk planuotoja paskui uz jus neis mustis jei kazkas netiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(...Darija... @ 2010 02 10, 18:35)
Sveikos 4u.gif
Aciu uz atsakymus, bet dar vienas, gal kvailokai nuskambes, bet neduodantis ramybes.. Pvz.: planuotoja del sales susitars/nusideres iki 2000 lt, o man ji gali pasakyti betkokia kaina kad ir 3000 lt, o as nieko nezinodama jai ir duosiu 3000 lt.. Kaip ten viskas vyksta, kaip neapsigauti?

Sveika,

Karts nuo karto pasidomek ir patikrink kainas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(...Darija... @ 2010 02 10, 18:37)

Taigi sutartis visos bus Tavo/Jusu vardu. Planuotoja nei 1 sutarties nepasirasys savo vardu. Nes Tu juk moki. I tokius esminius susitikimus vis tiek pati eisi, kaip sale, fotografas, muzikantai. O ten kokia smulkmena gali ir tik ji sutvarkyti, bet tada vis tiek sutarti gausi email ar kazkaip, kur ir bus suma ir kitos salygos. O jei abejoji del kainu, tai gali kazkiek pasidometi kokios panasiai kainos buna. Arba pati parasyti email/paskambinti pvz fotografui ir ziureti jo stafke. Bet siaip, paprasciausiai pasitiketi planuotoja ir tiek!
Atsakyti
laba diena,
noriu paklausti, tu kurios naudojosi paslaugomis planuotoju smile.gif

uz ka konkreciai mes sumokame? as isivaizduoju, kad suzino kiek gali skirti pvz patalpu nuomai ir pasiulo kelias vizitines, toliau ieskai, kaina derini, apsirasineji pati, toliau tas pats apie geles, ir tt, o pvz saleje balionus kas kabina? smile.gif, ar planuotoja tik informacija valdo, ar lipa tu balionu kabinti, bet uz papildoma mokesti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaraseles @ 2010 02 10, 21:44)
laba diena,

uz ka konkreciai mes sumokame? as isivaizduoju, kad suzino kiek gali skirti pvz patalpu nuomai ir pasiulo kelias vizitines, toliau ieskai, kaina derini, apsirasineji pati, toliau tas pats apie geles, ir tt, o pvz saleje balionus kas kabina? smile.gif, ar planuotoja tik informacija valdo, ar lipa tu balionu kabinti, bet uz papildoma mokesti? smile.gif

LAbas,
Tu planuotojai isdestai ko tu nori, kaip isivaizduoji savo svente. Tada ji per kita susitikima, sudaro tau samata, ir sventes plana. Ji pagal tavo poreikiu pasiulo keleta vietu, fotografu, zodziu ko reikia vestuvems, is pasiulytu variantu tu issirenki kas tau labiausiai patinka, tada ji derina kainas. Nors samatoj jau isanksto numato mazdaug kokia suma turetu buti pvz maistui. jeigu nori balionu, tai jau planuotoja viska suderins kas juos sukabins, tau tikrai nereikes tuom rupintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaraseles @ 2010 02 10, 21:44)
laba diena,

manau tau paprasčiau būtų tiesiog surasti kelias, susitikti ir pabendrauti. tau viską išaiškins:)
mano vestuvės bus nedidelės, bet vis tik linkstu prie planuotojų nors ir biudžetas nedidelis. po susitikimo su Šeimos Šventėm man jos labai įspūdį paliko
Atsakyti
QUOTE(...Darija... @ 2010 02 10, 19:37)

QUOTE(Gerina @ 2010 02 10, 21:06)
Taigi sutartis visos bus Tavo/Jusu vardu. Planuotoja nei 1 sutarties nepasirasys savo vardu. Nes Tu juk moki. I tokius esminius susitikimus vis tiek pati eisi, kaip sale, fotografas, muzikantai. O ten kokia smulkmena gali ir tik ji sutvarkyti, bet tada vis tiek sutarti gausi email ar kazkaip, kur ir bus suma ir kitos salygos. O jei abejoji del kainu, tai gali kazkiek pasidometi kokios panasiai kainos buna. Arba pati parasyti email/paskambinti pvz fotografui ir ziureti jo stafke. Bet siaip, paprasciausiai pasitiketi planuotoja ir tiek!

Gerina, ne visai tiesa sneki. Cia yra lygiai tas pats, kaip su renginiais.. jei uzsakovas nori su visais paslaugu teikejais psirasyti sutartis pats ir pats su visais atsiskaityti ir juos kontroliuoti, tai taip... jis pasiraso sutarti su visais paslaugu teikejais atskirai ir pats su jais atsiskaito.

Jei uzsakovui yra paprasciau pasirasyti viena sutarti su vestuviu planuotoju ar renginio organizatoriumi ir nesukti sau daugiau galvos, tai jis pasiraso sutarti su vienu (pagrindiniu) paslaugu teikeju ir is jo visko reikalauja, o toliau jau paslaugu teikejo reikalas yra priziureti visus subrangovus del atliekamu paslaugu ir ju kokybes ir su jais atsiskaityti smile.gif
Atsakyti
Nu ir sujuokinot! biggrin.gif lotuliukas.gif jeigu nepatinka fotografo darbas, tai pats eini ir kabini jam akis, nors yra planuotojos lotuliukas.gif nu neklaidinkit zmoniu! doh.gif tai kam tada tos planuotojos? jeigu maisto laiku neatnesa ant stalo, tai irgi nuotaka lekia i virtuve ir iesko? biggrin.gif baikit! pasirasai viena sutarti su savo pagrindiniu tiekeju - t.y. planuotoju ir viskas. Planuotojas uz viska atsako. Ir net jeigu paskutine minute atsisako koks nors paslaugu tiekejas, tai jaunieji (is geros planuotojos) to net nesuzinos, o jos darbas bus staigiai surasti kazka kita. Ir jokiu balionu patiems kabinti niekur nereikia lotuliukas.gif juk planuotojai tai ne vizitiniu dalinimo firma. Aisku, nueisi pats apziureti sventes vietos, pats rinksies meniu ir t.t. Bet uz sventes kokybe atsako tik planuotojas. O jau del sumos, tai gali aisku paklausti kas ir kiek kainuoja, kad parodytu jos sutartis ir pan. Bet siaip jau sitie dalykai vyksta pasitikejimo principu. As pries vestuves apsiziurejau kokios yra paslaugu kainos ir jeigu man bus samatoj parasyta, kad fotografas 5000lt, tai aisku, paklausiu kodel taip brangu.
O kazkas minejo, kad nesitare atskirai planuotojoms moketi, kad jos viska padarys nuo iki. Tai siaip jau visur taip buna, kad daro nuo iki. Bet jeigu daug planuotoju jau esat samde (kaip minejot), tai turetumet pastebeti toki dalyka, kad samatoj buna ju paslaugu kaina ivardyta, kartu su visom kitom kainom. Apie ta ju paslaugu kaina as ir kalbejau. O ji labai skirtinga pas skirtingas planuotojas.
Atsakyti
Na, mes rasemes sutartis su kiekvienu mano vardu. Gal tos planuotojos nepasitikejo, kaip LT iprasta, ir savo vardu nenorejo. Ir skirtumo man nebuvo. O jei kas butu netenkines (bet to nepasitaike), tai manau butu jos uz tai pakovoje ar surade pakaitala. Bet esme, kad skirtingos planuotojos turbut taiko skirtingas praktikas. Maniske dare taip, jusu - taip. Tegul ta mergina susitinka ir issiaiskins kaip konkreciai daro ta planuotoja kuria ji issirinko.
Atsakyti
Zinoma, geriausia susitikti ir issiaiskinti su konkreciu zmogumi.
Atsakyti