QUOTE(vertejaxxx @ 2010 02 09, 20:07)
Mes tai rinkomes labai paprastai, su kai kuriais net nesusitikau, pakako pakalbeti telefonu, paklausti kainos ir viskas. Mes negalejom 5000lt moketi uz ju paslaugas, todel ieskojom kitu. Susiradom 2 varjantus uz priimtina kaina, o paskui jau ziurejom kas mums prie sirdies mieliau.
o as atvirksciai - niekad nesirenku pagal kaina, nes kaina - derybu klausimas. Gali nusideret ar bent jau pasisemti ideju susitikimo metu, todel tikrai verta susitikti, net jei ir neplanuoji skirti daugiau nei praso. Buvau susitikus ir su seimos sventem, ir su linksmadieniais bei kitais minimais forume. Pigiausias retai kada buna geriausias. Aisku, pasveri, kiek nori ir kiek gali moketi.
Be to, pakalbeti visi graziai moka, o kaip realiai padaro - va, kas man svarbu buvo. Bet ne visi organizatoriai gali sudaryti galimybe sudalyvauti ju organizuojam renginy, todel, dazniausiai, darai sprendima remiantis pokalbiu, skaitai forume (nors tai labai subjektyvu gali buti:)
Dar kas liecia vedybu planuotojas - musu seima visas sventes (nuo ikurtuviu iki gimtadieniu) patiki renginiu organizatoriams, todel teko pastebeti tokia tendencija, kad kuo su platesniu paslaugu spektru dirba zmones, tuo geresnes sventes gaunasi:) Todel ir vestuvems labiau priimtini renginiu organizatoriai nei vedybu planuotojos, kurios tik su vestuvem dirba. Ypac, jei nenori standartiniu vestuviu, reikia efekto, ispudzio.
Renginiu organizatoriai turi daugiau rysiu, idomesniu ideju, platesni poziuri i viska.
Cia bent jau mano asmenine patirtim taip...
Papildyta:
Ir dar pamirsau labai gera patarima visoms planuojancioms sventes - nepatingekit perziuret organizatoriu internetiniu puslapiu - iskart matosi, kiek kas turi kurybiskumo:)