Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybų planuotojų paslaugos

QUOTE(vertejaxxx @ 2010 02 08, 19:08)
Mes taip pat pasirinkom seimos sventes smile.gif

mes galvojam apie linksmadienius... Nustebimo ju siulomos idejos susitikimo metu - tokia ,,atsilikus" pasijutau, kiek daug reikia zinoti, ismanyti, sugalvoti. Tik va, gaila, apie juos labai mazai atsiliepimu...

Bet buvom drauges 30-mety, programa buvo linksmadieniu tapk zvaigzde - tai buvo nerealus vakaras..

Gal kas ka galit pasakyti?
O pagal kokius kriterijus renkates?
Atsakyti
Mesu vestuves bus kita menesi. Esu nerealiai patenkinta planuotoju paslaugomis. Galiu pasakyti, kad svarbiausia yra atsidavimas darbui. Jei i viska ziurima, kaip i kuo greiciau viska atlikti ir gauti pinigus - tai kokybe vienokia gaunasi. Svarbu, kiek ,,dusios" i tai ideda organizatoriai.

Atsakyti
As ir nusprendziau pasinaudoti vestuviu planuotojos paslaugomis thumbup.gif
tiesa kol kas nesusitikom, nes esu isvykusi trumpam, bet jau daugiau maziau apsnekejom kas kaip smile.gif maciau jos darbus, labai patiko, todel manau ir manoji svente bus grazi! thumbup.gif
Atsakyti
ADORE, tai ir saunu, jeigu patiko. Susitikit dar su kokiu pora planuotoju, paziurekit, ka jie siulo ir issirinksit.
Mes tai rinkomes labai paprastai, su kai kuriais net nesusitikau, pakako pakalbeti telefonu, paklausti kainos ir viskas. Mes negalejom 5000lt moketi uz ju paslaugas, todel ieskojom kitu. Susiradom 2 varjantus uz priimtina kaina, o paskui jau ziurejom kas mums prie sirdies mieliau. MAn, asmeniskai, turi patikti ir pats zmogus, ne tik jo siulomos paslaugos. Taip ir issirinkom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vertejaxxx: 09 vasario 2010 - 19:09
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 02 09, 20:07)

Mes tai rinkomes labai paprastai, su kai kuriais net nesusitikau, pakako pakalbeti telefonu, paklausti kainos ir viskas. Mes negalejom 5000lt moketi uz ju paslaugas, todel ieskojom kitu. Susiradom 2 varjantus uz priimtina kaina, o paskui jau ziurejom kas mums prie sirdies mieliau.

o as atvirksciai - niekad nesirenku pagal kaina, nes kaina - derybu klausimas. Gali nusideret ar bent jau pasisemti ideju susitikimo metu, todel tikrai verta susitikti, net jei ir neplanuoji skirti daugiau nei praso. Buvau susitikus ir su seimos sventem, ir su linksmadieniais bei kitais minimais forume. Pigiausias retai kada buna geriausias. Aisku, pasveri, kiek nori ir kiek gali moketi.
Be to, pakalbeti visi graziai moka, o kaip realiai padaro - va, kas man svarbu buvo. Bet ne visi organizatoriai gali sudaryti galimybe sudalyvauti ju organizuojam renginy, todel, dazniausiai, darai sprendima remiantis pokalbiu, skaitai forume (nors tai labai subjektyvu gali buti:)
Dar kas liecia vedybu planuotojas - musu seima visas sventes (nuo ikurtuviu iki gimtadieniu) patiki renginiu organizatoriams, todel teko pastebeti tokia tendencija, kad kuo su platesniu paslaugu spektru dirba zmones, tuo geresnes sventes gaunasi:) Todel ir vestuvems labiau priimtini renginiu organizatoriai nei vedybu planuotojos, kurios tik su vestuvem dirba. Ypac, jei nenori standartiniu vestuviu, reikia efekto, ispudzio.
Renginiu organizatoriai turi daugiau rysiu, idomesniu ideju, platesni poziuri i viska.
Cia bent jau mano asmenine patirtim taip...
Papildyta:
Ir dar pamirsau labai gera patarima visoms planuojancioms sventes - nepatingekit perziuret organizatoriu internetiniu puslapiu - iskart matosi, kiek kas turi kurybiskumo:)smile.gif
Atsakyti
Na nesutinku as su jumis keliais klausimais. Nusidereti nuo 5000lt iki 2000lt sorry, bet tikrai neimanoma. Jeigu zmogus priprates dirbti uz 5000, tikrai uz puse kainos nedirbs. Kad uz kokybiskas paslaugas reikia labai daug moketi irgi nesutinku. O ta rezultata, kuris jums taip svarbus yra (kaip ir kiekvienam), deja, bet realiai pamatyti galima tik sventes diena. O del susitikimo del o, kad pasisemti ideju, tai sakau is patirties - ideju niekas uz dyka nedalina biggrin.gif kiek besirinkdami bandem iskvosti is planuotoju sio bei to idomesnio, kokios nors idejos, tai viskas kas patariama yra abstraktybes, o ne konkretus pasiulymai. Ir tai yra daugiau nei normalu!!! Kodel as tureciau atskleisti savo biznio uzkulisius uz dyka kazkam, kas pasisemes ideju pats pasidarys svente?!

Papildyta:
O del kainos, tai galiu tik tiek pasakyti - jeigu vestuvems skiri (tik palyginimui) 20000, tai net ir planuotoja, kuri uz savo darba ima 5000 - 6000lt nepadarys tokio nestandarto ar ispudzio, kaip kad padarytu su 50000lt vestuviu biudzetu. Tiesiog yra tam tikra riba kurybiskumo is nieko, po kurios tiesiog prasideda realios visu paslaugu kainos. O jeigu negali tam skirti pinigu, tai ir tos "auksto lygio" planuotojos nieko tokio wow nepadarys. Jeigu, pvz, vestuviu biudzete gali skirti 1000lt fejerverkams, tai greiciausiai negali tiketis, kd jie saudys kaip kazkada Uspaskicho ledu sventej - apie puse valandos be pertraukos biggrin.gif
Atsakyti
Del kainu man sunku spresti, nes siuo atveju atskirai uz darba suderejom nemoketi. Kadangi mums organizuoja nuo maisto iki scenarijaus, tai visada sutaupai, nes renginiu organizatoriai turi didesnes nuolaidas viskam, nei siaip ,,is gatves" uzsakinetum.
O jie jau derisi su maisto tiekejais, vakaro vedejais taip, kad ir patiems liktu biggrin.gif

Pati dirbu kurybini darba, todel tikrai zinau, kad gera ideja nebutinai turi buti brangiai igyvendinama. Juk tai gali buti smulkmena, kuri padaro didei ispudi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 02 08, 17:19)
Mes pasirinkom Seimos sventes planuotojas smile.gif Po kol kas viskas gerai, patenkinti smile.gif galutinis rezultatas dar tolokai smile.gif Siaip buvom susitike ne su vienom, bet sitos labiausiai patiko, ir mums atrode kad geriausiai suprato ko mes norim smile.gif

Sveikos 4u.gif
Aciu uz atsakymus, bet dar vienas, gal kvailokai nuskambes, bet neduodantis ramybes.. Pvz.: planuotoja del sales susitars/nusideres iki 2000 lt, o man ji gali pasakyti betkokia kaina kad ir 3000 lt, o as nieko nezinodama jai ir duosiu 3000 lt.. Kaip ten viskas vyksta, kaip neapsigauti?
Atsakyti
Sveikos merginos.. Nopreciau Jusu patarimo. Mudu su vyru galvojame dviese kazkur pasprukti nuo vaiku ir nuo miesto rutynos ir norime rasti kokia nors ramia vietele kur galetume praleisti savaitgali kartu. Gal turite kokiu pasiulimu? Lauksiu Jusu pasiulimu ir iskart dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...Darija... @ 2010 02 10, 17:35)
Sveikos 4u.gif
Aciu uz atsakymus, bet dar vienas, gal kvailokai nuskambes, bet neduodantis ramybes.. Pvz.: planuotoja del sales susitars/nusideres iki 2000 lt, o man ji gali pasakyti betkokia kaina kad ir 3000 lt, o as nieko nezinodama jai ir duosiu 3000 lt.. Kaip ten viskas vyksta, kaip neapsigauti?

rasykites sutartis su kiekvienu paslaugos teikeju ivardinant konkrecia suma. tada zinosit kiek uz ka mokat, nebent teikejas butu nesaziningas ir sutares suma pasidalinti su planuotoja biggrin.gif na bet iki tiek gal nenusivaziuotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 02 10, 17:56)
rasykites sutartis su kiekvienu paslaugos teikeju ivardinant konkrecia suma. tada zinosit kiek uz ka mokat, nebent teikejas butu nesaziningas ir sutares suma pasidalinti su planuotoja biggrin.gif na bet iki tiek gal nenusivaziuotu biggrin.gif

Bet kiek supratau visu situo rupinsi planuotoja (sales paieska ir nuoma ir pan.)? Tai man is jos reikalauti sutarties?
Atsakyti
kažkas minėjo, jog tarp CMB ir bažnyčios skirtumas didelis.
Tai norėčiau pasakyt, kad pernai draugės vestuvėse dalyvavau.
Jie 12h ėjo į metrikacijos skyrių, susirašė, išgėrėme visi šompano, fotografas pafotkino gal 15 min juos ir nužingsniavom į jaunojo namus, o jie senamiesty prie pat bažnyčios. ten išgėrėm dar po taurelę šampės, suvalgėm po sumuštinuką ir nuėjom į bažnyčią. taigi skirtumas buvo maximum viena valanda. taigi čia jau kaip sugebėsit susiderint dėl laiko.
jei iš anksto užsakysit beveik tikra esu kad nebus laiko skirtumo, o jei prieš du mėnesius tai gali ir nebūt.

beje atsiliepimų gal kas turit apie šeimos šventes?
Atsakyti