QUOTE(Austeja7 @ 2010 01 14, 21:51)
nereikia cia pergyventi, nes iki rugpjucio dar pakankamai laiko yra.
na, tik reiktu gal jau pareiskimus nunest...
jei ne civiline metrikacija, o baznycia - jau reiktu grazia baznytele issirinkt ir kuniga malonu susirast (nebutinai is tos baznycios ir is tos parapijos) ...
Visa kita - vedybu planuotojos rupestis (supratau kad ja samdysite),
o patyrusiai planuotojai laiko iki rugpjucio tikrai pakaks.
na, tik reiktu gal jau pareiskimus nunest...
jei ne civiline metrikacija, o baznycia - jau reiktu grazia baznytele issirinkt ir kuniga malonu susirast (nebutinai is tos baznycios ir is tos parapijos) ...
Visa kita - vedybu planuotojos rupestis (supratau kad ja samdysite),
o patyrusiai planuotojai laiko iki rugpjucio tikrai pakaks.
Tiesa sakant mano asmenine nuomone yra tokia- jei zmones ruosiasi tuoktis baznycioje*- neverta gaisti laiko metrikacijoje del dvieju pagrindiniu dalyku:
1. CM niekada neduos patarimo, kad gal neverta moket pinigeliu Galima juos kur nors ktur panaudot. JUk baznycios liudijima tik nunesi i metrikacija ir viskas, uzregistruoja santuoka. Na, tik uz liudijima lieka susimoket
2. Payogumas. Baznycioj susitari su kunigu- kada patogu. Ir geriausia- po pietu. Juk daznai CM ir baznytine santuoka- kelios valandos sirtumo. Man gaila jaunamarciu, kurios keliasi 6 ryto, kad spetu sukuosena, makiaza psadiaryt, paskui i cm pvz 12 val, o koki1 15 ar 16 val- baznycia. Nuovargis, nebera dziaugsmo...
Na, bet cia kiekvieno teise rinktis
O kad laiko pakankamai puse metu- tai pritariu. Man vestuves geguzes pabaigoj, bet ramiai delioju mintis, nes zinau kaip bus. Viskas su jaunaisiais aptarta
Telieka pabaigt rimtesnius uzsakymus padaryt- maistas/patalpos, muzika, foto.
Visa kita- 3 ar 4 menesiukai- normalus laikas. O pumetis ar 7 menesiai tai irgi ne problema.