Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybų planuotojų paslaugos

QUOTE(Vanile83 @ 2010 01 07, 20:38)
Na man net mintis apie planuotoją nekilo, kaip galima tokio malonumo organizuoti savo vestuves atsisakyti?  biggrin.gif  Gal kažkam...na tiem, kam labai svarbu pasakyti, kad jų vestuves planavo planuotojai, o dar jei ir kainą paminėtų, visi gi sužavėti liktų... tongue.gif  dar gal tiem, kas laiko neturi labai (čia toks pasteisinimas man nelabai įtikinamas bet visgi..), na ir gyvenantiems užsienyje ir gryžtantiems tik vestuvių puotai, d tongue.gif daugiau manau visi kiti jaunieji, kaip kad ir mes, su mielu noru visas  smulkmenelės ant savo gležnų pečių imamės  biggrin.gif Visgi sėkmės tiek planuotojoms, tiek ir jų paslaugomis besinaudojantiems, visiems gi reikia darbo... biggrin.gif

Tikrai pritariu smile.gif o siaip kiek teko girdeti apie vestuviu planuotojas, tai belekoks kainu uzkelimas ir pacios organizatores saves aukstinimas, mzd ji svarbiausiai ir jos zodis paskutnis. doh.gif
Atsakyti
Aš mielu noru samdyčiausi vestuvių organizatorius ax.gif Ir nereiktų niekuo rūpintis ar nervintis šventinę dieną mirksiukas.gif Pažįstami samdėsi vieną firmą Kaune (garsiai pavadinimo neminėsiu, kad nebūtų reklama:)) , kuri suderino viską: nuo fotografų iki gėlyčių ir jaunieji liko labai patenkinti thumbup.gif O dėl kainų, tai manau jie turi jau pramintus savo kelius, kur gauna nuolaidas ir nelabai ką pajausi brangiau. O kiek vargo atkrenta. Tik pasakai ko nori, ir jie tau paskaičiuoja, pasiūlo n variantų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

QUOTE(taram-param @ 2009 02 27, 15:26)
o kaip tada su visom tom svočiom ir piršlienėm, juk paprastai jos kaip ir atsakingos už vestuvių scenarijų, jų vedimą kartu su piršliu. jeigu samdoma vedybu planuotoja, tai kaip suprantu ji visa scenariju sugalvoja, tai kas lieka svočiai, ar jos visai tada nebereikia,o gal jos abi derinasi tarpusavy kaipnors?

Na... planuoti tai ne tas pats, kas vesti renginį. Tai du atskiri dalykai.
Beje, kaip ir samdoma renginio vedėja ir piršliai smile.gif
Galimas ir toks variantas- renginio vedėja ir piršliai (iš svečių tarpo). Visai linksma. Kartais piršliai žiūri į savo pareigas labai atsakingai ir viską labai šauniai pasiruošia. Bet manau, kad jaučiasi tvirčiau, kai atsakingu momentu gali pasitarti su žmogum, kuris žino kas ir kaip smile.gif
Beje, muzikantai ir renginio vedėjas tai irgi ne tas pats smile.gif Teko matyti "muzikantes", kurios kompensuodamos savo (švelniai tariant) galimybes dainuoti bandė imtis atrakcijų, kai buvo renginio vedėja. Asmeniškai aš manau, kad vedėjai ir muzikantai vieni kitiems netrukdo, o kaip tik- papildo. šaunūs muzikantai netgi gali kompensuoti ir vedėjo nebuvimą. Tai svarbu taupantiems.
Bet iš esmės- geriausia kai kiekvienas dirba savo darbą.

QUOTE(Daile @ 2009 08 12, 20:53)
Būtent, kad yra organizatorių, kurie deklaruodami, jog dirba pigiai pagrindines pajamas pasiima iš tarpininkavimo.

Žmonėms, kurie kreipiasi ir klausia mano patarimo- siūlau tai, kas mano galva yra geriausia. Juk yra žmonių su kuriais tenka dirbti ne viename renginyje ir žinau kas ir kaip. Smagu, jog mano rekomendacijos pasiteisina smile.gif
Neimu kąsnio už tarpininkavimą. Vis dar tikiu sąžiningumu ir pasitikėjimu.

QUOTE(vertejaxxx @ 2009 10 03, 15:54)
Na, mes jau savo vedybu planuotojas siaip ne taip issirinkom. Musu vestuves kitu metu rugpjucio pradzioj, o planuoti planuotojos pradeda jau dabar. Ju paciu teigimu, metai ar truputi maziau nei metai yra labai optimalus laikas, kad butu galima viska nuodugniai suderinti, issirinkti idomiausius ir prieinamiausius varjantus. Pradejome ieskoti planuotoju dar vasaros pradzioje.

Linkiu smagių ir gražių vestuvių!
[B]
Labai teisingai sako. Norint apgalvoti ir suderinti smulkmenas, reikia pradėt tai daryti anksčiau.

Asmeniškai aš dirbdama visuomet stengiuosi bent kartą susitikt su žmonėmis, kad susitartume dėl smulkmenų (ypač dėl renginio vedimo).
Bendrauti internetu galima tik dėl scenarijaus.

Beje, vis dar atrodo keistas požiūris į organizatorių paslaugas kai gauni panašaus turinio laišką- ką galėtumėte patarti, gal galėtumėte parašyti kokių įdomių idėjų...
Kartais net nežinau kaip atsakyti, jog nelabai turiu laiko, o ir noro mažoka į visas puses dalinti idėjas, patirtį, patarimus... laikas- pinigai, kuklumas kartais ne vietoje ir ne laiku smile.gif

Apie vestuvių biudžetą. Kiekvienas žmogus skiria pinigėlių kam nors tiek, kiek išgali ir mano esant reikalinga. Gerbiu klientus ir jų pinigėlius, tad bet kuriuo atveju manau, jog komentuoti klientų pasirinkimo ar jų biudžeto- nevalia. Juk yra elementarus mandagumas, etika galų gale...

Beje, nereikia kartais išsigąsti jei sąmata atrodo šiek tiek didesnė nei jūs planavote. Gali būti taip, kad kalbant apskritai, nedetalizuojant, skaičiuoji kainas maksimaliai. Realiai jos gali pasikeisti mirksiukas.gif į mažesnę pusę.

Jei kam įdomu- kainos nusistovi sausio pabaigoje, vasario pradžioje. Tuo laiku jau visi, užsiimantys šventėmis, renginiais jau būna nusistatę metų kainas smile.gif

Sėkmės visoms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 24 rugsėjo 2010 - 18:56
O as kazkodel manau kad man neikandama tie planuotojai g.gif Mes vestuvems planuojame skirti 20 tukst. taciau matom kad netilpsim del to labai nesinervinam issiplest galim iki 25tukst ir vsio. Taciau dar planuotojai moket uz ka? As jau pati beveik viska susiradau ir zinau kad busiu patenkinta, tik filmuotoja bandau susirast. O veliau lieka planeliai svarbiausiai dienai. Kvietimus brolis padarys. Ir senariju susikurti...

Ar gal as kazko nezinau? Gal ka nors cia labai reikia suplanuot? Ko pacios nelabai mokam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukeee @ 2010 01 10, 20:51)
O as kazkodel manau kad man neikandama tie planuotojai  g.gif  Mes vestuvems planuojame skirti 20 tukst. taciau matom kad netilpsim del to labai nesinervinam issiplest galim iki 25tukst ir vsio. Taciau dar planuotojai moket uz ka? As jau pati beveik viska susiradau ir zinau kad busiu patenkinta, tik filmuotoja bandau susirast. O veliau lieka planeliai svarbiausiai dienai. Kvietimus brolis padarys. Ir senariju susikurti...

Ar gal as kazko nezinau? Gal ka nors cia labai reikia suplanuot? Ko pacios nelabai mokam? g.gif

Gražių vestuvių, žinoma 4u.gif

Aišku, kad galima viską pačiai susiplanuoti, susirinkti. Ir ne vieną jaunąją mačiau tokią aktyvią, kuri viskam vadovauja mirksiukas.gif Bet ar pačiai tada jaučiasi tikra šventė, ar gerai dėl to jaučiasi jaunikis ir svita, svečiai? smile.gif
Bet iš kitos pusės- ar pačiai maloniau dėl visko sukti galvą (ir greičiausiai per didelį stengimąsi vis vien kas nors liks pražiūrėta ). Ar rasti žmogų, kuris viską suderins, sudiriguos ir sudėlios į vietas, pasistengs, kad visi numatyti dalykai, net ir smulkmenos liks sužiūrėti.
Žmogui, nebandžiusiam pasinaudoti tomis paslaugomis ir neturinčiam pažįstamų su tokia patirtim gal sunku įsivaizduoti.

Kaip čia kažkas gerai rašė- kai suskaičiuoji kiek pati išleisi organizavimui ir pastangoms, tai pigiau išeina pasisamdyt žmogų smile.gif

Bet galutinis apsisprendimas- tik šventės iniciatorių reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridastar @ 2010 01 10, 16:23)
Gražių vestuvių, žinoma  4u.gif

Aišku, kad galima viską pačiai susiplanuoti, susirinkti. Ir ne vieną jaunąją mačiau tokią aktyvią, kuri viskam vadovauja  mirksiukas.gif Bet ar pačiai tada jaučiasi tikra šventė, ar gerai dėl to jaučiasi jaunikis ir svita, svečiai?  smile.gif
Bet iš kitos pusės- ar pačiai maloniau dėl visko sukti galvą (ir greičiausiai per didelį stengimąsi vis vien kas nors liks pražiūrėta ). Ar rasti žmogų, kuris viską suderins, sudiriguos ir sudėlios į vietas, pasistengs, kad visi numatyti dalykai, net ir smulkmenos liks sužiūrėti.
Žmogui, nebandžiusiam pasinaudoti tomis paslaugomis ir neturinčiam pažįstamų su tokia patirtim gal sunku įsivaizduoti.

Kaip čia kažkas gerai rašė- kai suskaičiuoji kiek pati išleisi organizavimui ir pastangoms, tai pigiau išeina pasisamdyt žmogų  smile.gif 

Bet galutinis apsisprendimas- tik šventės iniciatorių reikalas  smile.gif

Na aciu labai uz linkejimus... Siaip tikrai nesunku. Patys ne lt gyvenam, labai i valias, nes cia jokiu giminiu ner. Kur kada ne kada isleki. Tai laisvo laiko pakankamai. Skaitineti, ziurineti, galiausiai apsispresti ko norime smile.gif
Sutinku kad kiekvieno reikalas mirksiukas.gif
As tik uz tai kad tureti kad kas padetu, taciau mano atvejis toks smile.gif
O ant planuotojai skirtu pinigeliu manau padarysim mergvakari ir bernvakari.
Visoms labai grazaus, sekmingo ir svarbiausi nenervingo planavimo drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukeee @ 2010 01 10, 21:43)
Na aciu labai uz linkejimus... Siaip tikrai nesunku. Patys ne lt gyvenam, labai i valias, nes cia jokiu giminiu ner. Kur kada ne kada isleki. Tai laisvo laiko pakankamai. Skaitineti, ziurineti, galiausiai apsispresti ko norime  smile.gif
Sutinku kad kiekvieno reikalas mirksiukas.gif
As tik uz tai kad tureti kad kas padetu, taciau mano atvejis toks  smile.gif
O ant planuotojai skirtu pinigeliu manau padarysim mergvakari ir bernvakari.
Visoms labai grazaus, sekmingo ir svarbiausi nenervingo planavimo  drinks_cheers.gif  wub.gif

O tai vestuvės ne LT bus? Dažnai grįžta jaunieji atšvęst vestuvių ir vėl išrūksta smile.gif O vestuves dažniausiai mamos ir tetukai organizuoja. Tai irgi- gaila būna žmonių, bėgioja, laksto, jiem jokia ne šventinė nuotaika smile.gif
O jei ir laiko, ir noro sočiai, ir idėjų daug- tai aišku.
Pasidalink mintimis po vestuvių mirksiukas.gif kaip sekėsi.

Sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridastar: 10 sausio 2010 - 19:50
QUOTE(ingridastar @ 2010 01 10, 16:49)
O tai vestuvės ne LT bus? Dažnai grįžta jaunieji atšvęst vestuvių ir vėl išrūksta  smile.gif  O vestuves dažniausiai mamos ir tetukai organizuoja. Tai irgi- gaila būna žmonių, bėgioja, laksto, jiem jokia ne šventinė nuotaika  smile.gif
O jei ir laiko, ir noro sočiai, ir idėjų daug- tai aišku.
Pasidalink mintimis po vestuvių  mirksiukas.gif kaip sekėsi.

Sėkmės  drinks_cheers.gif

Butinai pasidalinsiu drinks_cheers.gif Nors as jau siandien zinau kad viskas bus nuostabu, nes neesu nuotaka siaubune lotuliukas.gif nesoku i isterija del sudniekiu... O jei koks kurijozas nutiks per vestuves tai svente nuspalvins tik grazesnemis spalvomis smile.gif Beja svente vyks lt. Kad ner kuo teveliam labai rupintis. Kaimo turizmo sodyba uzsakytas, ten maistas dviem dienom, nakvyne, viskas tuo pasirupinta smile.gif
O mamyte pati iskart uzsisake sventei alkoholi supirkti, ir saldumynus...
Tik toki ju darbai smile.gif Rubelius tures dar issirinkt... Kai buvom lt paskutini karta grize mamyte man padejo suknele uzsisakyt...
O siaip kaip ir nebus jiems daugiau darbu, nebent kuri giminaiti ipareigosiu helio balioniukus atvezt i sventes vieta ta jau diena, ir ugneles pritvirtint, nes planuojam apie 70 helio balionu su uzdegtom ugnelem paleisti i dangu, o tada gal fejerverkais viska uzdaigti (ar atvirksciai) smile.gif

Oi kiek prirasiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukeee: 10 sausio 2010 - 20:00
Mes viską organizavome patys, bet labai tiksliai žinojome, ko norime, tai kaip ir nebuvo reikalo samdyti ką iš šalies. Bet šiaip aš būčiau už vestuvių planuotoją - kur kas ramiau, paprasčiau. Vestuvės iš esmės yra renginys, kuris turi turėti vienodą stilių, būti estetiškas, sustyguotas, o renginius organizuoti nėra toks lengvas darbas, ne visi tai gali patys. Kad ir paprasčiausiai laiką suplanuoti, kiek skirti sveikininmams prie bažnyčios, kiek užkandžiams, kiek fotografijoms, daug kam gali būti problema. O po to išeina taip, kad jaunieji visą dieną nervinasi, skuba, nes visur po valandą vėluoja ir viskas ne taip, kaip norisi.
Atsakyti
sveikos merginos wink.gif

Labai gera tema thumbup.gif jau uzsirasiau keliu planuotoju telefoniukus, reikia tik pasiskambinti ir susitarti susitikti, bet mane toks nerimas paime, ar spesim viska susiorganizuoti, nes vestuves zadam daryti rugpjuti, o dar nieko neturim sad.gif ir ar kiek pinigeliu norim skirti tikrai uzteks graziai sventei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 01 13, 01:25)
sveikos merginos wink.gif

Labai gera tema  thumbup.gif  jau uzsirasiau keliu planuotoju telefoniukus, reikia tik pasiskambinti ir susitarti susitikti, bet mane toks nerimas paime, ar spesim viska susiorganizuoti, nes vestuves zadam daryti rugpjuti, o dar nieko neturim sad.gif ir ar kiek pinigeliu norim skirti tikrai uzteks graziai sventei  doh.gif

nereikia cia pergyventi, nes iki rugpjucio dar pakankamai laiko yra.
na, tik reiktu gal jau pareiskimus nunest... smile.gif
jei ne civiline metrikacija, o baznycia - jau reiktu grazia baznytele issirinkt ir kuniga malonu susirast (nebutinai is tos baznycios ir is tos parapijos) ... smile.gif

Visa kita - vedybu planuotojos rupestis (supratau kad ja samdysite),
o patyrusiai planuotojai laiko iki rugpjucio tikrai pakaks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 24 rugsėjo 2010 - 19:27
Ryt begam susitikti su pirmaja planuotoja, paziuresim kaip mums seksis su ja susikalbet smile.gif
Atsakyti