QUOTE(rootha @ 2014 08 19, 10:31)
as irgi ieskausi planuotojos, nezinau ka už 5000lt galetu planuotojai padaryti, kiek rasiau planuotojams, didziausia suma buvo 3000lt su dekoru ir kordinavimu. bet vistiek dar svarstau, suma nemaza, o patiems darbo vistiek teks idet, nes kaip isivaizduoju planuotoja pateiks kelis variantus, tai reiks mums issirinkti viena, norint issirinkti viena, reik viska apziuret apsvarstyt ir tik tada priimti sprendima. man didziausia esme planuotojos, kad butu sustyguota viskas.
Nezinau, kokiems planuotojams buvo rasyta, bet tokiu kaina 3000Lt beveik nera, nebent tai visiskos naujokes, kurios nekelia jokio pasitikejimo. Planuotoju ikainis, kuriu darbai man patinka, t.y. Dega rutos, Prestige Idea, Viktorijos vestuves,apie 5000Lt. Ir be abejo, nors ir teks pakloti tokia suma reikes ideti darbo, nes vestuves gi tavo pacios, o ne kazkieno kito, todel tiketis, kad viskas bus nuveikta uz tave 110 procentu butu visiskai nelogiska. O kaip galima padaryti uz 3000Lt su dekoru, tai isvis kosmosas, zinant vien kiek geles kainuoja. Po to ir ateina nepasitenkinimas del nekokybiskai atlikto darbo, nes jau nuo pat pradzios pasirinkimas netinkamas.
Papildyta:
QUOTE(Tiffany. @ 2014 08 20, 18:35)
Mano ne vieni draugai rinkosi prestige idea ir viskas buvo ispildyta tobulai, kiekviena detale.
plius kaip jus 5,000lt tik uz dekora mokejot?
Butu idomu pamatyti nuotraukas. jei galite atsiuskite. kaip is ka tik uzsiregistravusios nares skamba kaip anti-reklama tiesiog...
Apie pacias planuotojas. Mes gyvenam ne Lietuvoje, esam uzsieme labai, daug keliaujam, daug dirbam. Vestuves suplanuoti manau tikrai ne juokas. visos smulkmenos: pakvietimai, stalo korteles, dienos suplanavimas, taures prie baznycios, torto ragavimas, susedimo stalas. Na, yra 101+ darbas. Kad visas smulkemenas suderinti, uzsakyti manau reikes tikrai keliom savaitem bent jau parskristi. Kurias as mieliau praleisciau medu kopinedama atostogose.
O vestuves tegul planuoja kieno tai duona.. zinoma issakysim ideja, norus, pageidavimus. Taciau visa planavima ir detales noreciau palikti kazkam kitam ir megautis vestuviu diena.
Pati per atstuma mazai ka galeciau padaryti, tektu prasyti draugu, giminiu, kad pagelbetu. O to nenoriu, kadangi pati viena karta buvau tokia "gelbetoja" idarbinta su keliais draugais.
Mane labiau domina kaina. Ar 5,000lt ne per daug? ar tikrai galima Ir koordinavima Ir dekoravima Ir planavima tik uz 3,000lt?
Manau, tai visiskai normali kaina vertinant profesionaliu planuotoju kontekste, o ne pradedanciuju. Darbu tikrai 101 ir daugiau, o profesionali planuotoja padeda viska suziureti nuo A iki Z, mano draugu tarpe visi kurie planavo vestuves patys, po vestuviu simtus kartu kartojo- kad jei turetu galimybe atsukti laika atgal- tikrai pasirinktu planuotoja, nes pradzioje net realiai nesugebi ivertinti, kiek darbu taves laukia, ir kiek daugelyje momentu gali apie tam tikrus dalykus net susimastyti. Ir nesvarbu, ar turi sventes, fotografa, atlikejus, ar ne. Planuotojos darbas nera tik kitu paslaugu pasiulymas, tai ir beagle ktu darbu. Visai kas kita tu, kurios dalinasi neigiama patirtimi, ju tiesiog gaila, nes neturejo teisingos praktikos. O tavo Prestige idea darbai man ir be galo patinka, viskas iki maziausios detales, ir atsiliepimai is sono labia teigiami. Sekmes priimant sprendima
Papildyta:
QUOTE(Danguole1985 @ 2014 08 21, 11:18)
As butent tam ir tapau sio forumo nariu, kad parasyti savo atsiliepima ir patarti atydziau derinti savo norus su planuotojais. Dar padariau lb didelia klaida pasitikedama aklai! Nieko nenorejau izeisti ir atkalbeti naudotis dekoratoriu paslaugomis, tiesiog negavau tokiu paslaugu kokiu tikejausi ir del to lb liudna! Visgi tai vestuves.
Skaitykite atydziau atsiliepimus ir pasiziurekite ir i neigiamus. Gaila, kad tai padariau per velai!
http://eteismai.lt/b...S-1833-265/2011
Danguole kazkaip isties neargumentuotai atrodo pacios issakyta pozicija, idomu, kodel neikelei nuorodos is bylos, kurioje rasoma, kokios paslaugos buvo nesuteiktos... nes kalba eina apie fotografo paslaugas- kai fotografui dingo laikmena, kurioje saugojo foto... tai gali nutikti bet kam, ir planuotojas ne ponas dievas, kad tokius dalykus suvaldytu. Kazkaip keistai viskas gaunasi ar ne? Ir vis del to labai noreciau pamatyti tas taip blogai atlikto darbo foto... gal pasidalinsi?