QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2014 08 19, 12:50)
Mano komentaro pradzia gal kiek "ne i tema", bet vis gi apie esme: dabar kuriu savo versliukui coveriuka bei logo , tariuosi su dizainiere: perverciau jau kruvas logo pvz, surasiau aibe spalvu, tematiku ir pan. Ir galiu pasakyti, kad jei tik mokeciau naudotis visais "foto..ais" ir kitomis programomis-aiskiai viska sukurciau pati. Nes jau teko tieeeek darbo atlikti, kad man reikalingas tik irankis toms idejoms igyvendinti. Tai jus norite pasakyti, kad ateisite pasedeti su planuotoja, pagersite kavute, o ji pateiks visus imanomus variantus, o jums teks tik rinktis? Vistiek klausines, aiskinsis ko norite ir pan.teks ir patiems nemazai apgalvoti,susiaurinti noru skale, pasirinkti pvz., nes pasakyti "man patinka ta spalva, tas stilius ir pan." nelabai tikslu, nes visi emocijas supranta skirtingai. Teks paieskoti www-nete patinkancias idejas, praktiskai, savo "galvoje" beveik sudaryti spalvu koliazus, o jau tik tada visa ta info siusti planuotojai, ir siusti, ir vel ieskoti, ir vel tartis, ir vel laukti komentaru.. Teks nemazai padirbeti. Nebent visai neturite laiko, noro bei fantazijos, tada teks tik laukti ka JI Pasiulo..tai nemanau kad bus taip;) Nors as asmeniskai, jei planuociau savo vestuves ieskociau tik kurybinga dekoratore ir sventes koordinatore. Nors gyvenentiems uzsienyje planuotoja manau labai aplengvintu vestuviu planavimo procesa
Pasakysiu iš planuotojos pusės ir patirties, idealiausias variantas, kai jaunieji papasakoja šventės viziją, ir VISĄ darbą palieka planuotojai. Yra ir tokių, kurie tos vizijos išties neturi, tada jau atsiranda siūlymo-atmetimo variantai. Bet dažniausiai kuo daugiau jaunieji įsitraukia, tuo sunkiau planuoti. Be pasitikėjimo čia niekaip. Ir jauniesiems reikia sąžiningai sužaisti "siūlymo-atmetimo" žaidimą, nes labai svarbus susikalbėjimas, jei nepasakys, kad nepatinka tam tikra mintis, tai iš kur gi paprastai mirtingajai planuotojai nuspėti
O jau mes, planuotojos, kaip aš sakau "idėjinės durnės", kiekvieną kartą organizuoji lyg sau, svarbu kaip savosios, kiekvieną kartą atiduodi 120% savęs, savo laiko, idėjų ir pastangų. Bet kokį tai kaifą teikia
Papildyta:
QUOTE(Galė @ 2014 08 19, 13:17)
Nueik į FB, ir susirask budriene.lt, tenai pamatysi ką daro už pinigus vedybų planuotojos.
Ji yra daugiau dekoratorė. Su tokiais biudžetais galima ir mėnulį arčiau žemės pritempti
Aišku čia subjektyvus dalykas, skonio reikalas, bet man tas suderinimas iki triusikų gumyčių (atsiprašau už vaizdingą išsireiškimą) kartais yra per daug. Bet gražių dekoro darbų taip pat yra. Matyt visgi užsakovas nemažai padiktuoja