Na, nezinau, gal mums tik papuole tokios planuotojos, kurios planuoja arba pacios, arba is viso neapsiima. Sutinku, jeigu jaunieji nori tik "koordinacijos" ju vestuvese, tai taip, tada ir kaina turetu jusu paslaugu zenkliai mazesne buti. Taciau jeigu jaunieji nori, kad planuotojos planuotu didziaja dali ju vestuviu, bet, tarkim, turi savo fotografa ar muzikanta susirade, tai ojojoi kokios nepatenkintos buna kai kurios planuotojos, kad atsisakoma ju "prekes" ir bando viskiais budais irodineti, kad ju pasiulymas yra mazu maziausiai 100 kartu naudingesnis bet cia as tik is savo patirties. Todel ir sakau, kad pirmiausia reikia paklausti ar planuotoja apsiima suplanuoti tik tam tikras sventes dalis. Tikrai susidurem ne su vienom, kurios to nedaro ir net i kabas nesileidzia
su tais planuotojais tai buna visokiu dalyku.. uzsako savo kaina ir dar uzsakinedamos atlikejus uzmeta virsaus ir pateikia klientui... nepatingekit kartkartemis patikrinti . Gerai, kad as tokios patirties neturiu, bet teko girdeti is draugu ...
dar galima gerokai iki vestuviu kreiptis i vestuviu vedejus, nes jie irgi turi daug rysiu ir gali paderinti nuolaidu...
Mano patirtis - geras variantas imti vedeja ir vestuviu diena - asistenta (kuris gerai "susidirbes" su vedeju), tada gaunasi ir pigiau ir rezultatas .
Nes iki vestuviu vedejas (jei tuo uzsiima) padeda planuojant, o ta pacia paciausia diena viska sukoordinuoja asistentas - na duoda velniu padavejams, derinasi su atlikejais del ju pasirodymu ir vestuves
jei kam prireiks info - az
dar galima gerokai iki vestuviu kreiptis i vestuviu vedejus, nes jie irgi turi daug rysiu ir gali paderinti nuolaidu...
Mano patirtis - geras variantas imti vedeja ir vestuviu diena - asistenta (kuris gerai "susidirbes" su vedeju), tada gaunasi ir pigiau ir rezultatas .
Nes iki vestuviu vedejas (jei tuo uzsiima) padeda planuojant, o ta pacia paciausia diena viska sukoordinuoja asistentas - na duoda velniu padavejams, derinasi su atlikejais del ju pasirodymu ir vestuves
jei kam prireiks info - az
Iš tiesų, kiek planuotojų, tiek ir nuomonių. Kiekviena turi savo sistemą. Todėl vestuvių planuotojos išsirinkimas prilygsta gero darbuotojo suradimui. O tam reikia paskirti jėgų ir laiko.
Bet kaip sakoma, kas ieško tas randa.
Tik rinkitės ne iš dviejų ar penkių planuotojų, bet ne mažiau kaip iš dešimt.
Dauguma atkris net nesusitikus. o iš likusių tikrai atrasit savo.
Bet kaip sakoma, kas ieško tas randa.
Tik rinkitės ne iš dviejų ar penkių planuotojų, bet ne mažiau kaip iš dešimt.
Dauguma atkris net nesusitikus. o iš likusių tikrai atrasit savo.
Sveikos mielosios planuojam su mylimuoju vestuves ir nezinau kas yra geriau: organizuoti vestuves paciai su draugu ir seimos pagalba ar patiketi svente ir visus rupescius savo darba ismanaciai vedybu planuotojai... noreciau jusu patarimu.tikiuosi pasidalinsite patirtimi norisi kad svente butu nepamirstama, bet ir nenuvestu i bankrota
mano nuomone, kad jei tik yra galimybė, turėti žmogų galinti padeti, surasti, pasiulyti, padaryti
QUOTE(geriopasaka @ 2009 12 16, 18:18)
Sveikos mielosios planuojam su mylimuoju vestuves ir nezinau kas yra geriau: organizuoti vestuves paciai su draugu ir seimos pagalba ar patiketi svente ir visus rupescius savo darba ismanaciai vedybu planuotojai... noreciau jusu patarimu.tikiuosi pasidalinsite patirtimi norisi kad svente butu nepamirstama, bet ir nenuvestu i bankrota
Labutis
Na aš tikrai esu tik už planavimą pačiai Pati šiuo metu planuoju savo vestuvių šventę, turėjau susitikimą su vestuvių planuotoja, bet tai buvo tada, kai jau daugelį dalykų buva pati sumasčiusi, jau keletą paslaugų užsakiusi, tai galiu pasakyti tik tiek, jeigu esi pasiryžusi už tą patį tarkim filmuotoją mokėti dvigubai daugiau, tada drąsiai galit samdyti planuotoją. Jų paslaugos ir įkainiai yra nenormalūs dvigubai didesni, nei užsakant tiesiogiai. Tai mano subjektyvi nuomonė Gal kiti manys kitaip, gal planuotojos su kuriom susitikę buvom aeristės, nežinau, bet aš sakau griežtą NE.
As savo vestuves planavau visus metus pati su vyru viskas lb puikiai pavyko, buvo galima sakyti temines, viskas suderinta su operatoriu, fotografu, automobiliais, sventes vieta, puokstem, suknelem (tiek mano, tiek pamergiu), grozio procedurom ir kitom smulkmenom. viskuo domejausi, iskojau internete informacijos. tikrai paciai imanoma viska suorganizuoti paciai ir neisleisti pinigu kazkokiom planuotojom. jos tikrai nuo tu visu paslaugu pasidaro sau pelno o va kur tiesiogiai uzsisakai, tai ir kaina kita ir iskart pamatai ju darbus ir pan na cia is patirties as kalbu
mes su saviskiu patys viska planuojames.. daug lakstymo ir rupesciu, bet jie labai malonus...
Be reklamos...
Buvau parašiusi ilga postą, bet kompas "užlužo" todėl trumpai.
Kiekvienas planuotojas turi savo darbo sistemą, todėl rinktis reikėtų iš skirtingai dirbančių.
Vieni ima procentą nuo biudžeto, kiti turi konkrečias kainas už konkrečais paslaugas, dar kiti apart planavimo gali pasiūlyti ir kitokių paslaugų.
Kas be ko geras vestuves galima susiplanuoti ir patiems, pasirūpinant tik pačių vestuvių koordinavimu.
Bet vestuvių planuotojai sugeba ne tik sutaupyti jaunųjų laiką, pasidalinti patirtimi, bet ir pasiūlyti didesnę pasirinkimo laisvę kas liečia reikalingus vestuvių akcentus, bei apsaugoti nuo esminių klaidų, kurias daro tie, kurie vestuves planuoja pirmą kartą.
Šaip ar taip, planuotojus renkasi ne tik pagal darbo sistemą, kainas, bet ir pagal patį planuotoją, kaip žmogų, juk jis iki vestuvių būna didžiausias jūsų patarėjas, draugas, idėjų, pageidavimų įgyvendintojas ir t.t.
Buvau parašiusi ilga postą, bet kompas "užlužo" todėl trumpai.
Kiekvienas planuotojas turi savo darbo sistemą, todėl rinktis reikėtų iš skirtingai dirbančių.
Vieni ima procentą nuo biudžeto, kiti turi konkrečias kainas už konkrečais paslaugas, dar kiti apart planavimo gali pasiūlyti ir kitokių paslaugų.
Kas be ko geras vestuves galima susiplanuoti ir patiems, pasirūpinant tik pačių vestuvių koordinavimu.
Bet vestuvių planuotojai sugeba ne tik sutaupyti jaunųjų laiką, pasidalinti patirtimi, bet ir pasiūlyti didesnę pasirinkimo laisvę kas liečia reikalingus vestuvių akcentus, bei apsaugoti nuo esminių klaidų, kurias daro tie, kurie vestuves planuoja pirmą kartą.
Šaip ar taip, planuotojus renkasi ne tik pagal darbo sistemą, kainas, bet ir pagal patį planuotoją, kaip žmogų, juk jis iki vestuvių būna didžiausias jūsų patarėjas, draugas, idėjų, pageidavimų įgyvendintojas ir t.t.
Na man net mintis apie planuotoją nekilo, kaip galima tokio malonumo organizuoti savo vestuves atsisakyti? Gal kažkam...na tiem, kam labai svarbu pasakyti, kad jų vestuves planavo planuotojai, o dar jei ir kainą paminėtų, visi gi sužavėti liktų... dar gal tiem, kas laiko neturi labai (čia toks pasteisinimas man nelabai įtikinamas bet visgi..), na ir gyvenantiems užsienyje ir gryžtantiems tik vestuvių puotai, d daugiau manau visi kiti jaunieji, kaip kad ir mes, su mielu noru visas smulkmenelės ant savo gležnų pečių imamės Visgi sėkmės tiek planuotojoms, tiek ir jų paslaugomis besinaudojantiems, visiems gi reikia darbo...
Kam tie planuotojai, svarbu geras muzikantas ir linksmi pirsliai. geras balius garantuotas.
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 08, 01:11)
Kam tie planuotojai, svarbu geras muzikantas ir linksmi pirsliai. geras balius garantuotas.
Na nelabai sutinku. Vestuves tai nera tik balius. Nors daznai vestuves tampa gimines susitikimu ir tik linksmu pasisokimu, bet man tai yra daug svarbesne svente, kuri turi buti suplanuota, sukordinuota ir kiek imanoma maziau streso jaunavedziams.