Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybų planuotojų paslaugos

QUOTE(pamaiva-22 @ 2013 01 18, 17:30)
Neminėsiu kuri, nes manau, kad tai nėra etiška, tačiau viena vedybų planuotoja, pasiūlė savo paslaugas už 2500lt., jeigu patys viską susiorganizuosime ir jai perdaug nereikės kištis.. schmoll.gif Kita, kur matavausi suknelę - pamačiusi mano reakciją į kainą, suskubo paguosti, jog, jei neturime pinigų (kas taip kalba su klientais??), tai suknelę už pusę kainos atpirks.. blink.gif Abi tvirtino tą patį: esame užimtos, daug kalbėjo (nebūtinai gražiai) apie kitus klientus, ir patikino, kad nenustebtume, jeigu šventėje pačios nedalyvaus, pasiūlė ta proga užsisakyti dar ir koordinatorės paslaugas. ....

Užjaučiu, kad teko susidurti su tokiom vestuvių planuotojom ir neradot tos, kuri atitiktų visus Jūsų lūkesčius! Belieka apgailestauti dėl tokios patirties ir palinkėti sėkmės ir kantrybės organizuojant viską savarankiškai! 4u.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau mergaiciu patarimu biggrin.gif ir visgi nusprendziau vestuves organizuotis pati ax.gif . Manau man neblogai sekasi cool.gif, tik va dekoravimo dali perleisiu profesionalams. Jau susiderinau su vestuviu studija Prestige Idea, jau berods kazkas buvo rases apie ja. Tai ten tokiu dekoro grozybiu prisiziurejau, kad neatsisipyriau pagundai blush2.gif . Susitikau, pakalbejau ir tikrai pasitikiu, zinau, kad bus nerealu.
Taigi, ieskosiu vestuviu dienos koordinatores! Gal kas turi pasiulymu?
Atsakyti
O mane domina Dailė Docienė (iš www.dailėsidėjos.lt), ir Inga Budrienė, gal žinot kokios kainos, kaip dirba? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(kate_uoga @ 2013 01 25, 16:25)
Prisiskaiciau mergaiciu patarimu  biggrin.gif ir visgi nusprendziau vestuves organizuotis pati  ax.gif . Manau man neblogai sekasi  cool.gif, tik va dekoravimo dali perleisiu profesionalams. Jau susiderinau su vestuviu studija Prestige Idea, jau berods kazkas buvo rases apie ja. Tai ten tokiu dekoro grozybiu prisiziurejau, kad neatsisipyriau pagundai  blush2.gif . Susitikau, pakalbejau ir tikrai pasitikiu, zinau, kad bus nerealu.

Mes taip pat organizuojames patys, bet lygiai tas pats bus su dekoravimu 4u.gif ir mane domina ta pati dekoro studija, todel rasau i az smile.gif
Atsakyti
Pati dirbu su vestuvėmis ir su pačia Lape teko ne kartą bendrauti, nes reikėjo tam tikrų patarimų iš jos,tad tikrai kuo geriausi atsiliepimai ir jei kokie žmonės kreipiasi į mane dėl planavimo,o aš esu jau tam laikui užimta visada nukreipiu į LAPĘ 4u.gif nes tai moteris tikrai turinti didžiulę patirtį smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kate_uoga @ 2013 01 25, 17:25)
Prisiskaiciau mergaiciu patarimu  biggrin.gif ir visgi nusprendziau vestuves organizuotis pati  ax.gif . Manau man neblogai sekasi  cool.gif, tik va dekoravimo dali perleisiu profesionalams. Jau susiderinau su vestuviu studija Prestige Idea, jau berods kazkas buvo rases apie ja. Tai ten tokiu dekoro grozybiu prisiziurejau, kad neatsisipyriau pagundai  blush2.gif . Susitikau, pakalbejau ir tikrai pasitikiu, zinau, kad bus nerealu.

Man ir ju darbai dekoro superiniai. Tik as sutariau su Kristina ir dekoravimui, ir planavimui smile.gif Bus smagu pasidalinti ispudziais kaip kuriai pavyko biggrin.gif

QUOTE(Letivėja @ 2013 01 26, 11:12)
O mane domina Dailė Docienė (iš www.dailėsidėjos.lt), ir Inga Budrienė, gal žinot kokios kainos, kaip dirba? Ačiū.

Na, bet jau tos Dailes Docienes www apsaugok viespatie, nejau jos ir taip suplanuotos vestuves atrodo. doh.gif

QUOTE(justemur @ 2013 01 29, 17:18)
Pati dirbu su vestuvėmis ir su pačia Lape teko ne kartą bendrauti, nes reikėjo tam tikrų patarimų iš jos,tad tikrai kuo geriausi atsiliepimai ir jei kokie žmonės kreipiasi į mane dėl planavimo,o aš esu jau tam laikui užimta visada nukreipiu į LAPĘ  4u.gif  nes tai moteris tikrai turinti didžiulę patirtį smile.gif  thumbup.gif

Renkantis svarbiausia surasti zmogu, kuris tau is tiesu tinka, sutampa poziuris, skonis ir t.t. Be abejones, yra vertinami ir visi kiti kriterijai, bet mano nuomone, tai vienas pagrindiniu aspektu. Kokia planuotoja pasirinkti kiekvienas musu asmeninis reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benuvita @ 2013 01 30, 00:42)
Renkantis svarbiausia surasti zmogu, kuris tau is tiesu tinka, sutampa poziuris, skonis ir t.t. Be abejones, yra vertinami ir visi kiti kriterijai, bet mano nuomone, tai vienas pagrindiniu aspektu. Kokia planuotoja pasirinkti kiekvienas musu asmeninis reikalas smile.gif

Tikrai taip, juk dauguma planuotų teikia nemokamas konsultacijas, naudokitės tuo, juk labai svarbu rasti žmogų, kuris atitiktų Jūsų lūkesčius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miaaau @ 2013 01 30, 20:29)
Tikrai taip, juk dauguma planuotų teikia nemokamas konsultacijas, naudokitės tuo, juk labai svarbu rasti žmogų, kuris atitiktų Jūsų lūkesčius  4u.gif

Būtent biggrin.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau mergaiciu patarimu  biggrin.gif ir visgi nusprendziau vestuves organizuotis pati  ax.gif . Manau man neblogai sekasi  cool.gif, tik va dekoravimo dali perleisiu profesionalams.

As dabar daryciau taip pat drinks_cheers.gif Manau vestuviu planuotojos labiausiai gelbsti zmonems gyvenantiems svetur arba labai neturintiems laiko.
Atsakyti

koordinavimu uzsiima www.mazossmulkmeneles.lt, pasidomėkit smile.gif
Atsakyti
Gaila, kad cia tiek mazai atsiliepimu apie vienus ar kitus planuotojus.
Siandien mes lyg apsistoje ties viktorijos vestuvemis. Tik nera laiko nuvaziuot paikalbet...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 02 24, 16:01)
Gaila, kad cia tiek mazai atsiliepimu apie vienus ar kitus planuotojus.
Siandien mes lyg apsistoje ties viktorijos vestuvemis. Tik nera laiko nuvaziuot paikalbet...

Man atrodo kad visi planuotojai daugiau ar maziau panasus. Ir idejas jie panasias siulo, nes nemazai ju "prigaudo" www platybese ir pan. Tik vieni specializuojasi daugiau ties dekoro (dega rutos), kiti - ypac "skaniai" dizainerio rankomis papuosia jaunaja (lapes vestuves), treti-neisvengia pompastikos (K.Kaikariene bei I. Budriene) Viktorijos vestuves kuria grazias klasikines sventes. Manau tikrai viskas bus gerai. Nelabai rasite vestuviu planuotoju, kurie kurtu CRAZY STYLE wedding:) Bet manau Lietuvoje nelabai yra tam poreikio. O vat zmones, kurie su Jumis dirbs, bendraus ilga laika, ypac planuotoja-cia jau turi kuo daugiau atitikti jusu poziuris i vestuviu stilistika, skonis, pagaliau kulturinis lygis turi buti panasus. Ir dar kazkiek sutapti biolaukai:) Gal Jus turite galimybe Skyp'u pabendrauti? Labai patarciau. O atsiliepimai manau nuotaku visu bus panasus ypac jei svente pavyko smile.gif Vat jei nepavyko tai lotuliukas.gif Tikrai perziurekite sia tema ir senesnes, yra ka pasakityti apie ivarias vestuviu planuotojas. Geros Jums sventes! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 24 vasario 2013 - 18:33