Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybų planuotojų paslaugos

QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2012 12 22, 06:20)
Nu dega rutos tikrai netinka pilnai vakaro organizacijai: sugalvos ideja, dekora, suras tiekiejus, atlikeus gal but jei nepirs savo skonio, bet vakaro metu nesugeba suvaldyti situacijos, savo emociju, ant veido parasytas rupestis dek nebutu dalyku//O del dekoro, na merginos, gi pilni zurnalai ir netas ideju-jkam uz tai moket 4000Lt. Tikiuosi nesudegs rutos del savo darbo kokybes renginio metu, nors paneles nekvailos bet.....Dar padirbet teks. Viktorijos vestuves-turi dAug patIrties. Lapes-irgi smagios sventes iseina. Siap jie visi kazkuo panasus. bet reikia zinot ko tiksliai nori. planuokit pacios, tik vakaro koordinatore paciam vakaui samdykite mirksiukas.gif

As kai paskaiciau fb, kad lape per savaitgali turi po sesias vestuves, tai biski atsoko noras ja uzsakineti, nes nesinoretu, kad vien padejejai per mano vestuves butu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kate_uoga @ 2013 01 03, 01:56)
As kai paskaiciau fb, kad lape per savaitgali turi po sesias vestuves, tai biski atsoko noras ja uzsakineti, nes nesinoretu, kad vien padejejai per mano vestuves butu  schmoll.gif

oho, negi tai realu ???
Ar jau pati issirinkai planuotojus, idomu, kokie kriterijai buvo svarbiausi smile.gif nes su kuo pakalbu, nuomones isskiria, vieni kreipia i tuos dalykus demesi, kurie man atrodo visiskai nesvarbus. Is kokiu planuotoju renkiesi?
Atsakyti
QUOTE(Benuvita @ 2012 12 22, 18:04)
Tikra tiesa, beje, uz dekora jos skaicuoja atskirai. Tai uz ka ta didziule suma, taip ir  lieka neaisku... Siek tiek nutuokiu apie organizacija, tai ir ju kalboje jauciasi, kad tikrai ne viska suvokia, ka daro ir siulo. Plius, kad didziaja dali atsakomybes turi prisiimti pati, o uz ka jos atsakingos ir didelis klausimas. Mes pasirinkome ne koordinatore, o planuotoja, atsiliepimai apie ja labai geri, tai tikiuosi viskas pavyks. Kol kas pokalbiai labai issamus ir produktyvus, zmogus tikrai suvokia, ka daro smile.gif

Gal galit brukstelti kuria planuotoja issirinkote smile.gif?
Atsakyti
Sveikos, na ir kaip jūsų švenčių planavimas klostosi? Mes jau atšokome, rašius esu anksčiau šioje temoje, nes lygia su tokia pačia dilema susidūrėm. Patariu labai nesinervuot, kad planuotojos ieškojimas neužgožtų pačios šventės ir jos rūpesčių, juk tiek darbų laukia! Atsipalaiduokit!:)
Mes patarimą gavom iš pažįstamų ir tikrai likom patenkinti - užsakėm renginių organizavimo įmonę, kuri ne tik vestuves organizuoja bet ir renginius ir visur ir visokius - tai situacija tokia, kadangi rinkomės ne iš vieno varianto, o iš 5 tai kuo skiriasi vestuvių planuotoja nuo renginių organizatoriaus - pas jį platesnis mąstymas, kitokios idėjos, kurios neapima vien keistų, kartais gražių o kartais vaikiškų stalų dekoravimo ir svečių dovanėlių variantų smile.gif)) tai čia pradedant šitais ir baigiant programa, nors programą gan neblogai pasiūlyti gali ir planuotoja kiek bendravom, bet vistiek to ką turėjom nemanau, kad būtume radę pas jas. Tai tiek, sėkmės ieškant!
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2013 01 03, 20:00)
Gal galit brukstelti kuria planuotoja issirinkote smile.gif?

Pasirinkome planuotoja Kristina, bet tai NE Kaikariene smile.gif
Ten yra imone, kuri uzsiima ir planavimu ir dekoravimu. Be kita ko, man be galo patiko ju dekoro darbai. Nenoreciau uzsiimti reklama, jei idomu detales, rasyk i az smile.gif

QUOTE(lolopapo @ 2013 01 04, 10:40)
Sveikos, na ir kaip jūsų švenčių planavimas klostosi? Mes jau atšokome, rašius esu anksčiau šioje temoje, nes lygia su tokia pačia dilema susidūrėm. Patariu labai nesinervuot, kad planuotojos ieškojimas neužgožtų pačios šventės ir jos rūpesčių, juk tiek darbų laukia! Atsipalaiduokit!:)
Mes patarimą gavom iš pažįstamų ir tikrai likom patenkinti - užsakėm renginių organizavimo įmonę, kuri ne tik vestuves organizuoja bet ir renginius ir visur ir visokius - tai situacija tokia, kadangi rinkomės ne iš vieno varianto, o iš 5 tai kuo skiriasi vestuvių planuotoja nuo renginių organizatoriaus - pas jį platesnis mąstymas, kitokios idėjos, kurios neapima vien keistų, kartais gražių o kartais vaikiškų stalų dekoravimo ir svečių dovanėlių variantų smile.gif)) tai čia pradedant šitais ir baigiant programa, nors programą gan neblogai pasiūlyti gali ir planuotoja kiek bendravom, bet vistiek to ką turėjom nemanau, kad būtume radę pas jas. Tai tiek, sėkmės ieškant!

Nesutikciau su sia nuomone. Esme, koks zmogus dirba, ka veikes lig tol, koks jo profesionalumas. Planuotojai, manau, atidesni smulkmenoms. O kitas klausimas paciu planuotoju kompetencija. Jei jie tik dekoru uzsiima, be abejo, gero vakaro plano nesudelios, bet tada i tokius reikia kreiptis tik tuo klausimu, kurie ji ismano.
Atsakyti
QUOTE(Benuvita @ 2013 01 03, 13:02)
oho, negi tai realu ???
Ar jau pati issirinkai planuotojus, idomu, kokie kriterijai buvo svarbiausi smile.gif nes su kuo pakalbu,  nuomones isskiria, vieni kreipia i tuos dalykus demesi, kurie man atrodo visiskai nesvarbus. Is kokiu planuotoju renkiesi?

Na as pati pakankamai aktyviai domiuosi viskuo, tai tikrai nesu "zalia", todel svarbiausia manau zmoniu profesionalumas, o ne siaip blevyzgos. Manau, svarbu ne tai, kad ta planuotoja daba taptu mano draugyte ir cia biciuliautumemes biggrin.gif , o esme, kad galeciau pasitarti, kad galetu patarti ir ismanytu dalykus, kuriu nesuprantu del patirties stokos ax.gif .
Na bent man taip atrodo smile.gif. O vestuvese manau svarbu: maistas, vaizdas ir mano gera savijauta, na ir vyro dar lotuliukas.gif
Kai issirinksiu galutinai planuotoja, butinai brukstelsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kate_uoga: 04 sausio 2013 - 20:51
QUOTE(kate_uoga @ 2013 01 04, 21:49)
Na as pati pakankamai aktyviai domiuosi viskuo, tai tikrai nesu "zalia", todel svarbiausia manau zmoniu profesionalumas, o ne siaip blevyzgos. Manau, svarbu ne tai, kad ta planuotoja daba taptu mano draugyte ir cia biciuliautumemes  biggrin.gif , o esme, kad galeciau pasitarti, kad galetu patarti ir ismanytu dalykus, kuriu nesuprantu del patirties stokos ax.gif .
Na bent man taip atrodo  smile.gif. O vestuvese manau svarbu: maistas, vaizdas ir mano gera savijauta, na ir vyro dar  lotuliukas.gif
Kai issirinksiu galutinai planuotoja, butinai brukstelsiu  4u.gif

va butent, as kaip kitos planuotojos siulo ale gersim vyno, daug, daug kalbesime ir bendrausime, nenoriu net galvot. Man reikia profesionalaus zmogaus, kuris is keletos detaliu sudeliotu visa visuma. Jei galeciau sedeti valandu valandas, pati daryciau, o ne dar uz tai pinigus mokeciau doh.gif
Idomu, tavo pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kate_uoga @ 2013 01 03, 00:56)
As kai paskaiciau fb, kad lape per savaitgali turi po sesias vestuves, tai biski atsoko noras ja uzsakineti, nes nesinoretu, kad vien padejejai per mano vestuves butu  schmoll.gif

Idomu kame cia matot promblema? Nejau Lape pati turetu lakstyt per visas vestuves? Normalu, kad turi padejeju kruva (kaip ir kiti geri vestuviu planuotojai, kurie savo gero darbo deka turi didele paklausa).
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 01 17, 00:40)
Idomu kame cia matot promblema? Nejau Lape pati turetu lakstyt per visas vestuves? Normalu, kad turi padejeju kruva (kaip ir kiti geri vestuviu planuotojai, kurie savo gero darbo deka turi didele paklausa).

Problema ta, kad norisi per vestuves to zmogaus, kuri visa ta puse metu bendravo su tavimi, nes jam isdestai savo poziuri, lukescius ir t.t. I susitikima neini su padejeju,o einu su konkreciu planuotoju. Tiketina, kad gali atsirasti nenumatytu nemaloniu dalyku.
Bet geriau zinoti tiems, kurie yra uzsake ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xzera @ 2012 10 07, 21:12)
Tikrai nerekomenduoju siu planuotoju. Mano puseseres vestuves planavo ir organizavo. Nuplese daug pingu (pvz. ziedlapiai 50lt. stalo korteles, kurios buvo paprastos 200lt. (uz 50 vnt), puoksteles ant stalo po 250lt. ir t.t.l) ir tikrai nieko gero nesuorganizavo. Daug problemu buvo. Planavo buti 4, o atvaziavo tik viena. Vos spejo suktis. Zodziu tikrai neverta. Pajima daug pinigu, bet nieko nepadaro.

O kiek šiaip kaunuoja žiedlapiai? g.gif
Atsakyti
ziedlapiu maiselis 10-15lt
Atsakyti
Neminėsiu kuri, nes manau, kad tai nėra etiška, tačiau viena vedybų planuotoja, pasiūlė savo paslaugas už 2500lt., jeigu patys viską susiorganizuosime ir jai perdaug nereikės kištis.. schmoll.gif Kita, kur matavausi suknelę - pamačiusi mano reakciją į kainą, suskubo paguosti, jog, jei neturime pinigų (kas taip kalba su klientais??), tai suknelę už pusę kainos atpirks.. blink.gif Abi tvirtino tą patį: esame užimtos, daug kalbėjo (nebūtinai gražiai) apie kitus klientus, ir patikino, kad nenustebtume, jeigu šventėje pačios nedalyvaus, pasiūlė ta proga užsisakyti dar ir koordinatorės paslaugas. NEsuprantu: pati organizuoju visų pažystamų žmonių šventes, įmonės vakarėlius, teko renginį ir "apipirkti", - nuo a iki z, ir pravesti, ir atsidėkojo, ir saviems - nemokamai dariau, tačiau ką aš suprantu apie renginio organizavimą:
a.) Tu privalai būti šventėje, kad viskuo būtų pasirūpinta;
b.) Tu turi siūlyti idėjas, turėti albumus kompjuteryje su pavyzdžiais, o ne laukti kol tau naujų idėjų (už dyką) pasiūlys užsakovai;
c.) Tu turi ne vertinti kaip katinas lašinių, užsakovo, o klausti kokį bendrą biudžetą numatė vestuvėms ir pagal tai stengtis į viską įtilpti - kartais kukliau, gaunasi dar ir nuostabiau, iš patirties sakau;
d.) Tu turi žinoti preliuminarias kainas: foto, video, floristų, suknelių, kostiumų, restoranų, sodybų, atlikėjų ir kt. - nuo pigiausių, iki brangiausių variantų - domėkis;
e.) Svarbiausia - būk sąžininga ir tesėk duotus pažadus, tada viskas bus gerai, visi bus patenkinti ir laimngi.

Todėl ir savo šventę, nusprendžiau organizuotis pati.. Geriau pavargsiu šiek tiek, bet padarysiu viską, kaip esu įpratusi - tobulai.

Merginos, jeigu turite gabumų - geriau jau viską daryti pačioms, nei patikėti diletantais, o, jeigu reikia pagalbos, svarbu rinktis tinkamai ir neišleisti visų pinigų vienai, kad ir kokiai tobulai, dienai. Ne
s.. po jos dar turi sekti - laimingas gyvenimas kartu smile.gif
wub.gif
Atsakyti