QUOTE(onute80 @ 2012 11 26, 13:33)
Sveikos buvusios nuotakos ir esamos!
Sveika Onute, taigi Seimos sventes dabar yra www.vestuviusvente.lt ir ten vel vadovauja ta pati Inga Klimien)) Jinai planavo vestuves mano geriausiai draugei. Tai ka raso apie ja internete gryna tiesa. Nenoriu as plestis, nes ne mano vestuves buvo, bet tieeeek pripasakojo drauge apie ja, kad net patiketi negalejau!!!!! Ji viska pasidaro pagal save. Is pradziu sypsosi sake, bet veliau taip parodo savo charakteri, bet detis nebera kur, nes avansa labai greitai issilupa!!! Siaip vestuves praejo normaliai, drauge nebuvo nei suzaveta, nei labai nepatenkinta. Visus bendravimo su planuotoja nesklandumus uzpilde vedejas.
Po vestuviu sake nei nuotrauku nei atsiliepimu duoti nenorejo. O Inga vis rase ir rase, prase ir prase. Kaip jai negeda mes nesuprantam taip ikyriai lysti!
Dar su Inga dirba ar dirbo nezinau kita planuotoja, su ja irgi nemazai bendravo. Ji rupinosi puosimu ir siaip patarinėjo įvairiais klausimais, bet ji sake visai kitokia, naturali tokia, kokia buvo pradzioj tokia liko iki galo.
. As mat siemet isteku tai intensyviai ziurinejuosi, klausinejusi apie planuotojas, ju dabar tieeek daug, bet kai pradedi gilintis atrodo, kad is tos daugumos nera ka issirinkti)). Pavartai ju puslapius tai kazkokia makalyne. Kaip ir tos pacios Ingos, beskonybe kazkokia primakaluota. Arba netradicines vestuves, tai kur tas netradiciskumas jus man pasakykit??? Daro kaip visos, nieko iskirtinio ir nelabai supranta ka pati sneka, as tokia nuomone susidariau. Svetaine baisi! O Juratei linksmadieniu irgi naglumo netruksta. Susuka greitai klientus:). Ji dare bendradarbei vestuves. Vat Viktorijos darbai man patinka, kiek zinau senai dirba sita darba, turi supratima. Tik jau labai brangi. Ne visiems ikandama. Dabar dar su trimis susirasineju, kol kas nieko negaliu pasakyti, atrodo normalios, kai susitiksiu viskas bus aisku. Vienos puosia graziai, kitos labai malonios ir smagu bendrauti dar kitos fainos todel, kad atsako be uzuolanku į kiekviena smulkmeniska klausima. Siaip zinau, kad nesu lengva kliente, bet vestuves nemazos, mokesime daug tai ir noriu maksimum gero rezultato!
Pripyliau cia aisku kaip kokia baisa pabaisa, bet ka zinau, ta ir rasau:)